Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Rīga – Sēnīte rekonstrukcija. 10,2 miljoni latu km

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
Cik zinu, Eiropā normāls divjoslu ceļš maksā 1 miljonu eur. par km. Pārējais tiek vnk nozagts! Apstādināt šito projektu!
mukabuks
m
Vajag būvēt ceļu gar Daugavas R krastu, nevis nodarboties ar naudas atmazgāšanu ceļa Rīga - Sēnīte posmā. Jautājums, kāpēc netika plānota modernizācija līdz Siguldai?
infantilisms
i
"Mums bija pētījums, ka cenas togad pārsniedza Vācijas līmeni." Tad vajadzeja pasutit pie vaciesiem! Tak jau vienota Eiropa esam.
inženieris
i
Pilnīgi nevajadzīgs un fantastiski dārgs pasākums. Kurš par to galu galā atbildēs?
EVF
E
Ko tas ceļš dos Latvijas ekonomikai, neko! Varēja labāk domāt par Daugavpils šosejas pārbūvēšanu, lai arī pēc Ogres tur būtu divas joslas katrā virzienā! Nu vismaz Jelgavas šoseju salabot varēja citādi tur vietām segums ir drausmīgs.
ulzha
u
Spameris grib atpakaļ nasingspešalu :DD Anonīmais, stādi priekšā savu alternatīvo supervaroni, ātrāko un aktīvāko apcietinātājmenu! Varbūt vari izlasīt rakstu un norādīt, kāds taviem pļurkstiem ar to sakars? Vēl tač nekāds citrons nav piešķirts, un labi, ka tā.
no malas
n
Zelta tilti, zelta celi....
elvins
e
Protams attīstīt čeļu infrastruktūru, lai transportniekiem vieglāk jau ir vairāk darba un smadzeņu jāiegulda, un par mazāku naudu. Tad arī nebūs ar ko palielīties, un ar 150 km/h nesties, pa ceļam uz "dāču" un "zelta rudens" baudīšanu Siguldā
Edmunds
E
Nez kapēc miljonāru sarakstā DB ir visi ceļu būves īpašnieki, kas par `tadiem kļuvuši gada laikā. Šlesera kampēju shēmas strādā.
Jaunais Laiks-GĻĒVUĻU parti
J
Jaunais laiks - GĻĒVUĻU PARTIJA Latvijā nav spēku, kas apturētu zagļu un laupītāju bandas darbību. Jaunais Laiks kļuva par GĻĒVUĻU partiju, kas nespēj izrādīt drosmi pret zagļiem, bandītiem, valsts izlaupītajiem, bet ir drosme aplaupīt pensionārus, invalīdus, bērnus. Šie gļēvuļi no Jaunā Laika nespēj pat kaut vienu zagli dabūt cietumā, KONFISCĒT tam visu mantu. Jaunajam Laikam ir uzticēta IEKŠLIETU ministrijas vadīšana (Linda Mūrniece). Partija Jaunais Laiks, kas ir pie varas, pat šo iespēju neizmanto un neko nespēj izdarīt, lai AKTĪVI un ĀTRI apcietinātu korumpantus, zagļus no ierēdņiem! Jauno Laiku vajag apsmiet un katru tās biedru vajaga apspļaut, jo ir gļēvuļi. Visi viņi trīc un dreb par savām siltajām vietām, valsts un tautas problemas viņus maz iztrauc. Cik tad tauta var ciest zagļu bandas nesodītu darbību, bet pie varas esošais Jaunais Laiks neko nespēj izdarīt un neko nedara. Tad lai vācās prom!
Bobiskom
B
Izņemot jaunu asfalta segumu dažās vietās tam ceļa posmam absolūti nekas vairāk nav vajadzīgs! Ir tik daudz svarīgākas lietas, kur šo naudu iztērēt - tad jau labāk būtu paņēmuši lielāku kredītu un šeit paredzēto naudu atmaksājuši kredītā, bet uztaisījuši ko noderīgu - sakārtojuši cietumus, ieguldījuši naudu zinātnē, izglītībā, vai kaut vai kādu zemes ceļu noasfaltējot!
Jaunais Laiks-GĻĒVUĻU parti
J
šajā valstī, ko sauc par Latviju, nav spēku, kas apturētu zagļu un laupītāju bandas darbību. Jaunais Laiks kļuva par gļēvuļu partiju, kas nespēj izrādīt drosmI pret zagļiem un bandītiem, bet var atļauties aplaupīt pensionārus, invalīdus, bērnus. Šie gļēvuļi nespēj pat kaut vienu zagli dabūt cietumā, KONFISCĒT visu mantu, bet tai ir uzticēta IEKŠLIETU ministrijas vadīšana. Paertija, kas ir pie varas, neko nespēj izdarīt! Jauno Laiku tikai apsmiet un katru tās biedru apspļaut vajaga. Cik tad tauta var ciest zagļu bandas nesodītu darbību? Bet pie varas esošais Jaunais Laiks neko nespēj izdarīt. Tad lai vācās prom no Latvijas!
Buba
B
Vai tad grūti saprast, ka Baķkam apetīte zvērīga? Un citiem tūdaliņiem?
cirks101
c
šlesers latviešiem skidku iedeva ceļa posmā rīga-sēnīte.
Prokurors
P
Kā redzam, šajā valstī, ko sauc par Latviju, nav spēku, kas apturētu zagļu un laupītāju bands darbību. Jaunais Laiks kļuva par gļēvuļu partiju, kas nespēj izrādīt drosm pret zagļiem un bandītiem, bet var atļauties aplaupīt pensionārus, invalīdus, bērnus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas