Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Saeimas komisija plāno nākamnedēļ pārrunāt Zaķa automašīnas iegādes gadījumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pipe
P
BonjourOups je pense que je me suis mal fait comprendre, en re9alite9 je doinans mon avis sur la question de de9part : me8re ou e9ducatrice spe9cialise9e, faut-il choisir? Je me suis mal exprime9e d'une part, et d'autre part, je me suis peut-eatre trompe9e de cible dans ma re9ponse.Je visais les pros qui refusent de faire participer les parents aux se9ances, de leur montrer ce qu'on peut faire, de leur proposer des activite9s e0 effectuer au quotidien, sous pre9texte que ce sont des parents, et pas des e9ducateurs.Je suis moi-meame orthophoniste en libe9ral, je prends principalement en charge des enfants autistes non-verbaux ou peu-verbaux.Les parents de mes patients (mais e9galement les grands-parents, la nounou, l'AVS ) sont invite9s e0 assister aux se9ances. Certains le souhaitent, d'autres ne pre9fe8rent pas, pour certains je propose une se9ance de temps en temps car l'enfant re9agit difficilement e0 la pre9sence de ses parents Je ne m'attends pas e0 ce que mon travail soit intuitif pour les parents. Je ne cherche pas e0 ce qu'ils reproduisent des se9ances e0 la maison. Mais je pense que les parents sont les principaux acteurs de la vie de leur enfant et que travailler sans eux n'aurait aucun sens.Je suis tout e0 fait d'accord avec vous, les professionnels qualifie9s manquent!J'ai moi-meame effectue9 un certain nombre de formations (one9reuses!), j'affirme que mes e9tudes d'orthophonie ne me permettaient pas de mettre en place un travail ve9ritablement efficace avec un enfant autiste.Je pratique notamment l'ABA verbal et j'ai fait une formation en ABA comportemental, mais j'en applique les principe avec une sensibilite9 d'orthophoniste, c'est e0 dire une spe9cialiste de la communication.Et je pense en cela aider les parents e0 avoir une place de parents, parce que je leur montre comment communiquer avec leur enfant, c'est e0 dire comment avoir une place de parent qui communique, tout en e9duquant son enfant e0 acque9rir cette communication.Ceci aide aussi le parent e0 remettre son enfant e0 sa place d'enfant, car si le parent peut prendre le rf4le de l'e9ducateur, l'enfant peut devenir l'e9duque9, et c'est douloureux bien entendu.J'espe8re que vous comprenez mieux mes propos qui allaient en re9alite9 dans votre sens.Je cherchais e9galement e0 de9culpabiliser les parents qui se voient reprocher de trop e9duquer (spe9cialement) leur enfant.Toutes mes excuses si mon post pre9ce9dent vous a froisse9e.
Loms
L
Un kāda jēga no tā visa ? Plānosiet jaunas shēmiņas ? Nevajag pieņemt likumus un nodokļus kurus paši negribat maksāt.
Buba
B
Pārrunāt? Ko tieši, - vai kā pilnvedot shēmu?
Zaķis ka nezinītis
Z
Kā tagad izrādās, Dz.Zaķis neko nezina. Pat nezina, ka Latvijas ieroču tirgotāji piegādā pretēji ANO aizliegumam Kotdivuārai ieročus. Kam tad Saeimā tāds deputātasts, kurš neko nezina? Vai zina, saņem savus procentus un izliekas kā neinītis? Lūdzu presi to noskaidrot. Bet Zaķim jādemisionē.
Jūrmalniece
J
Kā tik tika izveidota partija "Jaunais Laiks", uzreiz nolēmu šo partiju atbalstīt. Pat biju maksājusi ziedojumus. Tad arī Vienotību atbalstīju. Taču tas, kas notika tagad, kad Zaķis nekaunīgā veidā veica izvairīšanos no nodokļu samaksas, tas mani šokēja. Esmu apspļauta un pazemta. Visu mūžu maksāju nodokļus. Pat tagad, no savas pensijas 180 Ls, tiek maksāti nodokļi, lai Dzintars Zaķis varētu saņemt algu un kompensācijas vairāku tukstots latu apmērā. Bet šis nekauņa, šis krāpnieks, lai nemaksātu nodokli par dārgu auto iegādi, izgudro shēmu, kā apiet nodokļa maksāšanu, kā apšmaukt mani un tukstošiem citu pensionāru!!! Un vēl atrodas Vienotības biedri, kas ar putām uz lūpām piesedz šo amorālo deputātu. Kur tad ir šo Saiemas deputātu pašcieņa, gods? Ejot garam Saeimai, škiet ka no turienes smako ar puvušu ļīķi, kāda ir Vienotība. Atliek gaidīt, kad šo līķi no Saeimas aizvāks prom. Vai mēs būsim sadzirdēti? Vai kāds ieklausīsies tautas viedoklī? Vai atkal piesauks sociologiskus pētījumus, lai pierādītu, cik tauta mīl komunistisko, piedodiet, partiju Vienotību. Aicinu visus godīgus cilvēkus, žurnālistus, inteliģenci asi nosodīt Zaķi un tos, kas viņu aizstāv.
Piesātināts taukskābe
P
kas var būt pretīgāks par sō bildi? Tikai ja zaķim būt spīdoši tauki uz lūpam
the grabing hands....
t
Visus aptaukotos politiķus jāimet no amatiem. Viņu fiziskā forma ir pierādijums viņam nav mēras sajūtas. Apēd viss kas ēdams
Roberts
R
Dzintars Zaķis izrādījās grīdas lupata, gļēvulis, nelietis, krāpnieks, melis. Tādiem nav vieta ne Saeimā, ne valdībā. Tādus kā Dzintars Zaķis tuvu varai nedrīkst laist. Vienotība, izskatās, visa ir tāda šmuces muca, kuriem vieta cietumā. Vai Čepānes kundze un Judina kungs arī ir tādi paši nelieši? Tas būs nožēlojami, ja šie cilv''eki, kurus es un mana ģimene cienīja, nespēs izteikt šim nelietim savu fui un pal;ugt Zaķi pamest amatu un nolikt Saeimas deputāta mandātu.
Izteikts Rājiens
I
Policija arī veiksmīgi kontrolē viens otru.
Juhanss
J
Vai tad vel nepietiek pieradijumu,ka Vienotibas deputats Zakis organizejis noziedzigu bandu PVN izkrapsanai ,iesaitot pat kaiminu repullikas iedzivotajus,katra bandas locekla loma un atbildibas pakape ir janoskaidro tiesibu sargiem un uz tiesu.Shemas autoram Zakim jaatbild likuma prieksa ! Viens likums,viena taisniba- visiem!!
Policijas darbinieks
P
Zinu daudzu policistus, kurus no dienesta Valsts policijā padzina, jo uzdrošinājās kaut ko nozagt sīkumos, vai paņemt 5-ti. Vai bija cita ētikas dabas problēmas. Un galvenais, Vienotības ministre Linda Mūrniece neļāva šiem policistiem atdzīt savas kļūdas, laboties.Pat Administratīvās tiesas neatjaunoja amatā. Bet šeit acīmredzama Zaķa morālais pagrimums, kad Saeimas deputāts nospļaujas uz ētikas normām, uz sabiedrības interesēm, kļūst par gļēvuli, kuram amats svarīgāks par tautas un valsts interesēm. Šādus cilvēkus ne kādā gadījumā nedrīkst pielaist pie varas. Ne par Saeimas deputātu, ne par vienkāršo policistu. Nav zināms, cik daudz kukuļos šis saņēmis, kamēr atrodas valsts amatā. Būtu nepieciešama kārtīga kratīšana viņa īpašumos. Diemžēl tas nav iespējams, jo nav kriminālprocesa.
Dz.Zaķis ir NODEVĒJS!
D
Vai tad Dzintars Zaķis, viņa kolēģi, draugi, biedri un Vienotība nesajēdz, ka Dz. Zaķis faktiski ar savu rīcību ir kļuvis par tautas un valsts nodevēju? Nodokļu maksāšana ir viena no lojalitātes apliecinājumiem Latvijai un tautai. Darvas karota sabojāja visu medus mucu. Tāpēc lai nākotnē negremdētu Vienotību, negrautu tās un biedru reputāciju, Dzintaram Zaķim jānoliek Saeimas deputāta mandāts un jāiet prom. Nedrīkstam pieļaut, ka kāds var uzdrošināties nemaksāt nodokļus, veicot visāda veida shēmas, un ja vel tas ir politiķis un augsta ranga amatpersona. Latvijas sabiedrība ar katru gadu kļūst gudrāka. Tas, kas bija iespējams pirms 5- 10 gadiem, tagad cauri neies un žurnālistiem, presei tas jāsaprot un nemitīgi jāatgādina Dzintaram Zaķim, Vienotībai, sabiedrībai, ka Zaķis rīkojās ne-ētiski, amorāli un nodeva Latvijas intereses. Ja viņu nenosoda un nepadzen no amatiem Vienotība, tad arī šī partija ir tāda pati valsts un tautas nodevēja.
jautrais
j
...ja zaķim valsts apzagšana ir ētikas dabas problēma... tad jau jāatbrīvo visi ieslodzītie zagļi...
tā ir
t
sāk līdzināties kalvītim=dorianam grejam, acis un smadzenes pazūd taukos
un , ja nenobeigsies
u
te būs KRIEVIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mums dp un sab ir vai nav???????????????????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas