Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Latvijas vēstnieks Krievijā Māris Riekstiņš

Riekstiņš: Rietumu un Krievijas attiecību dinamika ir atkarīga no Putina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Евгений
Е
Вы наши потенциальные враги. И всегда ими были. Что при Российской империи. что при Советской власти. Тевтонский орден Вас топтал, шведы тоже. Под всеми прогибались. И перед США и Евросоюзом тоже.
Patiesība
P
Klausies Tu ASV PLUŠĶI !!! Tu maita esi viens no tiem kurš ir pārdevis ASV SĀTANAM Latvijas suverenitāti,un mans novēlējums Tev Riekstiņ ir nolaust sprandu uz ASV vēstniecības trepēm .
Zelta Ola
Z
ASV un ES atrodas sabrukuma stāvoklī, kas ir kāpēc nodarbojas ar pasaules destabilizāciju. Latvijas pēcpadomijas režīms ir pieteicis sevi par Vašingtonas un Briseles sabiedroti. Tik skat kā brūk Latvijas ekonomika un iedzivotāju labklājība, kaud apgalvojumi no valdības stāsta pasakas par augšāmcelšanosl
Talmaks
T
Vai kads vispar Latvija tic tam, ka sis juda, augstpratigais, cimperligais, iedomigais, alkatigais narciss, komunists M.Riekstins parstaves Maskava Latvijas valsts un latvieus tautas intereses? Cik ir liela vina alga AM? Vai tiesam ta ir 3 000 eiro/menesi? + cik liels pabalsts vienam tiks maksats, no kura nemaksa Latvijas valstij nodoklus? Ir ka tas esot 5 000 eiro/menesi, vai ta ir taisniba? Kapec Arlietu ministrija sgramatvediba nepublisko informaciju, cik Latvija snodoklu maksatajeim izmaksa viena sada kretina uzturesana menesi? Ja kas, tad Latvijas valsst iestajas ES uz vissliktakajiem noteikumiem, Latvijas zemnieki sanem ES vismazakas subsidijas, bet lidz sim nav tiesati un publiski sodit atbildigie par so iestasanas procesu ; M.Riekstins, Aivis Ronis, Andris Kesretis, veca tuksa muza Freibergisa, Sandra Kalniete....ir tacu visi fakti, liecibas par ko var apsudzet so sidiotus, kretinus, kapec ne SABS, ne KNAB, ne Latvijas Generalprokuratura nesak kriminalprocesu pret siem ?
Putins
P
Ko tu, Riekstiņ, muldi. Ne es, bet Latvijas režīms tev maksā algu.
Trollis JT
T
Nav iespējams valdīt vienam. Riekstiņš spriež , it kā pats ticētu propagandai. Arī Hitlers un Staļins NEVALDĪJA VIENI. Koncentrēt uzmanību uz viena cilvēka nozīmi ir pārāk primitīvi. Nekā personīga.
Toms
T
Ka sis kretins, komunists, alkatigais narcists Riekstins vispar vareje noklut ka Latvijas diplomatas Krievija? Latvijas komunisti Sandra Kalniete un maris Riekstins izlobeja savam vajadzibam amoralu likumu Par diplomatu izdienas pensijam, tacu, lidz sodienai sis amoralais likums nav atcelts ar ta speka stasano sdienu un tas nozime,ka saura cilveku grupa, ta saucamie diplomati apzags latviajs iedzivotajus un izlaupis latvijas valsts maku. Vai sads idiotiskis likums Par diplomatu izdienas pensijam ir vel kada cita ES valsti? Rieksitns, Ronis, Kesteris, veca klaburcuska Freibergisa un lupata A.Piebalgs bija atbildigie par Latviajs iestasanos ES uz godigiem un taisnigiem noteikumiem, tacu sie izdzimteni neko nedarija un latvijas zemnieki sanem 5 reizes mazakas subsidijas kadas sanem Vacijas, Zviedrijas zemneiki, bet Polijas vadiba panaca to, ka Polijas valsts un zemnieki sanem lidzvertigus maksajums kadi tie ir rietumu valstis, ja kas.
vecis
v
Pūķins nav tālu ticis no Hruščova,kurš solīja Ameriku aprakt,tāpat kā Kims- visi pār vienu kārti karami...
Jorens
J
Riekstiņš vadās pēc principa: "Viss piedots. Raksti kur." Kā jau visiem komjaunatnes darboņiem, viņam ir īsa atmiņa. Viņš aizmirst, kas Putina vadībā ir nodarīts kaimiņvalstīm um tautām.
zvirbulēns
z
Un svarīgi ir saprast, ka Riekstiņš ir daiļdirsējs! Blā, blā, blā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas