Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Satiksmes ministrija lūgs atzinumu par Lattelecom dekoderu "darījuma" piedāvājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
R
R
Kas par stulbumu? Kāpēc ir jāpērk tieši Lattelekom sūda dekoders? Kas nevienu citu vārdu nezinat jefiņi?
chace
c
ir līgums uz 3 gadiem. Ja nepaaugstināsies PVN atkal, tad cena paliek nemainīga. iepriekš jau biju ņēmis viasat, ja notrāpa uz akcijām, tad sanak vel labak.
to chance
t
Tev neliekas aizdomīgi, ka Viasat piedāvā kanalus par tādu pašu cenu, ka Lattelecom? Tici man, pēc kāda laika Viašrots prasīs daudz lielāku naudu.
TanteSidra
T
ieprieksheja monopolstavoklja liguma Lattelekoms solija 10 gados visas zemes telefona sakaru digitalizaciju, tas nav izdarits, laukos telefona sakari ir sliktas kavalitates analogie. tagad shis Lattelecom grib jaunu monopolstavokli, nu jau uz 18 gadiem. ta dekoderkastite ir tikpat verta cik mobilais telefons ko mobilo sakaru operatori piedava klientam sledzot ligumu uz 24 vai 36 meneshiem. valsts nedrikst iekrist uz sho bezmaksas sieru kas izradisies nesamerigi dargs. jau atrunatie 5 gadi monopolistam ir labs laiks.
chace
c
man jau liekas, ka naudu vērts ir ieguldīt tikai satelītā. stabila vērtība, kanālu daudz, signāls kvalitatīvs, dārgi arī nav -lētākais 3,50 mēn. no viasata.
Junikorns
J
IZZi vismaz normālu bildi rāda, atšķirībā no Lattelecom. mātei laukos paņēmu dekoderu, un tas atstiepa kājas jau otrajā nedēļā. lattelecom smalki tirgo brāķus!!! esiet modri, neuzķeraties.
lala
l
gribu redzēt no EM/SM precīzu ieguvumu/zaudējumu analīzi! šis ir tīri ekonomisks jautājums, tādēļ tam pamatā jābūt precīzam finansiālam aprēķinam. - t.sk. ko LTK iegūst par lielāku auditoriju (!)
>>> cilvēks 16:14
&
zupas virtuves klienti visi - 100% nobalsos par šleseru, bet vai no tā būs kāds labums? lattelecoms paņems frekvences, un pēc pusgada/gada valdība lattelecom pārdos ar visam frekvencēm un visam komunikācijam, kuras par latvijas tautas n audu tiek sabūvetas kārtējais šaher maher, tjurmja po telekomu un sm-u plachet!
hehe
h
še tev dekoders par 5 kapeikām, un dod mums miljonu vērtās frekvences
...
.
Vai jūs visi tāpat bļautu, ja Lattelecom vietā būtu Baltkom vai IZZI???
cilvēks
c
Es domājum, ka pirmām kartam ir jāpajautā tie 70 000 maznodrošinātās ģimenes, kas tiks pie dekoderiem. Domāju, ka tās noteikti piekritīs.
Milie pilsoni !
M
TV tikai samadzenes mazga un skalo. Tamdel valdiba velas lai VISIEM Latvija ir dekoderiri lai caur mass mediju varetu mums mulkibas, melus un pustaisnibas iestasit. / Milie pisoni ludzu apzinaties ka nav lielaka vara musu valsti un pasaule ka telvizija
Jukums
J
Varētu jau pasmaidīt, ja nebūtu tik skumji - atkal mums grib iešmugulēt kempmaijeristu dekoderus. Nu cik tad var? Tad jau labāk tos pirkt kur citur nevis pabalstīt blēžus un korumpantus.
puspilna glāze
p
vai pustukša... valstij pieder vairāk nekā puse gan Lattelekom, gan Air Baltic, bet kaut kā to īsti nejūt; viens nedomā atskaitīties, otriem papildus jāmaksā par nacionālo kanālu iekļaušanu, kas viņiem pašiem rada nevis problēmas bet preferences... eh, būtu man tā naudiņa, kas guļ jūras dibenā!..
negativ
n
nu uz to jau konkurenti rokas berzē - lattelekoms būs sabūvējis torņus, salicis jaunas iekārtas, raidītājus, vobšem - sakārtojis tīklu, un tad pēc 3,5 gadiem atnāks kāds cits un tikai "slauks"...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas