Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Rungainis: Patlaban maksāt sociālo nodokli nozīmē izķēzīt naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dahlan
D
Andris saka:Uz visiem šiem 13. janvāriem skoats divējādi no vienas puses tiešām šajos notikumos iezīmējās pavērsiens pareizajā virzienā, no otras puses mūsu tautu pēc šiem notikumiem ir izdevies atkal iemidzināt un ievirzīt mums nevēlamā gultnē (vismaz uz laiku).
DF
D
Šito tukšo pirdeju nemaz nevajag klausīties, pensijas būs, jo valsts var tās pieregulēt, palielinot pensijas vecumu līdz 67 gadiem kā Vācijā, bet nemaksāt nedrīkst vai arī nāksies visiem izmaksāt uzkrāto kapitālu, kas ir krietni neizdevigāk. Un ko darīt ar invalīdiem ?es paskatītos uz šo gudro bezdētāju, ja šis pakluptu un izlauztu savu žokli kopā ar mēli, kā tad šis strādātu un krātu sev vecumdienām. Šis ir aģitācijas raksts, sak nesiet man naudu uz 3.līmeni, es tik no tās kāsīs sev procentus, jo tie, kas ir saskārušies ar 3 līmeni, saprot, ka tas ir tikai banku bizness, kur par konta administrēšanu banka nokāš fantastiskas summas šādiem Rungaiņiem!
urka
u
Vai valsts šodien neaplaupa savus iedzīvotājus? Vai kāds vispār var pateikt, kur paliek nodokļi? Valsts ierēdņu tūkstošiem latu lielajās algāš? Prezidentu tūkstošu pensijās, kuras ir virtuāli sazīmētas? Kurš muļķīs balsos par zagļiem?
Pilsonis
P
Domāju,ka tas ir aicinājums nemaksāt nodokļus, lai kā arī viņš to nepamato! Jau tagad vismaz 40 % dzīvo ēnu ekonomikā un nemaksā nodokļus! Ja visi maksātu godīgi nodokļus, tad nekas nesabruktu! Šādi paziņojumi tikai veicina sabrukumu un tie ir pretvalstiski! Aicinu pret tādiem tā arī attiekties!
dusmīgā tante
d
tieši tā, šis nekauņa acīmredzot pats nemaksā nodokļus. protams ka pastāvošā pensiju sistēma nākotnē nebūs, visticamāk, nebūs pensijas vispār. bet vēl pirms tam šī valsts vienkārši sabruks un pāri paliks tikai investīcijas un baņķieri
  • 0
  • 0
pensiju apdrošināšana
p
60.-70. gados dzimušie, sāciet laicīgi krāt sev privāto pensiju ,kamēr vēl nav par vēlu! Ir tik daudz piedāvājumu, bet nē, ietiepjas- man vēl agri par to domāt....Kad attapsies, būs par vēlu!
aha
a
Nākotnē protams tiem, kas nespēs mums maksāt pirmā līmeņa pensijas, būs milzu interese pirkt mums piederošās uzņēmumu akcijas :))))
  • 0
  • 0
Nutad
N
Nu ko nu aģitē uz muļķībām, krāt jau var, bet tas nenodrošinās cienīgas vecumdienas. Vai atgādināt, ka 1997.gadā alga bija 38 lati? Es pieņemsim atliku 10%, tas ir 3,80 un ko man tas šodien dod? Pēc 15 gadiem, kad iešu pensijā, šodienas atliktie 30 lati būs tie paši 3,80....
  • 2
  • 0
Jānis
J
Lūk, īsi un skaidri par Latviju, kam tā pieder un kas mums jādara: http://www.youtube.com/watch?v=UR8Y2ElQ6i4&feature=youtu.be
sofi
s
Būtu jāsamazina gan deputātu skaits, gan ierēdņu skaits, tad sociālais nodoklis jāatceļ un attiecīgi samazinātos visi nodokļi. Problēma ir nevis sociālais nodoklis un pensija, bet problema ir nodokļu naudas negodīga tērēšana.
bezzobains komunists
b
Taisnība Rungainim. Savus bērnus audzinu tā, lai viņi varētu aizbraukt no Latvijas, jo skaidrs, ka visu šo liekēžu baru mazais šodienas bērnu skaits vienkarši nespēs uzturēt. Iesaku to darīt arī jums - jau pēc bērna dzimšanas noskatīt, uz kuru valsti viņus virzīt, lai labi varētu iekļauties vidē un nebūtu valodas problēmas. Reāli vienīgais risinājums ir pensiju sistēmas likvidācija, atstājot tikai minimālu "vecuma pabalstu" un tam klāt brīvpusdienas un tiem, kam nekā nav, subsidētu pansionātu. Virs izdzīvošanas minimuma katram ir jākrāj pašam. Bet nu to neizdosies izdarīt. Sovjetu penši savā egiosmā šo valsti iedzīs kapā.
labveelis
l
tovarisc komunist, ja jums Latvija tik sausmiigi nepatiik, tad dazu stundu braucienaa no Latvijas ir briiniskjiiga valsts, par kuru juus un visi paareejie PSRS paarpalikumi fanojat, uz turieni arii beedziet. Gan jums buus labi, nebuus jaamokaas, gan Latvijaa gaiss tiiraaks.
  • 0
  • 3
vaimanātājam > kā tad
v
Tev ir kādas gaišreģa spējas? Varbūt tu varētu pateikt, kā tajā gadā izskatīsies Ļaunuma impērija? Vai tā vēl eksistēs, kas ir maz ticami.
Ka tad
K
Negribas,bet šoreiz Rungainim japiekrīt.Pēc 30 Latvijā paliks dzīvot tikai penši un ierādņi,un valsts uzņēmumu"topmenedžeri".
Jurka
J
un kas vainiīgs , paši vien vainīgi
  • 0
  • 0
RUNGA ---> RUNGAINIS
R
Tu izklausies pēc apķēzījušos Latvijas nonievātāja, kas negrib šķirties no neviena santīma savas saraustās naudas. Tev būtu jāmaksā 40% IIN, kad ieviesīs progresīvo ienākuma nodokli. Priecājies!
valdis
v
Agrāk vispār nebija nekādu pensiju un pabalstu.Katrs pats savas laimes kalējs.Kam bērni palīdz,kas strādā līdz pēdējam elpas vilcienam.Tagad cilvēki izlaidušies maz fiziski kustas rezultātā agri noveco un saslimst ar dažādām slimībām.Tā kā jāglābj sevi pašam nav ko paļauties,ka valsts atrisinās visas problēmas.
markjiizs de Lafajee
m
Valdinj, peedeejos 100 gados cilveeka videejaa muuzha ilgums ir dubultojies. Vispirms izglaab pats sevi no kretiinisma!
  • 0
  • 1
Pirms privātbankas glābšanas
P
tā bija goda lieta?
efb
e
Vai šitam nav pienācis laiks iet atsēdēt par mutes palaišanu...??
svoločietim
s
Kā tu zini?
  • 0
  • 0
DURNIS
D
o... viņš jau sēž... pie pašas jenotu siles !!!
  • 1
  • 2
Matando los trolls
M
Maziņs labojums, Latvijā un attīstītajās valstīs bērnu nedzimst daudz, bet pasaules iedzīvotāju skaits aug nemitīgi. Līmenis, kas negrautu pasaules ekoloģiju tika pārsniegts vēl XX ga pašā sākumā, kamēr tagadējo iedzivotāju skaita normālai dzvošanai pat ar divām planētām būtu par maz, mēs to nemanām, jo apmēram miljards dzīvo pastāvīgā badā, vēl liela daļa saspiestībā un graustos. Īsāk sakot, imigranti no trešās pasaules (mos otrās arī?) valstīm kompensēs mums pašiem nedzimušos. To cik lielā mērā jaunpienācēji runās latviski un vai darīs to vispār paredzēt nevar.
Cingando los dalbaiobos
C
Ar teorijaam par "ekologijas grausanu" izgaazaas jau biedrs Maltuss, bet par tiem badaa mireejiem - kad vinji beigs saut cits uz citu un saaks straadaat, tad arii vinjiem buus. Runaas latviski, taapat kaa Eiropaa vinji runaa vaaciski, franciski utt.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas