Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Rubiks prognozē SC uzvaru 11.Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Padomju okupantu pakaļas laizītāja murgi!
genrih
g
bojtes
genrih
g
6 sarakst sc balsosim
sems
s
Paprasiet vēl kāda kriminālnoziedzinieka viedokli.
brīvs no idiotisma
b
Kā latvietis var balsot par cilvēku (Ušakovu), kas runā ar tik griezīgu krievu akcentu?
selga
s
balso vien,tikai neceri,ka tevis nosauktie it kā latvieši tiks ievēlēti,krievi rindā stāvot sabļaustās,ka tos ar fašistu uzvārdiem jāsvītro,tā kā nesapņo par jauniem kirhenšteiniem un lāčiem,dabūsi vien jaunus kononovus un šustinus ,tad aiz laimes varēsi stenēt.
alberts
a
Šausmas! CIK reizes latviesi var uzkapt uz vienu un to pasu graqbekli? man TAS NAV saptrotams! Kad BEIGSIES sis krievu ofensīvs - ar kolaboriaconistiem prieksgala - Rubiks,Urbanovics un vinu līdzskrejeji - paskatījos SC saraksta - šausmas CIK daudz latvisku uzvārdu - vai tiešām par kautkādu "sili" ir tik dikti japardodas?
Dr.xy
D
Vel pagaidam briviba esosajam cekistam Rubikam: Rubik,steidzigi mekle advokatu,jo pec velesanam SC salasnas tiks nodoti tiesa par pretvalstisku darbibu,kopa ar Launuma Imperiju,ar merki iznicinat Latvijas Valsts neatkaribu. Varu ieteikt labu advokatu,Zivkovu,SC arstata darbinieku nacionalajos jautajumos.Pasreiz gan vins atrodas cietuma par slepkavibu kinoteatri, bet ,varbut,kosultaciju vins vares sniegt.
dr pr
d
vai tavs īstais vārds ir dr. xyi ? kremļa provokator - vācies uz mātušku! speciāli dari,lai dēļ taviem koment. latvieši pēc idiotiem izskatītos.Esam tevi atšifrējuši- vācies!
  • 0
  • 0
ertgedrt
e
Rubik,necer! jaunaa koaliicija jau izveidota ,tas ir V, ZRP un VL TB/LNNK!
nu, nu..
n
Vispār jau senilais "Krievi nāk" ir PCTVL (un vēlāk SC) nacistu radīts sauklis.
monitors
m
"The Russians are coming!" tas ir makartisma laikmeta sauklis ASV 50.gadu pirmajā pusē. Kad bijušais ASV aizsardzības ministrs Forestols gulējis psihiatriskajā slimnīcā, viņš nepārtraukti saucis "Russians are coming!" Ir leģenda, ka izlecot pa logu šajā slimnīcā viņš arī kliedzis "Russians are coming!", bet tajā brīdī neviens viņam nav blakus atradies. Šis sauklis aukstā kara laikā lietots antikomunistiskas paranoijas apzīmējumam. Tā kā Latvijā ir populāri vēlētāju baidīt ar krievvalodīgo elektorātu, tad Ždanoka izdomāja šo "Russians are coming" izmantot krievvalodīgā elektorāta mobilizācijai savai partijai, bet nekas prātīgs Ždanokai no tā nesanāca..
  • 1
  • 0
Tauta, esi modra!
T
Brīdī, kad valsts slīkst nabadzībā un iedzīvotāji masveidā pārceļas uz dzīvi ārzemēs, „Vienotība”, ZRP un  VL-TB/LNNK ir ķērušies klāt pie senilas „Krievi nāk!” dziesmas, jo neko citu šīs partijas uz doto brīdi acīmredzami nespēj piedāvāt. „Saskaņas centrs” gadiem ilgi ir cīnijies pret krievu un latviešu šovinistiem un nacionālistiem, veicinot sabiedrības saskaņu un saliedētību, un ne tikai pret viņiem. Visslielākā cīņa vēl priekšā ar Latvijas un Eiropas neoliberāļiem, kuri vēlās mūsu neatkarīgas valsts pilnīgu pakļautību starptautiskam kapitālam un tādām globālām struktūrām, ka SVF, Pasaules Banka  un Eiropas Komisija. „Vienotības” pārstāvji V. Dombrovska vadībā, izmantojot nacionālās jūtas, mēģina noturēties pie varas līdz tam brīdim, kamēr „de facto” Latvija būs pilnībā pakļauta šīm minētajām struktūram. Ar eiro ieviešanu tiks pazaudēts pedējais neatkarīgās valsts instruments pretoties mums svešām un reizēm pat pilnīgi naidīgām varām. Tas taču nav nekas jauns – kurš maksā, tas arī pasūta mūziku, kurš drukā naudu, tas arī komandē.  Ja kārtējo reizi noticēsim viņu viltus solijumiem, mēs visi nonāksim vēl daudz bēdīgākā situācijā, sekas būs smagas un varbūt pat nelabojamas. Tikai visi kopā mēs varam uzvarēt un veicināt Latvijas atdzimšanu, kas garantēs mūsu bērnu atgriešanos Latvijā no ārzemēm, kā arī Latvijas valsts un nācijas pastāvēšanu. Ir laiks noņemt Viļa Krištopāna „muļķu zemes” lāstu. Ir laiks balsot par 6. sarakstu.
Korektors
K
Saukli "krievi nāk!" ir izmantojuši paši SC un mediji. To nekad nav izmantojuši nacionālie spēki. TB/LNNK bija cits sauklis - "latvieti, nepadodies!"
  • 1
  • 0
????
?
Vai "čeloveks"sācis rakstīt tikai latviski ? SC daži pārstāvju pat Latvijas un pasaules vēsturi nespēj apgūt
  • 0
  • 0
Modrā tauta..
M
Pameklē Googlā "Доклад Т. А. Жданок на съезде ЗаПЧЕЛ 15 мая 2004 г." un apskaties pirmajā jau lapā labajā augšējajā stūtī bildi - kurš izmantoja nacistisko "Krievi nāk"!
  • 1
  • 0
Modrā tauta..
M
Komentārs
  • 0
  • 0
LAtv.
L
Rubik, tas nekas, ka SC partijas iegūs pāri 20% balsu, bet valdību viņi nevarēs izveidot bez vienošanās ar Vienotību, Zatlera partiju. Noteikti premjērs nebūs ne N.Ušakovs, ne Urbanovičs. Krieviņi velti jūs cerat un priecājietis. Tā būs pirra uzvara. Lai tiktu valdībā SC partijai, nāksies būtiski mazināt tos pirmvēlēšanu uzstādījumus, par valsts valodu krievu, pilsonības nulles variantu, LAtvijas okupācijas slavināšanu pie pārdaugavas stba,un citām privilēgijām kuras krieviem bija PSRS laika. Pēdējais laiks kritušos pieminēt brāļu kapos, vai citos kapos. Tas nebūs politiski, ko jums krieviņi ļoti gribas izcelt, ka jūs Latviju atbrīvojāt no fašisma, bet negribat atzīt, ka pēc tam Latviju okupējāt un lielu daļu latviešu izsūtījāt uz sibiriju iznīcībai. Aizsūtīto vietu aizpildījāt ar civilokupantiem, kas šodien pretlikumīgi pieprasa īpašas privilēgijas.
feģa
f
rubikam butu bikses slapjas ja varetu latvija adzimt padomju vara! žel ka nav latvija mežu brāļu ,alfreds jau sen butu smiltainē!
selga
s
kāda uzvara?ja dabūtu 51 balsi,tad būtu uzvara,atliek cerēt ,ka visi latvieši nebūs tik stulbi,lai balsotu par viņiem,vien mājās sēdētāji var samaitāt rezultātu,jo krievi mājās nesēdēs.
atrbilde
a
Latviešu stulbums it neizmērojams. Pensionāriem piedāvā indeksēt pensijas par 1-1.50 latiem, tūlīt aizskries balsot par saskaņas centru. Ja latvieši, piedodiet, nebūtu tik naivi, SC vairākuma nebūtu. Viens reiz Latviju nosauca par muļķu zemi, tālu no patiesības VKrištopāns nav

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas