Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Rīcības partija: stāsimies dzīvajā ķēdē ap „tumsas pili”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skatītājs
S
Haltūristu bars. Ceru, ka nekas viņiem tur nesanāks.
Nu
N
Pats būsi sajaucis. Tur būs ne tikai krātuve, bet arī lasītavas, un, ja kas, arī Bērnu literatūras centrs.
zvirbulēns
z
Jā, tas tiesa, Lembergs strādā un pelna, bet viņš nav parādā savā padotībā (kontrolē) esošam miljonu kā tas ir Repšes gadījumā! Vai jūti atšķirību? P.S. Pareizi ABC raksta, konferences zālē Tevi neielaidīs, vēl nobīdīsi tādu runu, ka visi mēmi paliks. :)))
riņķī apkārt
r
Liecieties mierā Grospiņ. No laika gala, jau tad, kad sāka šūpoties PSRS pamati Jūs esat duļķojis ūdeni. Jūs bijāt pret Latvijas iestāšanos ES, Jūsu tuvākie starptautiskie sabiedrotie un domu biedri ir spēki , kuri dara visu iespējamo, lai vājinātu NATO. Tātad arī Latvijas drošību Tagad Jūs izmantojat krīzes situāciju, lai censtos no šī "negatīvā viļņa" izsist sev pēc iespējas vairāk "popularitātes punktu", kuri Jums ir nepeiciešami, lai mēģinātu pietuvināt realitātei savas murgainās un krieviem tik tīkamās "eiroskeptiķa" idejas. Un vēl - lai cik stulbs arī Jūs būtu, jūs nevarat nesaprast, ka apturēt bibliotekas celtiniecību nav iespējam, ka šāda rīcība nestu mums vēl lielākus zaudējumus, bet tas jums nav svarīgi. Jums ir savi plāni
zvirbulēns
z
Jūs murgojat, kaut liekaties sakarīgs.
c7
c
ja kāds vēl nezina, tad tie gaismas pils līgumi Demakovas laikā ir saslēgti tā, lai celtniecības pārtraukšana nebūtu iespējama augsto soda naudu dēļ. Ja tagad pieņems lēmumu par celtniecības pārtraukšanu, rezultātā būs jāšķiras no praktiski tikpat .lielas naudas, vienīgi bibliotēka uzcelta netiks. tad jau labāk, lai ir tā bibliotēja, ja reiz no tās naudas jāšķiras vienalga.
who cares
w
Specenēs rakstīts "nodrošināt, ka konferenču zālēs nevar iekļūt "year" bērni"?
Ivars
I
Rīcības partija pierāda savu stulbumu...
ciniķis
c
Sasmaidījos - Grostiņš pret sistēmu. Viņa izredzes ir tieši nulle, kaut vai tur savāktos 10 000 cilvēki. Jūs ko traki paliekat? Partijas tak nezaudēs naudu apturot šo projektu!!! Pret sistēmu demokrātijas apstākļos cīnīties nav iespējams, daudzās valstīs tā pat ir legalizēta un nosaukta vārdā "lobēšana". Te daudzi šmurguļi piemin čeku un čekistus kā kaut kādus muļķus, idiotus un ļaundarus. Kāds vēl atceras čekistu lozungu?! Bet lozungs bija sekojošs - "vēsa galva, karsta sirds un tīras rokas...." tad visi, tie salašņas, kas tikai iedomājās nozagt kaut ko no valsts un tautas tika samesti cietumos un nošauti. Tikai tā varēja cīnīties ar augstākā līmeņa amatpersonu korumpētību un sistēmu. Tagad augstākā līmeņa zagļiem (katrai padibenei, kas nejaušības dēļ ir nokļuvusi pie siles) ir "cilvēktiesības" uz savu procentu no katra valsts celtniecības projekta, zodz miljonus un nekas tev nebūs. Čekisti, redz vainīgi esot pie visām nebūšanām. Bet vai jums neliekas, ka jums pūderē smadzenes ar stāstiem par visu ko, lai tikai jūs nepievērstu uzmanību milzīgajām zādzībām no budžeta caut sistēmām, lai nepamanītu savas lauksamniecības un rūpniecības likvidēšanu par milzīgiem kukuļiem. Tas viss ir pilnīgi legāli - tā esot "attīstības" stratēģija. Tikai nav jau visi muļķi un agri vai vēlu šīs astronomiskās zādzības tiks izmeklēti un daži labi sēdēs uz apsūdzēto sola par apzinātu kaitniecību un Latvijas Republikas tautsaimniecības graušanu mantkārīgā nolūkā.
Tā nu tas ir...
T
Gaismas pils jāceļ,lai jāunā paaudze būtu gudrāka par rīcības partiju,Grostiņa partijā zināšanu trūkums jūtams.
ABC
A
Par ko brīnies? Neesi redzējis specifikācijas?
padoms
p
Tev nav zināms,ka tavs elks ir parādā visai latvijai dažus desmitus nozagtu miljonu? Esi dabūjis kādu latu no tiem? Stipendiju saņem?
padoms
p
Grostiņš kopā ar citiem Putina-čekistu faniem varētu ap Krievijas vēstniecību savās roķelēs sadoties un palūgt to atbrīvot okupēto Gruzijas daļu, nebāzties citu valstu iekšējās lietās un pieņemt izbijušos komjauniešus no Latvijas kā dāvinājumu(kaut kas līdzīgs sprāguša ēzeļa ausīm).
who cares
w
"konferenču apkalpošanas telpas, kurās Tavus bērnus neviens iekšā nelaidīs" === ???
ululiņš
u
Grāmatu krātuve Latvijai, protams, vajadzīga kā ēst. Birkerta projekts man joprojām liekas skaists. Tomēr tas bija aktuāls 20 gadu atpakaļ. Kopš tā laika IT ir attīstījusies ļoti strauji, un nav paredzama tās attīstības tempu mazināšanās. Man bail, ka mēs ceļam sevišķi dārgu pieminekli...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas