Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Rinkēvičs: Latvijā nav reglamentēts, cik amatpersonu drīkst lidot vienā lidmašīnā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
polis
p
Ne visi Polijā bija sajūsmā par mūsu Prezidentu, tālu no tā. Bet poļu tauta ciena seci, savu valsti un tās simbolu - Prezidentu un pārstāvjus. Jūs daudzi latvieši runājat tā it kā necienītu sevi nemaz. Tas šokē. Tādai valstij nav nākotnes kur civēki neciena sevi. Pāscieņa ir pamatu pamats.
Hmmm...
H
Hamletisks jautājums: Vai vienu labu, drošu lidmašīnu un lido visi kopā, vai arī katrs lido ar savu... labu un drošu.
filozofs
f
krieviem ir sava veesture , atšķiriiga no pasaules , viņi to interpretee peec vajadziibas , ar to jau krievi iegaajuši veesturee no 1917 . gada , jo tas ko dariija komoonisti vieniigi bija pareizais un iistenais , cilveeku slepkavošana tai skaitaa , šo piemeeru izmantoja arii vaacu nacisti un ķiinas komoonisti , krievijas atteikšanaas no komoonisma nenoziimee savaariito meeslu atziišanu
SS Panzergrenadier
S
Ja Latvijā nosistos visi deputāti un ministri + prezis Zaglers, sēras neviens nerīkotu.
ieva
i
Tas tomēr nav ticami,ka visa valdība pēkšņi devās ar vienu lidmašīnu . .. Sasper jods!!! Vai tiešām nav robežu Putina- bendesmaisa varai???????????
izbijis valsts patriots
i
Kopāi nelido Valsts prezidemts---premjerminitrs---aizsardzības minitrs--iekšlietu ministrs. Tas gan attiecas uz Tādām nopietnākam valstīm. Šīs amatpersonas arī vienlaicīgi nekad neatstāj valsti. Jā prezidents ir vizītē premjers paliek. Tas tiek darīts valsts drošības nolūkos. Pārējaos kontingents netiek uzskatīt par tādu kuri nevarētu kopā lidot.OFICIĀLI TAS GAN NETIEK REGLAMENTĒTS ,BET TIEK PIEŅMTA KĀ NERAKSTĪTA LIKUMA NORMA. Latviešiem ieteiktu mazliet pamācīties jo ne jau vissu reglamentē. Prezidents + 100 deputāti lūdzu uz priekšu. lidojiet. Negribu te neko sīkāk rakstīt jo tas Latvijā viss ir pie vienas vietas.
ab
a
maitam reglamenta nau
@
@
Saeimai vajag savu Boeingu.
Dio
D
Līdzjūtība Polijai!!!
jaa
j
Dievs varētu būt krievs, kaut gan igauņi saka... atcerēsimies krievu veco ticību, ar to vēl nav galā... Saeimu, :), skarbi, nu bet vajag kārtgi apdrošināties, un aidā, uz 9. maiju Berlīnē, ar sarkaniem karogiem pie TU204 astes, kopā ar kādiem no RDomes ;)
Politpesimists (papild.)
P
Pēc Varšavas krišanas cariskajai krievu armijai 1861. (?)gadā, viens gudrs un liels poļu patriots esot teicis: "Dievs pēc tautības, iznāk, ir krievs". Vēsture atkārtojas?
kaka
k
principaa pietiek ar taadu pashu tupolevu - visu saeimu un kaadus 50 klerkus iekshaa un aidaa uz smolensku. es neraudaashu, daudzi neraudaas. un to dienu izsludinaas par valsts svinamdienu.
Politpesimists
P
Sakarā ar sestdienas aviakatastrofu pie Smolenskas mūsu žurnālisti un komentētāji pārāk bieži lieto vārdu "oficiāls". Oficiāls tur ir tikai tas, ka delegācijas sastāvā bija Prezidents un daudz, pārāk daudz, augstu Polijas politiskajā hierarhijā stāvošu amatpersonu. Būtībā, 10.aprīļa pasākums bija Polijas "iekšējais pasākums Krievijas teritorijā", tas ir, poļiem tas bija oficiāls pasākums, bet Krievijai nē. 1940.gada pavasara upuru tuvinieki un oficiālās Polijas amatpersonas gribēja pasākumu augstākajā, valsts Prezidentu līmenī, bet Krievijas puse, acīmredzot "alerģijas" pret Kačinski dēļ, tā līmeni pazemināja līdz premjeru līmenim. Tieši tāpēc pirms dažām dienām Katiņā notika OFICIĀLS piemiņas pasākums ar Putina un Tuska piedalīšanos. Polijas puse to uzskatīja par nepietiekamu, tāpēc savlaicīgi Krievijas ĀM noformēja (valsts Prezidents citā valstī nevar ierasties kā privātpersona) VĒL vienu piemiņas pasākumu, kurā bija paredzēts piedalīties Polijas Prezidentam un daudzām Polijas augstām amatpersonām un dažām Krievijas otrā, vietējā līmeņa, amatpersonām. Uzskatu, ka Krievijas augstākās amatpersonas šīs traģēdijas situācijā tomēr rīkojās ļoti gudri un ar lielu takta izjūtu. Cita lieta ir tas, ka Krievija uz katra soļa un katru dienu pasaulei mēģina demonstrēt savu "varenumu", bet tādai lielai pilsētai, kā Smolenska, izrādās, nav savas normālas lidostas. Pienākas knapinātes ar maznoslogotu, tātad, ne visai labi tehniski sagatavotu, kara aerodromu. Sekas tam redzējām.
KLM
K
Domāju - ar likumu jāaizliedz lidot kopā ar ''politiķi'' Šleseru - šis vār sākt lidmašīnā tēlot svēto un ar pacēlāju celties vēl augstāk debesīs...
Vai
V
Nav tāda lidmšīna, kur varētu iebāzt visu Latvijas valdošo kliķi ???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas