Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Saeimā sākas virzība grozījumiem par pakāpenisku pāreju uz mācībām latviešu valodā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fakts
F
Neatkarīgā 4.maija republika 28 gadu laikā beidzot sāks pakāpenisku pāreju. Nudien sasniegums!
Lv valoda
L
Ar pirkstu jābaksta lai saprastu, stulbie krievi, 25 gados neko nav iemācījušies. Vecajiem sūdīgāk, jaunajiem viegls prāts, šie būs spējīgi.
rusdebilajam rusbidlam
r
Visiem rusbēbīšiem rusraudulīšiem, kam Latvijā dzīve slikta, jau no 1991. gada pastāv iespēja vākties mājās.
  • 2
  • 1
vēstures kurss rusdauņiem
v
nesekmīgajiem krievu skolu izlaideņiem rudsbidlonacistiem. Nav ''Pirmās'' un ''Otrās'' Latvijas. Ir Latvijas Republika, kuru 1940. gadā okupēja rusbidlas un kuira tika atjaunota 1991. gadā. Saprati, rusbidla?
  • 1
  • 1
rusdebilajam rusbidlam
r
Debilie krievbidlas nav spējīgi ne argumentēt, ne aizvērt rusdebilbidlojamos caurumus, tāpēc rusdebilkvekšķ pretī! Latvijas darba tirgū, rusdebilais rusbidlonacist, krievu valoda nedod nekādas priekšrocības pat ja tu esi tulkotājs, jo ar krievu valodu neko nenopelnīsi. gudri latvieši, tu rusdebilbidlojošais rusdauni, mācās Eiropas Savienības valodas, ar kurām var piekļūt normāliem darba tirgiem, nevisrusbidlobuzinessmanu kontrolētajai bidloraškai. Jāatceras, rusdebilais rusbidla, ka Latvijas Republikā, tu rusanalfabēt rusdauni, vienmēr visos laikos ir bijusi viena valsts baloda, latviešu. Aizvērsi rusbidlojamo caurumu vai vēl kvekšķēsi, rusokupant rusdeģenerāt rusdauni?
  • 1
  • 1
Kurzemnieks
K
Stulbie latvieši, 25 gados neko nav iemācījušies. Darba tirgu krievu jaunieši zinot latviešu valodu, ir konkurētspējīgāk, jo biznesam ir ļoti svarīga krievu valoda, tieši austrumu tirgus dos iespēju attīstīt mūsu valsts ekonomiku. Gudrie latvieši māca ari krievu valodu. Vienīgais, kam domātā šī reforma pasliktināt krievvalodīgas jaunatnes izglītības līmenis, izvairītos no konkurentiem, kas tikai vel vairāk sašķels sabiedrību, atņems iespēju izmantot Latvijas svarīgāko resursu, viņas ģeogrāfisko stāvoklī un iedzīvotāju intelekts. Jāatceras Pirmās Republikas vēsturi, kur visas Latvijas tautības strādāja savas valsts labā, neskatoties uz to kā daži pat nerunāja latviski.
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tā valsts ir korumpēta no augšas līdz apakšai

Ko nozīmē Putina sāktās tīrīšanas Krievijas armijā – tiešām cīņa ar zagšanu vai bailes no "ģenerāļu dumpja", kādreizējam Nacionālo bruņoto spēku komandierim, ģenerālim Jurim Maklako...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas