Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Saeima konceptuāli atbalsta nākamā gada valsts budžeta projektu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
armands V
a
Trakais repsis ar trako uzvalku...
Dainis
D
25% IIN - tā ir Individuālo Komersantu un Individuālā darba veicēju iznīcināšana! Paldies tev "dārgā" Tautas partija! Latvijai jau mikrouzņēmumi nav vajadzīgi - ar šēmošanu vien tiksim uz augšu.
Sumbrs
S
Ja valdošā koalīcija gribētu būt sociāli taisnīga, nevis domātu par savu partiju sponsorētājiem un saviem "augstāko aprindu" cilvēkiem (visādiem rimšēvičiem un flikiem), progresīvais nodoklis būtu jāievieš uzreiz - un tiešām sākot ar mēneša algu Ls 300. Tikai likmei vajadzētu kāpt nevis lēcienveidīgi, bet gan ģeometriskā progresijā, lai sākumā kāpuma procents būtu pavisam mazs (sāktos ar nulli un procenta daļām), bet beigās sasniegtu 50 procentus. Gribētos jau domāt, ka "bremzētāji" ir TP, ZZS un TB/LNNK. Taču Dombrovska pēdējā laika "skaidrojumi" neļauj būt tādam optimistam :(
Fašists Sirmajam
F
Ev Sirmais, a tev par bagātnieku atbalstīšanu uzlikt 500% nodokli. Vot tā! Lai dzīvo revolūcija!
!!!
!
Tieši tiem, kas mācījās, šodien Latvijā darba nav. Darbs ( atvainojos, alga ) ir tikai tiem, kas ir pie varas esošajās partijās un viņu radiem.
Haris
H
Vai mums tiešām vajag tik slimu sistēmu kā Skandināvijā, kur... ========================= Mums noteikti daudz mazāk vajag turpināt to sistēmu, kāda mums ir pašlaik - ka vidusšķira (bet būtībā trūcīgie) pauž arvien lielāku nihilismu attieksmē pret valsti, ik dienas apzinoties, ka mums ir izredzēto kasta, kuriem ir vienaldzīgas kopējās sabiedrības problēmas.
Jukums
J
Jā, uzskatu, ka mums vajag tādu labklājības līmeni kā Skandināvijā! Tā saucamā, TP mēģina piedāvāt kādu surogātvariantu, lai tikai izvairītos no progresīvā nodokļa ieviešanas. Neies cauri! Nāksies vien normalizēt nodokļu likumdošanu!
Šlesers, kurš gan cits
Š
TP un JL ministri dikti draudzīgi sasēduši... vairs neizskatās pēc dabiskajiem ienaidniekiem. kas tad nu?
Algu grāmatvede
A
Sevišķi lielus aprēķinus tur nevajag: pēc plānotā neapliekamā minimuma 25Ls papildus nodokļa ieņēmumi no katras parsonas ar vienu apgādājamo 11.04Ls. Atstājot šogadējo neapliekamo, bet ceļot nodokļa likmi uz 25%- papildus nodokļa ieņēmumi no personas ar 1 apgādājamo un minimālo algu 180Ls būs 13.17Ls. Tātad no lielākām algām vēl vairāk, uz kā rēķina būtu tikai normāli neapliekamo summu vēl palielināt. Jājautā, kāpēc vispār vajadzēja 2009. gadā iedzīvotāju ienākuma nodokļa likmi samazināt, nevis celt neapliekamo minimumu.
BEZDARBNIEKS!
B
PROGRESĪVAM NODOKLIM BEIDZOT JĀBŪT un TAS NAV SVARĪGI CIK BŪS PIENESUMS. JĀBŪT ŠIM NODOKLIM!!!!JĀBŪT PROGRESĪVAM,KĀPĒC ATKAL VELK GARUMĀ???? Vēl grib līdz vēlēšanām UZVĀRĪTIES???!!!
Rasmuss
R
Ko tas Repshe atkal murgo - arodbiedriibas visos stuuros protestee pret neapliekamaa minimuma samazinaashanu, bet Einaars pazinjo - saskanjots! Kur viens ministrs var buut tik bezkauniigs!
roberts
r
progresīvais nodoklis ir par atbalstu cilvēkam ar zemiem ienākumiem, kas saņem minimālo algu ( arī cilvēks ar augstāko izglītību) tikt pasargātam no iznīcības.
Sniega pika
S
Progresīvais ienākumu nodoklis ir muļķības slavinājums. Vai mums tiešām vajag tik slimu sistēmu kā Skandināvijā, kur cilvēks var gadu pastrādāt un tad 3 gadus nedarīt neko un dzīvot uz pabalstiem, ko nosedz daži centīgie, kam lielāko daļu algas atņem valsts, lai uzturētu slinķus un liekēžus?
roberts
r
progresīvais nodoklis ar par sociālo taisnīgumu un nevis par visu vienlīdzību!
bimba
b
Ar progresīvo ienākuma nodokli jau var darboties tikai populisti un valsts pārraudzības nezinīši. Tavs uzskats par partiju jau ir spogulis paša personībai, žēl... Mums pašreiz vajadzīgi spēcīgi cilvēki, kas zina, kā pārvaldīt valsti, nevis šitādi tukšmuldētāji, kas pašreiz vada MK un finansu nozari valstī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas