Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Satiksmes ministrija iztiek bez parlamentārā sekretāra

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hvz
h
Nekādā gadījumā nedrīkst šo dekoratīvo amatu likvidēt! Ar ko tad pazīmēsies tādi totālie tūtiņdreijeri kā Vienotības Smiltēns, piemēram, kas pilnīgi neko nemāk un ar prātiņu arī nav aplaimoti?
pastnieks
p
pastā jau no augusta nekas nenotiek, visi vienkārši gaida jauno valdi :) kā jau kuro gadu/ reizi... tur vien cik maināmi - visi tika tik ar zemnieku atbalst -Vītols patiesi zinošs, bet ko nu viņš var; Vīcups jau kuro mēnesi cenšas iebraukt nozarē; Lecis kaut ko bīda un tēlo gudro, lai gan Privatizācijas aģentūrā ir pelēka pele; Aleksandroviča vispār par neko neatbild, lai gan gudri spriež valdēs, ja atbrauc no ministrijas
vairāk sliktuma, nekā labuma
v
Iztikt un izgrozīties jau var visādi, bet, ja tāpēc cieš ministrijas sadarbība ar parlamentu un, ja tādēļ parlamenta deputātu komisijas darbojas nepietiekami labā režīmā, tad no šāda ietaupījuma ir vairāk sliktuma, nekā labuma.
jautājums
j
jautajums ronim, dombrovskim un vilkam kā l.krajbankas krīze ietekmēs airBaltic un gala rezultātā visu mūsu labklājību? kapēc Sat.min. un valsts kapitalsabiedrības vēl arvien vada tādi kā matīss, židkovs, reimanis, ļubļina-goldmane, gerhards, freivalds, magone, ... kuri gadiem!!! nav spējuši atrast risinājumus ne airBaltic, ne PV, ne pasta lietās! varbūt, ka problēmu sakne tomēr ir meklējama tieši šo amatpersonu rīcībā un tajos ļaudīs, kuri viņus ir iebīdījuši amatos! cik ilgi digitalizāciju, fiktīvu iepirkumu ēra turpināsies!? ronim ir LAIKS sākt strādat, nevis tikai demonstrēt oranžo pulksteni! ka var tik bezatbildīgi murgot ka to dara matīss, kurs apgalvo, ka krājbankas krīze neietekmējot airBaltic! ja ta persona ir tikko no miega cēlusies, varbūt ļāujiet vi ņai sust kādā citā vietā, bet laidiet darboties ļaudis, kuri saprot situācijas nopietbnību un apzinās, kadas sekas Latvijai var būt! šobrīd ronis neizraisa nekādu uzticību! pilnīgi! viņam nav savas komandas un savu cilveku, bet bijušo tp, lpp un zzs šoferu dēlu gajieni valstij ir maksājuši ne jau miljonus, bet miljardus cik ilgi šie terorizēs valsti un mūs visus! jo ikviens mes samaksājam ar sava dzīves līmeņa krišanos, par šādu matīsu stulbajiem "risinajumiem"! risinajumu piedāvāt!
Superīgs vīrietis..!!!!
S
superrrrrīgs vīrietis....:)))
Vārds
V
stulbums!
  • 0
  • 0
Mavriks Kobzonsons
M
šoferu dēliem grūti laiki sākušies vai varbūt labie beigušies...
DD1
D
Sākums cerīgs. Izskatās, ka būs jēdzīgs ministrs. Augulis arī nebija slikts, bet ielika amatos "šofera meitas".
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas