Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Riekstiņš: nepieciešamas atsevišķas debates Saeimā arī par ES jautājumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stas
s
Krivijas spiegs esiropā un NATO
K
K
Saeima šo priekšlikumu - ieviest atsevišķas ES debates - pašā saknītē nogrieza (līdz šim Saeimas kārtības rullī bija tikai un vienīgi ziņojums par ES, starp citu - tiem, kas ieteica šādas debates ieviest tagad). Līdz ar grozījumiem abas lietas salika vienā groziņā. Ja šis raksts radīs dzirdīgas ausis Saeimas Juridiskajā birojā, ideja kā tāda nepavisam nav slikta.
Elita
E
Kad klētiņā dusēsi tu, pie tevis es aiziešu.
Hm
H
...tāpēc, ka vēzis ir beidzot nogriezts, bet metastāzes palikušas!
Timurs
T
Ka tas ir iespejams, ka zaglis, bledis, likumparkapejs, latviajs valsts teritorijas Abrenes nozadzejs Riekstins tiek iecelts NATO parstavja amata? Kapec Latvijas valdiba, jauna valdiba, kuru vada Dombrovslis, zinot toka sis merglis kalpoja Latviajs izlaupitajam Skelem, Kalvitim var tik atbildiga amata iecelt valsts ienaidnieku, nodeveju?
Žuks
Ž
Jūs no manis sagaidījāt godīgu spriedumu. Ja Jūs domājat, ka politiķi var pārkāpt likumus vai visādi citādi māžoties, un mums par to viņiem ir jaaplaudē, tad tas ir, maigi runājot, vairāk kā nožēlojami!
AD
A
Ja Jūs esiet pieaudzis cilvēks, tad no Jums vajadzētu sagaidīt pieauguša cilvēka spriedumu.
Žuks
Ž
JUms varētu piekrist, taču klētiņa tam uzliek treknu punktu!
Muhads
M
Viņš der tikai NATO vecos papīrus iznēsāt pa būdiņām pie klētiņas!
AD
A
Lai cik draņķīga arī nebūtu partija, kurai Riekstiņš piederēja (nezinu, vai pieder arī patreiz), tomēr pēc ASV diplomātiskā pasta noplūdēm Krievijas agresijas laikā pret Gruziju, nācās ar citām acīm paskatīties uz Riekstiņa rīcību. un uzmanīgāk sekot viņa teiktam un jāatzīst, ka šobrīd visvairāk zinošais un spriest spējīgais par Latvijas ārpolitiku nav ne Kristovskis, ne kremliskais Ronis, ne arī (die`s pasargi) Pabriks, bet gan Riekstiņš. Žēl, ka viņš sasaistījies ar tādiem, bet, ja būtu tā kā nav, tad Riekstiņš būtu bijis vispiemērotākais ārlietu ministra postenim.
ass
a
Kopš kura laika vēstnieks NATO, pat ja bijušais ārlietu ministrs, atbild par to, vai nepieciešamas debates par ES jautājumiem. Pats taču sen jau varēja šādas debates ieviest, kad bija ministrs. Piekrītu tiem, kas uzskata, ka debates ir tikai tukša pļāpāšana, jo tā nu ir, ka Latvija pat savas intereses aizstāvēt ES nevar, kur nu vēl ietekmēt kaut ko.
Oskars
O
Viņš pat DIEVU neprot LŪGT , kāpēc tādi Latvijā VALDA ?????
Zelma
Z
Paldies! Par Eiropas Savienības darba jautājumiem ir nepieciešama arī tautas informētība, to organizējot ik nedēļu Latvijas televīzijā, kā arī citos masu medijos.
Juhans
J
Riekstiņu par Ārlietu ministru!
tors
t
Budžeta vietu Mākslas augstskolās ir tik maz, jo mums taču ir jāmaksā par NVO deleģējumiem kultūras jomā (karu Afganistānā) (Parex parādiem)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas