Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Rozentāle: ne man vienai jācīnās par finansējumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kate
k
a kāpēc Bauskas iedzīvotāji negrib izmantot Skaiskalnes slimnīcu ???
bimbam
b
Ka tad! Laikam jau vel Ziemas svetku vecitim janak paliga! Prieks kam tad Rozentale vispar kluva par ministri!?
aina
a
Tāda bija JL ( Circenes ) taktika cīņāpret TP - nogriezt finansējumu uz maksimālo un tad skatīties, kā TP nevarīgi ķepurosies .... Uz Bausku bija jābrauc Dombrovskim ar Circeni un jāatklāj savs slepenais plāniņš
Sēkliņš
S
Dambrovskis ir vainīgs, ka nav naudas - ne jau rozentāle... Viņa taču nav premjers...
Ozols
O
BAIBA TURIES!!! MĒS PAR TEVI!!!
sera
s
es jau teicu, kad viņu taisījās ievēlēt - Koķe nr.2
Kristiine
K
Kaa nav kauna saliidzinaat ar Zviedriju? Vinjiem 1) nav taads kriizes kaa mums 2) vinjiem ir daudzreiz lielaaki nodoklji kaa mums. Vai to Rozentaale grib panaakt? Lai mums uzliek Zviedrijs nodokljus? Es neesmu gatava maksaat 50% no ienaakumiem nodokljos un man nevajag taadu apruupi kaa ZViedrijaa, man pietiktu ar to, ka taada apruupe vispaar buutu! lai valsts novaac savu kjepu nost no veseliibas sisteemas, cilveeki pashi attiistiis biznesu, kur tas buus vajadziigs un ticiet man privaataas rokaas slimniicas straadaatu daudzreiz labaak kaa valsts jebkad vareetu nodroshinaat. Muusu vasltii iedotu 4000 uz slimnieku un mees taapat tp notrallinaatu! Tikai privaats bizness te var ko glaabt!
riņķī apkārt
r
“Ne man vienai jācīnās par veselības nozari. Par ko es tagad cīnos? Par mūsu Latvijas iedzīvotājiem. ...++++ nevis cīnīties vajag, bet domāt vajag - kā izkļūt no peļķes, kurā iestūrēja ornažie. Veselības "nozari" vajadzēja reorganizēt jau "treknajos"gados, kad reģeonālās slimnīcas piegrūda ar "super" iekārtām. Tāpat, kā "treknajos gados"vajadzēja pacelt PVN, aplikt nekustamo īpašumu ar nodokli, ierobežot kreditēšanu, kā to veiksmīgi izdarīja poļi un darīt daudz citu lietu, par kurām es neko nezinu, jo maz ko jēdzu no ekonomikas, bet tikdaudz es saprotu, ka, ja Kalvītis būtu ieklausījies , ko saka Latvijas Banka, ārzemju eksperti, tad mēs tā nepērtos pa savārītajām ziepēm kā to darām šobrīd. Tā kā TP - domājiet par lietu, nevis par nākošajām vēlēšanām. Jums ir tikai viena izeja, kā glābt savu godu - aiciniet savus pāri palikušos atbalstītājus balsot par JL+PS+SCP, bet paši pirms vēlēšanām atkāpieties, ar cieņu :)
Ilze
I
Neviens neliek prasiit lielaaku finanseejumu. iesaakumaa buutu labi, ka paarskatiitu liidzshineejaa finanseejuma izlietojumu, t.sk. ministrijaa - vai visi iereednji tur ir vajadziigi un vai visiem ir adekvaata lieluma algas un vai visas ministrijai pakljautaas iestaades maz kaadam noder. Tas jau buutu labs saakums!
gugu
g
Nav jācīnās. Jāsāk beidzot tērēt saprātīgi.
KLM
K
Karalis ir pliks. ..................................................... ..................................... Marika, no kurienes Jums tādas ziņas, ka ministrei nepatīk pliki karaļi ? Vīrietis,kā nekā......
Marika
M
man jau arī liekas, ka Ministre domā, ka galvenais viņas uzdevums ir cīnīties par finansējumu, nedomājot par kopējo situāciju valstī. nav jau tā, ka tā nauda krīt no gaisa. Karalis ir pliks. bet te redz daži cīnās un aicina cīnīties arī citus. un tad izveidojas situācija, ka tiešām bļaustīties un draudēt atmaksājas, jo tad jau kaut ko arī izsit no Finanšu ministrijas un Dombrovska. tas nozīmē, ka tā arī jādara. nemaksāsim nodokļus, atņemsim tiem, kas nebļaustās un dosim tiem, kuri bļauj. tikai, ja visi sāks bļaut visiem nepietiks. es nesaku, ka nevajag veselības aprūpei. vajag. skolotājiem arī vajag. policistiem un kultūrai arī. bet no kurienes???
Nu jā...
N
Cik sapratu no intervijas, arī personīgajā dzīvē viņa ir pratusi pareizi paņemt! Nu nedrīkst tādi cilvēki vadīt ministriju un maitāt visas sabiedrības dzīvi!
Dievs, stāvi mums klāt!
D
Tas ir kaut kāds vājprāts! Cilvēks vispār nesaprot, par ko ir runa! Viņš visu mūžu naudu visādiem līdzekļiem ir izsitis, nerēķinoties ne ar ko, un citu neko nesaprot un neprot, par tādu lietu, kā naudas pelnīšana, nemaz nerunājot!
Egis64
E
Nauda ir aģentūrās. Piemeram VOVAA. Kaapeec vajadziigi 230 darbinieki ar 2 mln (bez d. d. VSAOI). algu un veel tik pat lieliem cita veida izdevumiem, ja ieguvums ir 0,5 mln. Taatad samazinot darbinieku sakitu triiskaartiigi ieguvums buus aciimredzams. VM aghentuuraas vispaar straadaa vairaak kaa tuukstots iereednhu, kas algaas teereee 8 mln (bez d. d. VSAOI) un kopeejais budzhets ir 20 mln.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas