Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Saeimas deputāts Klaužs: Līvānu nodaļa turpinās darbu kā TP atbalstītāji

Aptuveni 20 Tautas partijas (TP) Līvānu nodaļas biedru, kuru vidū ir arī Saeimas deputāts Jānis Klaužs, nolēmuši nepārreģistrēties partijā. Šāds lēmums pieņemts jau pirms TP aiziešanas no valdības un ir vairāk protests pret varas partiju īstenoto politiku kopumā, pirmdien vēsta laikraksts Diena.TP Saeimas frakcijā atbalstītāja statusā jau darbojas Raimonds Pauls, kurš arī nepārreģistrējās. Kā vēstīts, piektdien par izstāšanos no TP Saeimas frakcijas paziņoja arī deputāte Aija Barča. Tādējādi TP frakcijā, ieskaitot R.Paulu, palikuši 17 deputāti.

Tiesa, J.Klaužs BNS norādījis, ka Līvānu nodaļas biedri pagaidām turpinās darbu kā TP atbalstītāji. Tātad kopumā TP joprojām Saeimā būs 18 deputātu balsis. J.Klaužs atteicies sniegt jebkādus plašākus komentārus, tikai vairākkārt norādījis: "Nezinu, no kurienes tas nāk, ka būtu pametuši - es to neesmu teicis. Līvānu nodaļa nav pārreģistrējusies." Vaicāts par motivāciju arī šim lēmumam iepriekš noteiktajā termiņā tomēr nepārreģistrēties, kā to bija vēlējies par TP tēvu dēvētais partijas vadītājs Andris Šķēle, deputāts tikai atkārtoti noteica, ka nevēlas to komentēt.


TP līdera Andra Šķēles pārstāvis Romāns Melņiks sacīja, ka valde minēto pārreģistrācijas ziņojumu vēl nav izskatījusi un A.Šķēle ir gatavs aprunāties ar līvāniešiem.

Līvānu novada domes priekšsēdis Andris Vaivods izteicis nožēlu, ka, savstarpējo strīdu pārņemti, partiju pārstāvji domā tikai par vēlēšanām, bet neapzinās, cik bezcerīgā situācijā ir cilvēki laukos, kur nav darba, beidzas bezdarbnieka pabalsti un daudzi atstāj valsti, ieskaitot uzņēmējus, jo valdības īstenotā nodokļu politika ir tikai papildu slogs mazāk nodrošinātajiem un uzņēmējiem.

Visu Ināras Egles rakstu lasiet pirmdienas Dienā vai sadaļā Šodien laikrakstā.

(pievienota trešā rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas