Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Repše: Mums ir pa ceļam ar katru Latvijas patriotu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Repers
R
Es tak neteicu , ka mēs tos patriotus ņemsim pa pilnu, tākā runājiet vien ...
Daiga
D
Kā vēlēšanas, tā atkal kāda partija un visi gudri un visi glābēji. Nu caurkritušie skries uz Repšes partiju kā naktstauriņi uz gaismu, cerēdami tikt pie branga kampiena. Paskatoties, kas tur redzami viņa domubiedru rindās, uzticības nav nekādas.
zinis
z
Pilnīga pļāpu kule un tur nekas nav līdzams.
haralds
h
ar katru Latvijas matriotu jums ir pa ceļam!
ja labi
j
makarōnus sakrāmēsiet uz ausīm!
  • 1
  • 0
K-K
K
... Un tas notiks ar jeb bez tadas Repses latviesu elektorata fragmentacijasmeginajuma !!! ... Es atkartoju uzaicinajumu Repsem but tiesam PATRIOTAM... un pievienoties NA !!! ... Tadejadi pieradit savu PATRIOTISMU un nesaskelt talak musu elektoratu - jo NA ir tadas pasas intereses un merki valsts attistiba ka sai grupai ... VISMAZ LIDZ SIM REPSES IZTEIKTIEM ... !!! ... SEIT REPSEM IR IESPEJA ATKAL IZLIETOT VINA DABISKAS SPEJAS VADIT UN RADIT SAVAS SPEJAS ROBEZAS !!!
K-K
K
... Un tas notiks ar jeb bez tadas Repses latviesu elektorata fragmentacijasmeginajuma !!! ... Es atkartoju uzaicinajumu Repsem but tiesam PATRIOTAM... un pievienoties NA !!! ... Tadejadi pieradit savu PATRIOTISMU un nesaskelt talak musu elektoratu - jo NA ir tadas pasas intereses un merki valsts attistiba ka sai grupai ... VISMAZ LIDZ SIM REPSES IZTEIKTIEM ... !!!
K-K
K
... Cony! Tev par nepatiku MARGINALA/PEREFIALA partija NA ar Vienotibas un ZZS parpalikumiem sastadis nakoso valdibu !!!!
Drīz sāks jau dalīt amatus!
D
Ar šīm lieluzņēmēju biznesa interešu partijām Latvijas patriotiem nav pa ceļam!
Obozo
O
parastais idiotisms, latviesiem ir parak daudz partijas, neviena pasaules valsti nav tik kaskigas un domstarpibas sava starpa tautas ka latviesi.
Partiju vai Latvijas patrioti?
P
Tas,ko domā tauta par darbaspēka nodokļa sasmazināšanu bagātniekiem uz tautas rēķina,Repši nemaz neinteresē?
Tieši otrādi
T
Latvijā ir nevis jāsamazina darbaspēka nodoklis miljonāriem uz sociālā budžeta rēķina,bet gan jāseko Slovākijas piemēram! Skat."Slovākijas parlaments apstiprina nodokļu palielināšanu uzņēmējiem un turīgajiem iedzīvotājiem",Diena.lv,14.janvāris 2013. Citiem vārdiem: Latvijā ir jāatjauno (1919.-1995.) progresīvais ienākuma nodoklis!!
Jautājums Repšes kungam
J
Kāpēc gan iedzīvotāju ienākiuma nodoklis būtu jāsamazina darbaspēkam-Zaharjinam,Segalam,Karginam,Krasovickim,Laventam,Šķēlem,Lembnergam,'Šleseram un pārējiem 1000 Latvijas miljonāriem un valsts uzņēmumu valžu locekļiem ar divkāršotajām algām un prēmijām,ja budžetā trūkst naudas pat mazo pensiju indeksācijai,neskatoties pat uz GMI samazināšanu no 45 līdz 35 latiem?
Vēlētājs
V
Arī Latvijas patriotiem ir pa ceļam ar partiju,kas ne tikai iestājas par latvisku Latviju,bet ir savā programmā ierakstījusi un atbalsta ienākuma nodokli pēc maksātspējas principa,samazinātu PVN likmi pārtikai,1991.gada iztikas minimuma un minimālās pensijas pārskatīšanu!
latvietis
l
arī "jaunais laiks" bija labs balamute, kas sanāca? Repšes ievestie platdibeņi vēl pašlaik grauž valsts naudas maisā caurumus, lai pie tās tiktu.
alberts
a
Vienalga balsošu par NA! Pārējās partijas tikvien nodarbojas kā kašķējas savā starpā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas