Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Rīgas dome likvidē un reorganizē vairākas skolas un bērnudārzus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ei nu
e
Draudziņas skolā skolotāji sirgst ar brīnišķīgu loģiku: "Tu esi stulbs un tāpēc arī neaudz!" (citāts no matemātikas stundas)
Ēriks
Ē
Par vispārējās izglītības skolām nemāku teikt cik tās vajadzīgas, bet par bernudārziem, ir tācu bieži dzirdēts, ka katostrofāli trūkst tajās vietu, ir garas rindas (kas pats par sevi ir absurds). Kāpēc tad likvidēt bernudārzu?
Absolvents
A
Draudziņas ģimnāzijas un 99.v-skolas apvienošana būs laba pie viena nosacījuma - ja par direktoru strādās Ševčenko. Draudziņas skolā audzēkņu skaits ir samazinājies pa daļai Sikas nelāgā rakstura un nejaukā stila dēļ - viņam skola ir priekš viņa, varbūt skolotājiem, bet ne priekš skolēniem. Kur vēl kādā citā Latvijas skolā skolotājs visai klasei var atļauties viosā nopietnībā stāstīt, ka " jūs jau esat tādi neveiksminieki un tādi arī paliksiet!" , - tikai Draudziņas skolā.
Viesulis
V
Interesanti, kāds sakars Vienotībai ar Rīgas Domi? Tur jau Krievijas draugi pie varas...
Ministry of Truth
M
Tas nav prāta darbs. Bērnudārzos ir milzīgas rindas. Slēgšana nav reorganizācija. Un slēgts bērnudārzs tomēr ir NĪ. Kādam to ir sagribējies pievākt? Tā jau ir bijis.
I.Gr.
I
Latvieshu naakotne ir vieniigi Latvijaa. Nevienaa citaa zemee latvieshiem nav nkaada naakotne. Vai ir tik gruuti to saprast?
traductrice
t
vienreiz jau šāds process bija - bērnudārzus likvidēja, ēkas privatizēja un iemitināja tajās visādas "kantoras", lai gan ēkas tam bija absolūti nepiemērotas. Kas tagad? Šķiet, atkal kāds uzlicis aci uz "haļavnajām" ēkām. Gribu zināt - kāds būs atbrīvoto ēku turpmākais liktenis.
Timurs
T
Tacu pats galvenais ir,lai pec sim reorganizacijam visas Latviajs valsts macibu iestades apmaciba notiktu valsts valoda-latviesu valoda, sakot jau ar bernudarziem, lai velak siem berniem nebutu problemu ar valsts valodas apguvi.
Sēdies, divi.
S
Interesanti, kāpēc tīra ārā tikai iestādes, bet pats RD Izglītības departaments palicis kā trekns runcis pie izrīta krējuma poda. Ja jau bērnu skaits samazinās, tad ko gan tā liekēžu armija tur var sadarīt tik lielā arsenālā, nav jau vairs ko pārvaldīt. Turklāt tīrīt vajag sākt no resnā gala, nevis atkal pokazuhai tikai ākstīties ar sargiem, sētniekiem un dežurantiem.
KLM
K
Mūsu Vienotībai tāds mērķis ir.
KLM
K
Bērnu darzi un skolas jāatklāj Īrijā, nevis Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas