Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Satiksmes ministrs: Balodim amats lidostā piedāvāts, jo nebija citu kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
valdis
v
PAR SAVEJIEM- nevajag aizmirst tagad ziemā ir daudz vietu kur var katra,,partija,,izcirst sev alingi priekš ,,savejā,,....
tantuks
t
Partijas ir kadru agenturas un melo,melo,jo nejapjedz pat ,ka smidinaq veletajus. Aviacijas specialistu trukst vai?
vientulais vilks
v
KURS TAD APSAUBA BALOZA kvalifikaciju?plasa profilaa p agonoms kas var but lidotajs,jurnieks u.t.t. jatik milota partija T Bsauks,GERHARD
arguments
a
...Ja savos "dosjē" ministrija būtu atradusi piemērotu kandidātu, šis amats tiktu piedāvāts viņam, teica ministrs. Tēma valstī ir stipri sāpīga un joprojām netiek nopietni risināta, kaut gan uz katra stūra ir lozungs - kadri izšķir visu. Vienlaicīgi tieši tā, kā to deklarē Gerharda kungs, gandrīz visi politiski iebīdītie ministri "rūpējas" par valsts uzplaukumu. Piemērotus kandidātus meklē savos "dosjē" vai radu un draugu lokā. Īsi sakot, valsti vada kā viduvēju privātkantori. Jebkura nopietna firma svarīgos posteņos kandidātus meklē atbildīgi, piemēram, izmantojot profesionālu kadru atlases firmu pakalpojumus. Ilgtermiņā panākumus biznesā visbiežāk gūst tie, kas biznesu nejauc ar privātām attiecībām. Tai pašā laikā valsts vadošo kadru atlasē ministrijas darbojas bezrūpīgi, pārsvarā organizējot formālus konkursus, kuros kvalifikācijas prasības pretendentiem ieraksta atbilstoši dosjē esošo "piemēroto" kandidātu CV.
antikomōnists
a
a citaadi nav koaliiķija, teebeekaa nostaasies teepistu pusee , ... kautgan faktiski jau arii tagad liidz tiem teepistiem maitaat gaisu??? ... ja saeimaa saveeleeti nelieši no partiju iipašnieku partijaam , paši viņi kladzina , ka politika ir netiira lieta , te tas redzams kaa uz delnas...
patriots
p
Vai konkurs uz so vietu tika izsludinats? Latvija bezdarbnieku rinda stav tukstosiem izglitotu, sapratigu, bezpartejisku cilveku, bet TB bledim gerhardam, luk nebija neviena uz so vietu.
ihaha
i
Kur var pieteikties uz to atlikusho vietu lidostas padomee?
klusais
k
Nu gan sasmīdināja...
Batjku gerhards
B
TB partijaa viens stulbaks par otru, viens kretins liekaks par otru. Atceries veleetaaj un nekad neveli par siem maitam!
sausmas
s
Kad Gerhards atver muti, tad visi ierauga idiotisma augstako pakapi! Tapec jau virina tik reti!
Lelle
L
Gerhards nudien ar katru dienu kļūst smieklīgāks...nu ko var gribēt no parazītiskā tūdaliņa tāgadiņa...
tyttiuooo
t
melo ka pat ausis kust nozelojami
:):):)
:
gerhard,tu esi mūlāps un gribi lai ticam...losis ar lielo burtu...
e.
e
"Viņš vadījis Rīgas ūdeni pēdējos četrus gadus, un uzņēmums šajā laikā veicis nozīmīgus projektus un ir pietiekami efektīvi strādājis" - tas gan skan smieklīgi! Ar to domātas Brīvības un Ropažu ielas, kuras divus gadus rakņāja, taisīja ciet un atkal raka augšā, lai vēlreiz remontētu nomainītās caurules? Vai arī tas, ka tagad gandrīz katru dienu ir ziņas par plīsušiem ūdensvadiem? Un arī tie, kuri plīst regulāri, bet ziņās nenokļūst, jo ir nomaļā vietā. Vai arī vienkārši pareizās partijas pareizais cilvēks, kuru kā puļķi var iebāzt vajadzīgajā vietā?
sd
s
nuss, un kurš šos tēvzemiešu varoņdarbus vēl atcerēsies rudenī...???????? kaut ko pretīgāku jau nu grūti iedomāties....... Mister gerhard, turpini tēlot "Lohu" tālāk, tas tev Lieliski sanāk....!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas