Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Saeima akceptē prasību ļaut veikt kratīšanu deputāta Potapkina īpašumā

Saeimas deputāti ceturtdien vienbalsīgi atbalstīja Saeimas lēmumprojektu apmierināt ģenerālprokuratūras lūgumu veikt kratīšanu parlamenta deputāta Sergeja Potapkina (Saskaņa) dzīvesvietā saistībā ar kriminālprocesu, kurā iesaistīts Potapkina sievai Gaļinai Karmačai daļēji piederošais restorānu biznesa uzņēmums SIA Lage Ltd..

Potapkins norādījis, ka neiebilst pret kratīšanu savā dzīvesvietā gadījumā, ja Ģenerālprokuratūra un Finanšu policijas izmeklētāji uzskata to par nepieciešamu. Potapkins skaidrojis, ka viņa sieva Gaļina Karmača ir algots darbinieks uzņēmumā, nav tā valdes locekle, savukārt mazās kapitāldaļas viņai piešķirtas uzņēmuma motivācijas programmā. "Ja Finanšu policijai un prokuratūrai ir aizdomas, ka uzņēmums nav rīkojies godprātīgi, tad man nav nekāda pamata traucēt izmeklēšanai," norāda deputāts.

Lage Ltd. pārstāve Antra Ozoliņa aģentūrai LETA uzsvēra, ka minētajā jautājumā uzņēmums nekādus komentārus nesniegs.

Kā liecina Firmas.lv informācija, ēdināšanas sfērā strādājošā SIA Lage Ltd., kas reģistrēta 2012.gada 14.maijā, pērn strādājusi ar 468 436 eiro apgrozījumu un ar 96 048 eiro zaudējumiem, ziņoja aģentūra LETA.

Lielākie kompānijas īpašnieki ir Oļegs Arups, Natālija Pavlova un Irēna Līce, kur katram pieder 30% daļu. Pa 5% pieder Karmačai un Indijas pilsonim Varmam Dīpam Ramam.

Valdes priekšsēdētāja ir Pavlova, bet pārējie līdzīpašnieki ir valdes locekļi.

Uzņēmuma 2012.gada ziņojumā teikts, ka kompānijai Lage Ltd. pieder restorāns Galleria D’arte, kas atrodas Rīgā, Mūkusalas 71.

Savukārt Pavlovai, Līcei un Arupam vienādās daļās pieder vairāku restorānu īpašniece SIA Lage Ko.

Kā liecina SIA Firmas.lv informācija, Lage Ko pieder vairāk nekā 20 restorāni, kas atrodas Rīgas tirdzniecības centros - Lage Gastronomija restorāni tirdzniecības centros Spice, Galleria Riga un Alfa, restorāns Gan Bei tirdzniecības centros Galerija Centrs, Galleria Riga, Rīga Plaza, Sky&More, Alfa, Domina, Origo un Mols, kā arī kafejnīca Lage Ko tirdzniecības centros Alfa un Origo un bistro Kļavas lapa Rīgas Centrālajā stacijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas