Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Saeimas vēlēšanās sākas balsošana 954 vēlēšanu iecirkņos Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Neslāvs
N
BALSO par NA, JV, JKP un Par ! NEBALSO par stagnātiem- ZZS, okupantiem - saSSkaņa un pajoliem - KPV ! NEDRĪKST balsot par pārējiem sīkaļām - tavu balsi nozags !
Neskatoties uz Dombura centieniem,
N
Domburs ir tikai žurnālists, kas atspoguļo to, kas ir redzams viņam priekšā, un par kā atspoguļošanu maksā naudu attiecīgais mēdijs. Taču man visas šīs debates raisīja skaidru spratni, ka Latvijā man balsot NAV PAR KO... - Ko man darīt?? Es negribu, lai man p[ārmestu nākamos 4 gadus, ka "tu pats" izvēlējies savus mocītājus! Tas ir absurds! - Es vienkārši izvēlos nobalsot par jebko, kas netiks nekur, lai manu balsi neieskaitītu nekur! Bet Arī tas nenotiks! Jo šī sistēma ir tik ļoti netaisnīga, ka manu balsi jebkurā gadījumā ieskaitīs par man visnetīmako politisko orgnizāciju, jo to būs jāizdala no mazākuma uz "vairākumu"! - Tā ir cilvēkus pazudinoša sistēma. Neviens negribēs dzīvot valstī, kur patstāvīgi tiek pārkāptas cilvēktiesības itkā "nenozīmīgā" veidā... - Gadu desmitiem...
Neskatoties uz Dombura centieniem,
N
- tieši tāpēc esmu spiests iet un vēlēt par alternatīvajiem, kas ir vienīgais, ko var izvēlēties, ja tevi nepmierina NEVIENS - arī alternatīvie!
  • 0
  • 2
Vispār
V
atbilstoši vēlēšanu likumam pietiktu, ka aizietu un nobalsotu viens pats Abu Dabs un vēlēšanas būtu notikušas, bet viņš iegūtu 100% pārstāvniecību Saeimā, tā, ka katrs nenobalsojušais ir vistiešākais Abu Daba atbalstītājs (Abu Dabs - mistisks arābu teiksmu varonis par 1001 nakti)
  • 1
  • 2
Mans
M
jautājums paristiem, vienotistiem, progresīvatpakaļistiem u.c. no viņu šlakas, kāpēc Rīga un mana tēvzeme Latvija pilna ar saulē iedegušiem migrantiem, kāpēc TV propagandē slimīgas novirzes un noliedz Ģimenes vērtības, kāpēc veikalu skatlogi pilni ar melniem manekeniem, kāpēc visur pils ar nēģetu un arābu reklāmām?
Tavs
T
Tie "saulē iedegušie migranti" ir 50 gados ievazāti nemazgāti urlas... uz visiem stūriem sakaņas ņēģeru reklāmas...
  • 1
  • 0
kaimiņš uzskata
k
ka 80% Latvijas vēlētāji ir dzīvnieki
zigfrīds
z
tikai par JKP

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas