Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Rimšēvičs: rakstām jaunu finanšu vēstures lappusi, kas rāda piemēru citiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vai
V
neskaitāmie streiki Grieķijā jau neparāda to, ka CIVILIZĒTĀ pasaule neļauj sevi nolikt uz ceļiem, negrib badoties, skaitīt centus, negrib bezdarbnieku miljonus, bomžus, negrib VISU TO, ko izdarīja Latvijā ar tautu un valsti, t.sk. arī zaudēt ekonomisko un pēc tam, iespējams, arī politisko NEATKARĪBU! Ukraina JAU pārdevusies par 30% samazināto gāzes cenu Krievijai. Ardievu, brīvība! NEVIENS Eiropā, nerunājot par ASV, pat stādīties priekšā nespēj, ko nozīmē dzīvot par 100-200Ls., maksājot visus izdevumus, izglītību, veselību, pārtiku vai apģērbu....KAUNS ATVĒRT MUTI!
hmmm
h
vēsturē ieiesim ar to, ka netiek tiesāti ļaudis, kuru kļūdas un paviršības ļāva nogrimt pareksam??? Islande savus sivēnus, ja nemaldos, nosauca vārdā un tiesās. šeit reiz būrī jāsēž būs fuktuka tantām, un kādam pusducim no bankas bijušajiem arī.
zilaa Marta
z
Rimsevic, tu kretin, es noladets! Un mirsi sliktaa navee, kur sagrabtaa manta nepalidzes.
Kāpēc?
K
Kāpēc tauta ir nabadzīga? Arī LB vaina tur ir. Paši LB darbinieki saņem lielas algas, tautai atvēl grašus. Rimševic, Jūs tikai par savu kabatu domājiet. Kā jūtos es, Jums vienalga. Manu badaino dzīvi Jūs neredziet, tāpēc Jūs nevarat būt man simpātisks, bet nepatīkama persona esiet.
Oi !
O
"Sāka runāt ...." Plaši drist nav malku crist - ko viņs toties sadarījis !
ugu !
u
U PEREĢI PLAŅETI VSEI !!!
Pārtikas paciņa
P
Rīmīgā īpašumi noderēs klīstōšo nepaēdušo bērnu patversmes ierīkošanai.
Uldis Osis
U
Latvijai lilākais IKP kritums Eiropā pērn un, kā rādās, lejupslīdes turpināšanās arī šī gada sākumā, kad citas valstis sākušas atveseļošanos - piemērs citām valstīm? Labs joks, Ilmār! Bet, citiem varētu likties nedaudz ciniski.
DD1
D
Nekas, ko Rimšēvičs saka no sava ziloņkaula torņa augstumiem neliekas vērā ņemams. Parazīti, kas izliekas, ka nesaprot, ka apzog savus līdzpilsoņus,- reiz viņiem būs jāatbild par asinīm, ko sūkuši bez kauna un bez goda.
Pinokio
P
New Vasjuki LV Ja jūties laimīgs vairāk kā vienu dienu, tad no Tevis kaut ko slēpj! Pārbaudīts praksē !!! ŠIs kungs sen zaudējis saikni ar reālo pasauli! (atzīstos arī man bērnība lasīja pasaku par Buratīno, kas naudu zemēs stādīja, vien slēpa no manis , ka tā ir pasaka. Un ar šo nabaga cilvēciņu ir tāpat.)
WC
W
Idiots , Čikago boy , zelta pusītis laikam dzīvo ziloņkaula tornī un ir patiesi nojūdzies, ibio!. Kāds tad ir Rimševica kunga pienesums? Ar kādu naudu Jūs Rimševica kungs pelnāt (sa-spekulējat) tos 60 milj. ? Ar svešu - proti ar valsts naudu! Un tāpēc Jums tik liela alga ?! Savukārt, ja jau Jūsu eksperiments ir tik spīdošs, kāpēc tad turat sveci zem pūra. Stāstiet pasaulei . Uzstājieties konferencēs, lasiet lekcijas, ierakstiet jaunu vēsturi nevien Latvijas , bet pasaules finansu lappusē! A varbūt tā ir tā Latvijas NOKIA, tā Eldorādo, par kuru visi tā runā!
Lelle
L
IDIOTS. Viss uz nabadzīgās tautas daļās rēķina tiek darīts! Ar 8000,-Ls mēnesi šitais idiņš gudrs pļurinātājs, bet ko darīt tiem bezdarbniekiem, kuriem pabalsti beigušies, bet darba nav?!
corbs
c
Malači,tie mūsu finansisti........Rimševics,Repše,Dombrovskis,Zatlers un daudzi,daudzi citi,kas pielikuši roku pie Latvijas finansu sistēmas stabilizācijas.Būs kārtība finansēs,būs arī darba vietas bezdarbniekiem.Par nožēlu daudzi cilvēki arī ar savu darbību grauj sistēmu.
Kaspars Gasūns
K
Nu nesaki vēl "hop!". Mēs vēl neesam ne ekonomiski atkopušies, ne pat aptvēruši demogrāfiskās traumas dziļumu. Un deflācija neaulekšo gluži vēja spārniem. Kaut gan par vienu gan Rimšēvičs manās acīs vienmēr saglabās bonusiņu - par pārkaršanu viņš sāka runāt nu ļoti laicīgi. Šajā ziņā viņš pārspļāva krietnu duci ekonomistu, kas ideoloģiski balstīja "trekno" gadu vājprātu.
diagnoze
d
Kad valdiba sogad samazinas vel naudu maznodrosinatajiem, tad Rimsevic, tavs kantoris aizies pa pieskari ar tevi prieksgalaaa. Un uz visiem laikiem! Saproti?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas