Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Rimšēvičs par 10 miljoniem samazina tēriņu cirpšanas prognozi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
notorious
n
Varam aizmirst. Tā būtu politiskā pašnavība nākt pirms vēlēšanām ar budžeta izdevumu samazināšanas piedāvājumu.
nn
n
rimshevica pienakums "treknajos gados" bija ne tikai bridinat, bet, ja bridinajumos neklausaas, arii rikoties... un rikoties vareja palielinot banku obligao rezervju normu kaut lidz 50% vai vel vairak.. bet tad banku krediti paliktu stipri dargaki... un kaa tad vins pats varetu panemt miljonu eiro kreditu, lai nopirktu majokli par uzpuustu cenu ?? rimshevica atbildiba par "trekno gadu" parmeribam ir vismaz 30%..
ezis
e
Kāpēc tu iepriekšējās vēlēšanās balsoji par TP vai LPP/LC? Par valsts novešanu līdz ubaga tarbai prasi atbildību no viņiem. Rimšēvičs brīdināja par par to sen. Kredītu arī no SVF ņēma Godmanis un Slakteris , jo valsts kase bija tukša un pēc dažām dienām nebūtu ne pensijas , ne algas , ne medicīna. Tā lūk. Kāpēc jūs lamājat tos , kas vispār nev vainīgs? Prasiet atbildību no TP , GĀZĒTĀJRAĶETES ŠLESERA , GODMAŅA.
SVF
S
Rimšēvics stāsta tautai melus, viņš pilda starptautisko aizdevēju prasības, kuri grib Latviju pilnībā pārņemt savā kontrolē.Cik ilgi tauta spēs paciest to, ka centra bankas vadonis, kurš saņem turpat 10000 latu mēnesī, vairākas reizes vairāk par premjeru, tautai melo un tautas acīs kļust par Kangaru, lai pārdodu Latviju ar visas tās iedzīvotajiem? Tadus ka Rimseviču un tam līdzīgos vajag atdot SVF par baltu velti, lai vairo to procentus, tikai diezin vai viņi SVF būs vajadzīgi.Rietumos nauda ir jāpelna ar darbu, nevis tukšu salmu kulšanu, kā to LB vadītājs dara šeit.
J
Rimševics strādā slikti. Par ko viņš saņem tūksošus?
Kabans
K
Varētu sākt ar Rimšas algu. 100 000 latu + sociālais + dienesta Audi dotu ietaupījumu vismaz 200 000 latu gadā. Ja samazinātu Latvijas Bankas valsdi un padomi pa kādiem 50%, tad varētu ieeskonomēt vismaz 1 miljonu. No tā tad arī vajag sākt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas