Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Saskaņas centrs jūlijā atkal pārspēj Vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krievu ekspansija realizējas, kamēr
K
bāleliņi plēšas un meklē skabargu adatas acī. Protams,vecā gvarde (šķēlisti,ļemburgi,šleseri un tamlīdzīgas salašņas) ar internetsuņu fronti skalda matus.
cony
c
SC,ZZS,kas palikuši opozīcijā,kā arī PLL,PCTVL un citi kas vispār ir sabiedrības noraidīti PATREIZ,spriežot pēc aģitātoru,komentētāju izmestajam samazgam varu secināt,ka koalīcijas nelabvēļi izmet lielu naudu,organizējās lielai apmelošanas kampaņai,kurā nav ne ideologijas ne politekonomiskas izpratnes un galvenais šie domā,ka tauta murgos ieklausās.Tauta ir gudrāka par visām Valsts Zinātņu Akadēmijam,augstskolām,Padomēm un Tauta ļoti tīri atsijās pelavas no graudiem.Neliels traucējums ir tikai mums neliela atšķirība Latvijas krievu mentalitātē,kuri bieži veselīgo saprātu nomaina un krievisko-maskavisko patriotismu,kam īstenībā Latvijā nevajadzētu būt nozīmīgam.
  • 2
  • 0
Artis
A
Nevajag sevi mānīt, par Saskaņas Centru vienmēr ir bijusi lielākā latviešu daļa, tas ka pirms, vēlēšanu un pēc vēlēšanu laikā mazliet latvieši pasmirdēja vairāk tas neko neizsaka! Paši ĻOTI labi saprotat kādā veidā valdībā tika VisLatvieši, tā bija vislielākā cūcība kādu vien atceros! Bet satraukties vairs nav par ko, nākamgad Visu Latvijai varēs būt opozīcijā un skaļi kliegt KRIEVI NĀK !!!
to Artists
t
Turi gan tu latviešus par lieliem muļķiem un,tā darīdams,pats bedrē iekrīt.
  • 1
  • 0
Nu gan sasmīdināji
N
SC slapjais sapnis: Nevajag sevi mānīt, par Saskaņas Centru vienmēr ir bijusi lielākā latviešu daļa... Ja par SC būtu lielākā latviešu daļa un 95% krievu, tad SC šodien veidotu valdību ar vismaz 66% Saeimas deputātu atbalstu... Bet tā kā tas nav noticis (un arī nekad nenotiks), tad turpiniet vien saldislapji sapņot... vai kā tu tur teici... sevi mānīt :-))
  • 4
  • 0
?
?
Par ko ir runa? Pilnigi nesaprotams teksts un doma ari...
  • 4
  • 1
Tev - tavs viedoklis.
T
Un tieši šādu cilvēku dēļ kāds esi tu ,mēs esam tur kur esam. Mani pilnīgi nesatrauc tavas piezīmes,jo es esmu pārliecināts pa sevi ko runāju,un ticu, ka daudzi man piekritīs.Es esmu par godīgu sabiedrību.Ja tev šķiet ,ka tu esi brīvais latvietis,tad tu pilnīgi pats sevi esi pievīlis,jo Latvija atrodas sen zem citu valstu kājas,un brīva un neatkarīga viņa vairs nebūs nekad.No vilka mēs bēgām un lācim nagos ieskrējām. Vilks paēda ,un kaza palika vesela,bet lācis mūs aprīs ar visiem nagiem, un ragiem,un no pāri nepaliks ne spalvas kušķis.
God. Tev - Tavs Viedoklis
G
Palaboshu nedaudz Jusu terminolgiju. Krievu Lacis kadu laicinu ar LATVIJU GODIGI sadarbojas,cilveki dabuja savu zemi,darbu,draudzigi padzina sveshas zemes iekarotajus, saticigi stradaja,macijas,priecajas,pasi sev shuva drebes un apavus, razhoja mashinas,ceela maajas un rupnicas,kartigi apstradaja zemi,razhoja partiku.Vardu sakot cilvekiem jau apnika daudz stradat un maz sanemt.Vini aizgaja pie Lacha un ludza palaist BRIVIBA. Lacis pakasija savu pecpusi,ieskatijas liela gramata un palaida cilvekus Briviba.Pretii nak vilks un pertikis.Ta cilveki un vinu berni nokluva vilku un pertiku nagos( ES&ASV).....kura nav nekadu tiesibu,ir pienakums maksat nodoklus,nodevas,sodus.....pat ubagiem.......
  • 1
  • 0
Es neesmu nacionālists.
E
Lūk tādi jūs visi lielie nacionālisti esiet,vairāk par skaļiem saukļiem jūs neko neprotat. .Es nevērtēju cilvēkus pēc tautības ,bet gan pēc tā ,cik viņš ir labs vai slikts cilvēks ,un Rīģā cik vien Rīga un Latvija pastā šeit vienmēr ir dzīvojuši gan krievi ,ukraiņi ,baltkrievi,ēbrēji ,un daudz dažādas tautības cilvēki,un tāpēc ,ka viņi nav latvieši ,vai tāpēc man viņi būtu jānicina,jo viņi man ļaunu nedara.Ja latvieši ,kas ir pie varas domātu un rūpētos,lai Latvija uzplauktu,lai tauta piedzīvotu labākus llaiku,bet nekas jau nenotiek ,kā tikai tukša muldēšana un tautas mānīšana.
Janis
J
Šaurs prāts tev neesmu nacionalists, bet atšķirībā no tevis šis pats krievs vai ebrejs Latvijā prasa varu pār tavu zemi un pār tavu tautu atrazdmies ārpus etniskajām robežām, vairumā safiltrējas svešas nācijas etniskjā zemē un kāpj tev uz auguma pieprasot īpāšumus, pieprasot savu nacinālo valodu u.t.t. Viņš nebaidās būt nacionālists ārpus savai tautai piedrošām robežām, jo viņu ir daudz, bet mēs latvieši tādi, kā jūs baidamies būt nacionāli paši savā etniskajā Latvijā un tāda tauta, kas baidās būt nacionāla savā etniskajā zemē ir izmirstoša tauta. Protams, ka viens pret vienu viņš būs pret tevi laipns, bet nezini kāds viņš ir iekšēji ar kādiem uzskatiem. Piedod, bet priekš manis kā latvieša jūs es neesmu nacionalists esat auns.
  • 3
  • 0
Tavs viedoklis
T
jau tika uzklausīts, biedri interfrontist. Neatkārtojies! Un nospied to lielo taustiņu pēc punktiem un komatiem! :-)
  • 3
  • 1
14,00
1
Mūsu latviešu alkatīgie bāleliņi savu tautu ir tā nokaitinājuši ,ka nekas cits jau neatliek kā dusmoties.Vai kaut viens no viņiem domā kā izdzīvo tauta ar to smieklīgo algu,kura knapi pietiek rēķinu un visu laiku celto nodokļu maksāšanai.Ar tukšu vēderu laimīgs nebūsi.Ja krievs Ušakovs un Rīgas Dome mums nenāktu pretī ,un kaut cik nedotu atlaides gan braukšanai transportā skolēniem ,mūsu vecākiem,,nepalīdzētu trūkumcietējiem,tad liela daļa cilvēku būtu galīgā bessī.Kad latvieši saimniekoja Rīgas Domē,mums neviens neko nepalīdzēja.Es būšu par krievu Ušakovu ,kaut pats esmu latvietis.Un man vienalga kāds ir viņa motīvs mums palīdzot,tad tomēr es kaut kā izdzīvot varu.Mūsējie rauš tikai sev ,un tauta viņiem ir pie kājas.
to 14.00
t
Domaju, ka katrs sevi cienoss individs spej nodrosinat sevi un savu gimeni neatkaraigi no apstakliem. Bet ir ari tadi cilveki, kas pat pieaugusa vecuma velas, lai vinus ar sudraba karotiti barotu. Tadi tad ari uzgavile socikiem. Nozelojami!
  • 4
  • 0
to 14,00
t
Vēl viena SC bada dzeguze... Glory, glory, hallelujah... :-)
  • 3
  • 0
14:09
1
Priekš manis latvieša nožēlojami un pretīgi ir tie cilvēki, kas par jūdasa grašiem gatavi nodot latviešu nāciju un atdot varu citas nācijas rokās es tos dēvēju par kangariem un tos kuri atbalsta SC un Ušakovu par urlakoviem
  • 11
  • 1
beidzot kāds pabalstīs godīgos
b
lai tie spēj pamest bomžu un kontrabandistu utu apsēstos novadus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko nervozējat pabiras, nebūs kas jūs baro un apkopj???????????????????????????????????????????????????? VINĶELE IR GUDRA UN GODĪGA SIEVIETE.
Sarmīte
S
Krievi nāk! Vienotības silisti aiziet!
lux-@
l
Vai tad SC slavinātājiem interesē kāda pozitīva alternatīva? Lai nu kā, bet Dombrovskim varam atzīmēt kā pozitīvu rezultātu to, ka neesam Grieķijas, arī ne Spānijas situācijā, lai gan tā ir eirozonas 4. ekonomika. Viņi arī izliekās neredzam nelikumības Rīgas Satiksmē un dzīvokļu apsaimniekošanas nozarē, kur dabojas SC. Un tagad tas brīnums ar Ziepniekkalna soliņu. Tā kā nebūtu citu jomu, kur ieguldīt ES fondu naudu. Interesanti, kā viņi pieteikumā aprakstījuši šāda soliņa neizmērojamo nozīmi Latvijas attīstībā.
Vienotibas Populisma Pretinieks
V
V-ba pati sevi gremdee populisma dzelme.Rodas iespaids Valdibai nav nekadas saprashanas Valsts uznemumu vadishana un kontrole(AirBaltic,Latvenergo,Lattelekom.),nav saprashanas Valstij izdevigu,dzivotspejigu Ligumu slegshana(AirBaltic,PV vagonbuve), ES finansejuma izmantoshanai,nav projektu jaunieshu nodarbinatibai,cilvekiem nav DARBA (solijumi bija).Populisma kalngals: Kad Amerika saks izvest karaspeku no Afganistanas - saksies strauja ekonomikas izaugsme.
Toms
T
Kur slēpies, gudriniek? Nāc un pasaki, kas un kā jādara! Krūmos visi ir gudri!
  • 4
  • 0
Hmm
H
Smiekliigi- visus 20 gadus latvieshi balsojushi par latvieshu zagljiem, lamaajas par to, ka tiek apzagti, bet joprojaam ir paarliecinaati, ka arii naakotnee jaabalso par latvieshu zagljiem.
Hmm to Miks
H
Nav ko briiniieties, ka tas mazaakais ljaunums katram ir savaadaaks. Vien tas labums, ka ir tiesiibas arii balsot ar kaajaam- pametot Latviju tiem, kas var gaidiit paaris paaudzes uz to, kas varbuut notiks....
  • 0
  • 1
Baiba
B
Sauc vārdā zagļus, citādi tā ir mētāšanās ar vārdiem, kas neko labu nesaka par pašu teicēju!
  • 1
  • 0
to Miks
t
100% mans viedoklis.
  • 4
  • 1
Miks
M
Būtu naivi cerēt, ka SC, ticis pie varas, ar kaut ko būtu īpaši labāks nekā līdzšinējās varas partijas - mazāk ”zagtu”, vairāk pildītu pirmsvēlēšanu solījumus blā, blā, blā. Maz ticams, ka korupcija Latvijā vispār tiks apkarota, balsojot vēlēšanās par ”pareizajām” partijām. Visdrīzāk tam vajadzīga visas sabiedrības attieksmes maiņa, mediji, tiesas, kontrole, caurspīdīgums, jā - arī Eiropas kratošais pirksts, un gadi, gadi, ilgi gadi. Visticamāk šobrīd SC tādi paši ”zagļi” vien būtu, varbūt pat vēl vairāk ”izsalkuši”. Tāpēc es nezinu, kam jānotiek, lai latviešu vēlētājs mainītu savu izvēli. Nenovērtējiet par zemu latviešu vēlētāju! Latvieši jau kuro reizi Saeimas vēlēšanās balso pēc principa par ”mazāko ļaunumu”. Un, ja SC ”zaglīgums” vai ”godīgums” vēlētājiem ir visai spokainas, abstraktas, grūti izsveramas un aptveramas konstrukcijas, tad SC ”krieviskums” vai ”pretlatviskums” turpretī pēdējā gada laikā ir sasniedzis visai ”taustāmas” kontūras. Tas arī noteiks latviešu izvēli. Drīzāk pūcei aste ziedēs, nekā normāls caurmēra latvietis balsos par SC. Tādā formā, kā patlaban, SC ir lemts mūžīgi sēdēt opozīcijā un siekaloties. Ja/kad sašķelsies, nezinu, varbūt sakarīgākie krievi kaut kādas mazpartijas formā arī kādreiz tiks iekļauti kādā no nākamajām koalīcijām. Maz ticams tomēr, ka Ušakova vai Urbanoviča vadībā.
  • 8
  • 2
gatis
g
Jā, iespējams, ka Zaķis noņēma Vienotībai kādu 1,5% nost, bet tik un tā neredzu citu alternatīvu, par ko balsot. Nu ne jau par VL, vai ZZS un ne tik par kremļa filiāli.
jā!
j
Zaķi noliksim pie vietas, bet Vienotība dzīvos!
  • 3
  • 0
Nauris
N
Reitingi Rīgā liecina, ka drīz 9.maija orģijas pārcelsies no pārdaugavas uz 11.novembra krastmalu, kur veidosies Padojumu staļinistiskās armijas uzvaras aleja pār latviešu nāciju, Rīga manuprāt sāk līdzināties okupētai pilsētai, ko var darīt, ka mēs latvieši esam tādi idioti ar kalpu sindromu un ziepju pikuci rokā, ko iesmērēties, lai labāk slīd es jau sāku apšaubīt Rīgas piederību Latvijas valstij un latviešu tautai, ja reiz mēs pieļaujam, ka to vada cita nācija un Maskavas kremlis. Ir jābūt galīgam idiotam, lai nesaprastu, ka SC ir Putina Vienotās Krievijas satelīts Latvijā. Vismaz es noteikti balsošu tikai par NA par kuru daudz maz esmu drošs, ka tas nepīsies ar šo satelītu.
to Vārdam
t
Kādi "mēs" brauks atpakaļ? Kādi ir "nacistiski uzskati"? Pats saproti, ko murgo?
  • 2
  • 0
Vārds
V
zini pietiek muldet utopijas,nepatik brauc prom,bet mes brauksim atpakal uz latviju,nakotne ir demokratiskai un taisnigai parvaldei nevis nacistiskiem uzskatiem
  • 1
  • 3
@ to ArtursM 09:21
@
Un ko Jus iesakat? Klut par nakamo Griekiju? Vai Jus vispar saprotat, par ko ir rina? Jums ir kaut mazaka izpratne par ekonomiku? Kadu pozitivu alternativu SC piedava Vienotibas tik kritizetajam ekonomikas planam? Es nezinu vai Jus, pilsoni, esat pamanijis, bet sociku politika Eiro krizes konteksta ir pilnigi un galigi nevieta. Visa Eiropa ir smagas finansialas grutibas, no kuram nevares izkarpities ar bezmaksas transporta bilesu palidzibu!!!! Spriezot pec Jusu komentara, Jus velaties pariet uz naturalo saimniecibu, kur nevienam nebus jaizdaba un ne ar vienu nebus jarekinas...bet neaizmirstiet, ka nevienam neka ari nebus. Konstruktiva kritika ir laba lieta, bet tas ar ko nodarbojaties Jus nav kritika, bet vienkarsi demagogiska klaigasana. Nu cik var tas mulkibas drukat?????
Beidziet!
B
Nav vērts ar šiem cilvēkiem diskutēt, jo daudzi neredz tālāk par savām iegribām, bet citi vienkārši taisa politiku. Kā vieni, tā otri ir valsts kaitnieki, kuriem viss un visi ir slikti!
  • 3
  • 0
kur nu kurš te steidzas
k
.....nezin kāpēc tiek, kas steidzas nesteidzas atpakaļ uz savu roģinu, bet brauc ES virzienā...................jo roģinā no tādiem pabirām jau čum un ņurdz, nav kas tos pabaro, apkopj, ielas piešļautas kā maskačkā
>08.13
&
uz ES pabalstiem zagšanu un kontrabandu te paliek tie kas paliek + daži naivie to visu izdrāztās Tēvzemes mīļi pie to visu ievēlētiem deputātiem... SVF teica: varam iedot naudu, bet pārējo JŪS NOSAKAT VĒLĒŠANU laikā. Un Dombrovskis ar Vienotību nav vairākums 'demokrātiskajā' bomžu=komunistu=zagļu=kontrabandistu=poliču- obēhāesņiku valstī

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas