Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

Rimšēvičs: Latvijas politiķi nepopulāro lēmumu pieņemšanu tikai aizbildina ar SVF diktātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
%%%%%%
%
tas musu 1000 oi ka negrib lai viniem diktetu............parejie normalie ta nemaz nedoma,jo vini ir normalie...........................bet ja vini ta doma tad vini ir mazaattistitas butnes ar mietpilsona garu............
Zaigonis
Z
Vienīgais redzamais labums-Rimševics ir par stabilu latu.Par pārējo lai nemuld kamēr samazinās savu algu līz 5000 latiem.
una
u
Bankas vaditajs, alkatigais Rimsevics ir sabijies, jo vinam tiks nonemta liela alga, tapec kritize valdibu, smerdelis tads.
I.B.
I
Rimševics ir POSMS ĶĒDĒ, kas teju pārtrūks. Vai to grūti saskatīt, saklausīt?
zubrila
z
Rimševics nepārliecina, ka ir spējīgs uz kompetentu gaidāmās situācijas prognozi un bankas lomu tajā.
Oskars
O
Es priecātos ja SVF drīz atbrauktu ar ROKASDZELŽIEM un par MELIEM visas PASAULES pieriekšā APCIETINĀTU mūsu PARTIJAS ,SAEIMU , VALDĪBU , DOMNIEKUS , BAŅĶIERUS ,MILJONĀRUS.
mukabuks
m
Laikam jau Rimševičam kremt iespēja, ka var tikt apdraudēta viņa alga algu reformas rezultātā. Ne par velti tajā rītā ļoti satraukts zvanīja uz LTV.
Econ
E
Jeb, citiem vaardiem sakot, Latvija pashreiz neatshkjiras no Nikaragvas, driizaak ir ar veel sliktaakiem ekonomiskajiem raadiitaajiem, taa kaa buutu laiks arii LB, arii, ja pashi veel sanjem tik lielu atalgojumu, nolaisties uz zemes un apskatiities, kas notiek realitaatee.
Econ
E
Ka tikai atkal nesanaak taapat kaa ar to "sildiishanu" algu deflaacijas gadiijumaa - jaapiekriit VVF, kura pareizi arii pateica - taas valstis, kas griezjas peec paliidziibas SVF un PB ir tik nelabveeliigaa ekonomiskaa situaacijaa, ka nekur citur naudu vairs ieguut nevar, tachu abi nosauktie nav vienkaarshi aizdeveeji, vinji pretii prasa pretii noteikta veida reformas un pasaakums. Arii shajaa gadiijumaa Latvija nav nekaads iipashais gadiijums - taapeec jau arii toreiz teica - vai nu Juus dariet vai mees seezjamies lidmashiinaa un braucam prom.
dzeris
d
Cik zinu, savas prasības SVF ir, te nu Rimševics fleitē. Un, galvenā prasība bija samazin;āt valsts aparāta izmaksas divas reizes, kas arī ir galvenais klupšanas akmens, un, kas nav izdarīts vēl tagad birokrātijas un veco varas partiju pretestības dēļ, bet, patreiz it kā sākusies zināma kustība šinī virzienā. Dabīgi, nekādu pensiju samazināšanu SVF neprasīja.
ciniķis
c
Uzminiet nu, kāpēc SVF otro aizdevuma daļu neiedeva un pat šobrīd, pēc memoranda parakstīšanas šis jautājums nav SVF valdes darba kārtībā, bet EK tomēr 1,2 miljardus iedeva?!! Pareizā atbilde - tāpēc, ka neiedodot naudu Latvijai, sākas devalvāciju parāde un nacionālo defoltu vilnis austrumeiropā, bet rietumeiropas bankām iestājas "restrukturizācija" līdzīgi kā ASV. Vācija stratēģiski ir ieinteresēta pamazām caur "finanšu sektora stabilizāciju" speciāli paredzētajām naudām izvilkt savas bankas, pēc tam tajā ES kaut vai zāle neaug! Es domāju, pāris gadu laikā mēs redzēsim šo "sazvērestības teoriju" darbībā.
olītis
o
Tiks sakārtota valsts pārvalde,bet iznīcināta jebkāda ražošana,kas varētu būt nāvējoša mūsu valstij.Ko tad administrēs šī valsts pārvalde,ja visi būs bankrotējuši.
zuze
z
Tagad kļūst saprotams teiciens,ka viss notiek cilvēku galvās.mākslīga krīze,lai izlaistos cilvēkus vestu pie prāta,tika žēl, ka tie kuri var pat veidot uzkrājumus ļaujas šai panikai un neizmanto šo mirkli ,lai būvētu,iegādātos īpašumus,pirktu plaša patēriņa preces,jo tāpēc ,ka nav šīs aprites, valsts stagnē.
.
.
es domaju, ka rimsevics ta runa, jo pasam alga lielaka ka amata bralim asv. un samazinat ta negribas
jurixxx
j
tas bija muļķm skaidrs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas