Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Rīgas brīvostas valdē ieceltais Jakovels saglabās arī amatus Centrāltirgū un Jelgavas domē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tirgus
t
nu kas tur īpašs, visur tas pats tirgus vien ir, vai Jelgava vai Centrāltirgus. Un jo mazāk iesaistīto personāžu, jo sekmīgāk bīdās tirgus štelles.
Nuja
N
Tipiski Saskaņas Centra garā - inženieri par mārketinga vadītāju, kolhoznieci par valsts prezidenti.
...
.
Paskaidrojiet man ,kaa var pilnu slodzi straadaat trijaas vietaas ??? Shitie gudrinieki ir "jaaseedina" uz stundu apmaksas un uz aizpildiita "time sheet" pamata..cik stundas..kuraa vietaa..ko dariija..apstiprinaajuma paraksts par apmekleejumu. Ar paarbraukshanu buus ne vairaak kaa 30 stundas nedeeljaa- par to arii jaamaksaa...un 10 Lati stundaa prieksh latvijas ir pilniigi pietiekoshi,respektiivi summa pirms nodokljiem sastaadiitu 300 Ls nedeeljaa..nevis kaut kaadus mistiskus tuukstoshu par kaut kaadu mistisku "straadaashanu" (!) trijos darbos.
ZZ
Z
Zaļš gurķis!
kaimiņos
k
Šis puisis ir gudrs, ļoti gaišs, pozitīvs un kārtīgs cilvēks, labi audzināts, nosvērts un laipns pat pret katru kašķīgu kaimiņu tanti. :)) Tiešām visu cieņu šim harizmātiskajam cilvēkam!
Oi
O
Es arii esmu harizmaatisks un ar kaiminjtanti nestriidos,"davai" man ar' maksaasim pa 30 tuukstoshiem trijaas vietaas laikaa ,kad ordinaars Latvijas iedziivotaajs ar visaam virsstundaam /neapmaksaatu paarstraadi/ knapi izspiezh triis simtus.
  • 2
  • 0
Vārds
V
Visam var ticēt,jo jaunība jau pēc definīcijas ir skaista,gudra,pievilcīga,bet man liekas,ka viņš vēl godīgi atdot visu nopelnīto naudu SC atpakaļ un arī tādēl arī viņš ir mums labs.Jerešenko kungs galīgi neprata dalīties un nesaprata,kas viņam to lielo naudu izgādā un tas ir partija,partija,partija SC SC un GKR
  • 2
  • 1
Laikam šis izdeva
L
to krāsaino avīzi uz krītpapīra Centrāltirgū.
Vērīgais
V
Ir neaizstājami cilvēki, kuri paspēj nopelnīt ne vien vairākās pilsētās uzreiz, bet vadīit visdažādākās nozares vienlaicīgi. Puisis cenšas līdzināties Ziemeļkorejas vadonim.
puncis
p
Pilnīgi noteikti, ka viņam uztaisīs lielu algu, no kuras lielas daļa būs jāpārskaita SC kasē. tā tas notiek. Jakovels - baigais tur "sociķis".
@
@
Ar likumu ir jāaizliedz ši bezdarbība trijos un vairākos amatos,nu cik ilgi var ņirgāties par tautu un cilvēķiem šādi darboņi.
Dīzels
D
Šito uz metalurgu , viens pats visu padarītu ;)
Nilss
N
Ir gan šim puisim pēcpuse!
urlu zaglis
u
Te būtu amati (un ienākumi) vairākiem. Kāpēc visus labumus vajag vienam SC nomenklatūristam?
anna
a
Lūk, tie ir mūslaiku varoņi!
pielīdējs
p
super spējīgs speciālists, strādājis vienlaicīgi tik daudzos uznēmumos, visur, kur kaut kas jāpaceļ līdz pasaules līmenim, gribētos zināt, ko reāli (bez tukšas muldēšanas) šis spējīgais speciālists var dot. ceru, ka apmēram pēc pāris mēnešiem šis super speciālists uzstāsies reņģu ēdāju priekšā un lielīgi ziņos kādu atdevi savai valstij ir devis par katru no saņemtās algas savā kabatā ieguldīto latiņu. domāju, ka super speciālista atseve būs uz katru saņemto algas latiņu kādi 10000 - 50000 lati, ja tā , tad iesaku viņu arī par padomnieku Dombrovskim
kuku ku
k
izkalpojaas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas