Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Reportieri bez robežām: iebrukums Neatkarīgajā norāda uz tiešiem draudiem žurnālistiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mazepa
m
...es joprojām esmu pārliecināts, ka ā bija prasta laupīšana ,ko veica vai nu bijušie darbinieki, vai ēkas apsardze - ar varbūt bijušie....un zaga konkrēti no Dauštes kabineta melno kasi....takš katram ir skaidrs , ka Lembis par pārdošanos viņam maksā stipendijas aploksnēs....NRA rezultāti nav tādi , lai varētu oficiālās algās maksāt tūkstošus algās....tātad ir jābūt melnai kasei no Lembja tumbočkas....citādi jau tie NRA avīžnieki pārstās slavēt Lembi un vēl sāks rakstīt taisnību....un gada beigās seifā noteikti bija atrodamas prēmijas par gada rezultātiem...un Daukšte jau nav muļķe - lai uzrādītu šādas melnās kases pazušanu policijai...citādi var sanākt kā Emsim ....šim ar nozaga Lembja stipendiju - šis to pateica policijai - un ardievu politiķa karjerai...
tā ja
t
arii tad ja paši sevi izdemolee, vai ne taa Muurnieces kundze , par daudz nevajadziigas uzmaniibas diena veltiijusi šim gadiijumam , policija tiks skaidriibaa tad arii rakstiet , vot taads un taadzs ciiņas patrona ienaidnieks izdemoleejis redakciju....
!
!
Vēlēšanas sākušās. Viennozīmīgi. Beigās izrādīsies, ka Hūte ir ne tikai tēvs, pilsonis, nodokļu maksātājs un patriots (gan ar tieksmi uz ārzonām - tātad, nodokļu nemaksāšanu), bet arī preses patrons.
Biete
B
Vai iebrukums Sarkanajā krustā norāda uz tiešiem draudiem mediķiem? Tiešām - kārtējais "meteorīts".
Teodora
T
Vēl arvien nesaprotu - kā modernā kvartālā var nekontrolēti ielausties biroju telpās, tur uzlauzt seifus un visu demolēt? Kur ir signalizācija un apsardze???
uf
u
Vēlēšanas sākušās. Vajadzigs kompromats. Ar 'Dolāru", "suteneru"un vi'niem līdzigo riešanu nepietiek. Tāpēc tikai jārok!
Vientulais vilks
V
JA,ja pats BIN lADENS interesejas par NRA.Fantazetaji no 5 stava nolaizaties uz grecigas zemites.
!
!
Kā jau bija aizdomas, no šī nodarījuma tagad mēģina izspiest veselu pagaidām nepierādāmu konsekvenču ķēdi. Diezgan neveikli sanāk, jāsaka.
suteners
s
Kāds NRA ir sakars ar žurnālistiem? Tad jau katru reizi, ka piedzēries fūrists piekauj ielasmeitu uz lielceļa, tas arī ir uzbrukums žurnālistiem?
Goremikins
G
izskatās ka šī reklāma būs pulka labāka par bēdīgi slaveno meteorītu ...
>>
&
to pašu jau prasīja vadonisma ideju pārņemtie zzs-i interesanti, ka pats prasījums Copy-paste režīmā .. "aicinām varas iestādes pastiprināt izmeklēšanu, lai identificētu ne tikai šī uzbrukuma preses brīvībai realizētājus, bet arī pasūtītājus" kā 'reportieri bez rāmjiem' un zzs-i zina, ka ir bijis pasūtījums? policija, papuriniet, šitos ' delfu orākulus', gan jau izkritīs no pakaļas kāds vadonīts
replika
r
Atbrauca "iz moskvi" speciaļisti un uzreiz visā "razobraļisj". Vai starpautiskā organizācija vispār zin, kam pieder šī sienas avīze un ko tā reklamē un ko noliedz. Tiešām, vienīgās gandrīz objektīvās ziņas NRA ir sporta ziņas.
Ina
I
Vai tiesībsargājošām iestādēm neradās priekštats, ka šo "uzbrukumu" redakcijai organizēja pati redakcija,lai pievērstu lasītāju uzmanību savai eksistencei. It sīva cīņa par katru lasītāju, un mūsu tauta mīl tos, kam dara pāri.Īsts zaglis, atradīs meklēto, neizvandot liekos papīrus, tā ka neviens pat nepamanītu. Pārāk uzspēlēta šī lieta izskatās. NRA patīk radīt sensācijas no nekā. Nav jau pirmais gadījums.
ABC
A
Iebrukums NRA norāda uz nelikumīgi iegūtu līdzekļu legalizācjas iespēju vai uz nopietnām personāla alkoholisma problēmām.
nv
n
iebrukums Neatkarīgajā, pirmkārt, norāda uz telpu drošības problēmām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas