Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Saeimas Latgales apakškomisiju vadīs Edmunds Teirumnieks

Ceturtdien, 28.februārī, Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Latgales apakškomisijas priekšsēdētāja amatā ievēlēts Edmunds Teirumnieks (VL-TB/LNNK), pirmajā sēdē nolēma apakškomisijas deputāti. Savukārt apakškomisijas sekretāra amatā ievēlēta Janīna Kursīte (KPV LV).

Apakškomisijā strādās arī deputāti Aldis Adamovičs (Jaunā Vienotība), Mārtiņš Bondars (Attīstībai/Par!), Jānis Dūklavs (ZZS), Janīna Jalinska (ZZS), Vladimirs Nikonovs (Saskaņa), Juris Rancāns (JKP) un Jānis Tutins (Saskaņa)

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija var ievēlēt no saviem locekļiem ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt.

Top komentāri

VVZ
V
Kad būs Vidzemes, Kurzemes un Zemgales komisijas?
Jānis Kazmers
J
Kāds no tā būs saussais atlikums? Visticamāk atlikuma vispār nebūs.
Udo Ulbergs
U
Tas ir labi! Jo šis vīrs centīsies novērst Latvijas vēsturē vislielāko absurdu, kuru ir pietaisījusi neattīstītā tauta. Viņš centīsies panākt, lai "latgalieši" atkal kļūtu latvieši, kā tas bija no paša sākuma baltu cilšu kokteilī. Tagad pamatetnoss "latvieši" sevi sauc par "latgaliešiem" un tādējādi paši ir izvēlējušies apkaunojošo subetnosa godu. Tas ir absurds, un šis vīrs ar ļoti inteliģenta un neparasti gudra cilvēka seju centīsies likvidēt neattīstītās tautas izdalījumu. Viņam tas noteikti izdosies, jo arī pašiem "latgaliešiem" ir apnicis nebūt latviešiem. "Latgalieši" ir nogatavojušies atkal būt latvieši. Tas viņiem izdosies, jo viņi taču nav stulbi un Tairumnieks arī nav tipisks "latgaliešu" stulbenis, vai ne?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas