Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Regulatorā janvārī atalgojumu virs tūkstoša latu saņēma seši darbinieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Inde
I
SPRK ir neatkarīga valsts iestāde, kas izveidota un darbojas, lai aizstāvētu sabiedrisko pakalpojumu lietotāju intereses... hahahahahaha Potams, apsveicu regulatorus ar saņemto atalgojumu par veiksmīgo darbu!
x
x
Kurs gan labak par Latvenergo var zinat kas atrodas skaititaja otra puse? Latvenergo skaititaju parbauditajs puisis mani apciemo regulari 2x gada. Pagajuso nedel pats atraka no sniega manu skaititaja kasti. Kauns ka Ivars Zarins izmanto demogogiju, lai cinitos pret Latvenergo meginajumu klut sociali atbildigakam. Labklajibas ministrijas Rigas birokrati nekada veida nav labaki. Nevajag Zarinam lidzigajiem laut sildit rokas uz musu naudas. Nedodiet ieredniem izniekot musu elektribas naudu! Lai Latvenergo dara pats! Vismaz zinasim no ka atbildibu prasit un nevares sutit no Poncija pie Pilata!
x
x
Padomes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju Ivaru Zariņu, kurš janvārī atalgojumā saņēma 1192 latus, šaja amata iebidija kad par nozari atbildeja Šlesers. Kapec mes brinamies ka šis "sofera dēls" aizstav "izdevigo" krievu gāzi un atomstacijas mega projektus, meģinot visadi palidzet Latvenergo diskreditet alternativas.
hmms
h
lai saņem kaut 5000, tikai ja džēki vienmēr lemj pa labu tarifu peiaugumam un ir bezzobaini aizstāvēt tautas intereses-tad priekš kam tādas komisijas vajadzīga????? ar bankas fuktuk utml. -tiešitas pats -nav tādasvajadzīgas. max viens cilvēks 300-500lvl alga, kas paraksta papīrus ko noliek priekšā-un tjipa parāda gudru ģīmi, ka ir iedziļinājies.
Trahtenbergs
T
un es domaaju , kaalab taa Andreejeva nospeeleejaas , baigo piķi taču maksaa, bet vai tas nav interešu konflikts??? valsts kaartiigi samaksaa lai var bez iebildeem uzlikt vajadziigos tarifus , valsts izlaaupiitaajiem naak baigais piķis un kaa saka vilki paeeduši , kazas pusspraagušas , bet dziiviibu velk , taatad skruuves var pievilkt peec vajadziibas , gūdri , tie maitas pilnvarnieki to buus ieskalojuši , lai visiem tiek , idividendees i kaartiigas algas ariidzan pilnvarniekiem un regulaatoriem , sheemas maitas maak taisiit , un tad tik pamet muļķiem ziņu 2 000 000 ls teereejam valstsuztureešanai katru miiļu dienu par daudz , luudzu rejiet nost vienotiiu , bet te jau jaasaak reformas nost ar regulaatoriem un partiju deeleem pilnvarniekiem , kaada vellaa peec mums ekonomukas ministrija ?lai buutu kur piesist taafeliiti pie durviim ???...Repše man patika , budžetu vajag taisiit no nullles miiliiši , un tad uzreiz redz kur naudiņa cauraa ceouree birst !!!... kaapeec mentam jaaiztiek ar 300 ls pirms nodokļa nomaksas ? ments skrin diennakti piesiets pie telefona , neapdrosinaats metaas ciiņaa ar laupiitaajiem , pie tam bruņotiem , visus jau nenošaus , valsts neizputees pa retam kaada ģimenei 50 taukšķus atdodot , bet regulaators vienaa mieraa kaa siveens sauliitee , uzrakstiis rezojuuciju un abgemaht , tarifs augšaa , virs taukška ikmeenesi nozvaniis bankaa algas dienaa , pietiek ar 500 ls un tad buus par daudz , neatiks , lai brauc uz jevropu seenes lasiit , domaaju ka nekur nebrauks , vot taa mees tikai vienaa caurumaa baažam nepamatotas naudas , a cik taadu caurumu ir iztaisiiti valsts kabataa???
k.u.d.
k
Es pat biju vienreiz aizgājis uz vienu regulatoru (ne-Rīga). Nu ko dara? A ko var darīt, ja tev gada laikā ienāk pāris dokumenti izvērtēšanai un pie katra tāda dokumenta nāk līdzi zemteksts "neuzdrošinies atteikt"? Tā ka mana skatījumā būtu jēga, ja tos dokumentus iesniegtu Saeimā vai kur citur, lai vismaz ir poltiska aizmugure "uzdrošināties atteikt".
1905.gads
1
Tu pats esi infantīls. Drīz ar tevi kalašņikovs runās.
1905.gads
1
"SPRK ir neatkarīga valsts iestāde, kas izveidota un darbojas, lai valsts regulējamajās nozarēs - enerģētikā, telekomunikācijās, pastā, dzelzceļa transportā - aizstāvētu sabiedrisko pakalpojumu lietotāju intereses un veicinātu sabiedrisko pakalpojumu attīstību." Ei, Dombrovski&Co un 100 saeimas cūkas, beidziet ņirgāties par tautu!
dase
d
Pec liela gudrinieka teikta, ka vins izskaidroja likuma ietekmi uz regulatora lemumu speku, tad tur vajag vienu gramatvedi, kas izskaitlo iesniegtos tarifus un sniedz atzinumu. Kadel tur tukspauriem jasanem tadas algas ikmenesi?????
Ministry of Truth
M
Izskatās, ka tu no tā pupa barojies vai tūliņ sāksi zīst. Muti ciet un maksā.
Ministry of Truth
M
Regulators nule apstiprināja tarifus, par kuriem pats priekšnieks skaidri izteicās, ka to pamatojumā, stāstā par sociālo rūpi, ir izmantoti MELI. "Latvenergo maldināja sabiedrību, pasniedzot tarifu projektu kā sociālu kampaņu." Vienotība izmantoja savu pašreizējo politisko ietekmi, lai SPRK ieceltu savu cilvēku, kas acīmredzot ir gājiens, lai apstiprinātu jebkurus tarifus. "Lokenbahs atzīts par atbilstošāko kandidātu SPRK padomes priekšsēdētāja amatam." Lokenbahs nav speciālists - cilvēks no konkursa, bet ar šo politisko grupējumu cieši dažādos veidos saistīts "šoferonkulis". Bet ir jau arī pretpaņēmieni. Es nenosodīšu nevienu, kurš izdomās, kā tomēr nemaksāt šos tarifus un apsveikšu tos, kuri pirmie cels prasību tiesā par tarifu nepamatotību.
salidojums
s
Tik daudz infantilu komentāru, ārprāts. Ne mazākās nojausmas , ko regulators dara , bet kaut ko komentē. Izskatās ,ka pārsvarā komentētāji ir neveiksmnieki visās dzīves jomās.
Terorists
T
Nu bet kā tu domā,no kā 5 miljardus iekasēs pie sagrautas ekonomikas.Un nu VIENOTĪBAS KANTORIS DARBĪBĀ.Un kad šie esot neatkarīgi un paši pieņem lēmumus tas ir viens izsmiekls,PARTIJA VIRZĪJA,PARTIJA LIKA UN NEKAS VAIRĀK.
ttt
t
..īpaši sasmējos par raksta pēdējo rinkopu!!! :))))) ..jā ''uzdevums'' nav no vieglajiem!!! tikai kā ar tā izpildi!!!???? :))))))...PILNĪGS NULLES KANTORIS!!!!!!!!!!!!!
Lelle
L
Sen tie parazīti bija jālikvidē! Kāda jēga tautai uzturēt tādus mērgļus?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas