Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

SC rīkos diskusiju par Molotova-Ribentropa paktu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
i.
i
"Djukovs - speeciigs pretinieks, taapeec latvieshu veesturnieki izvairaas no diskusijaam ar vinju" :D kam speeciigs, daarzkopiibai? Ja nelietiigais einshteins nav veltiijis laiku lai diskuteetu ar tavu vecteetinju tas automaatiski pieraada ka eisnhteins ir bijis tukshs balamute, kas baidiijies no tava vecteetinja milziigaas autoritaates? kursh zinaatnieks ies pazemoties tuksha pljaapas priekshaa??? Djukovam nav pat normaalas veesturnieka izgliitiibas un starptautiskaas veesturnieku konferencees vinjsh ar priekshlasiijumiem kaa iipashi nav taa nav! tikai savaa amatieru klubinjaa vinjam tie referaati iet uz urraa.
i.
i
taatad "oficiaalaa" veesture ir balstiita uz apshaubaamajiem un "vienpusiigajiem" "oficiaalajiem" arhiiviem, un "alternatiivaa" veesture ir balstiita uz "alternatiivajiem" arhiiviem? Luudzu, nosauciet 1 "alternatiivaa", "paraleelaa" arhiiva adresi, es ljoti labpraat tur papeetiitu dokumentus! Jaa, tie "stulbie" "oficiaalie" veesturnieki, njifiga nesaprot no tik normaalas lietas kaa "alternatiiva" arhiiva.. ehh..
Teodors
T
Maskavai lojālais Saputrošanas Centrs ilgi savas krāsas nenoslēps.
DX
D
SC-tā ir tā partija,par kuru balsoja liels bars latviešu aunu un kura,ne bez viņu palīdzības,tagad valda Rīgā?
alberts
a
Lienošais sarkanais krievu imperiālisms.
krā
k
Citēšu Grūtupu: "Ja kādā valstī nevar iebraukt kā Gruzijā ar tankiem, tad tur vienmēr var izmēģināt citus ietekmes veidus. " Uzbrukums pilnā frontē... tā teikt... Mums ir sava vēsture un argumenti, lai to skaidrotu, tikai to vajag darīt, nevis sēdēt aizkrāsnē un klusu niķoties. Ceru, ka šis pasākums būs Latvijas un latviešu vēsturnieku, preses pārstāvju, parlamentāriešu, valdības locekļu politologu, reitingu rēķinātāju u.c. plaši apmeklēts. Jā, arī Valdim tur būtu jāpiedalās lai iepazīstas ar saviem pavalstniekiem un viņu uzskatiem, mērķiem utt.. Tāpat ceru, ka to nostenogrāfēs, nofilmēs, analizēs, rīkos diskusijas, publicēs un visādi citādi neatstās bez ievērības. Mēs nedrīkstam vienaldzīgi izturēties pret šiem centieniem mūs okupēt no iekšienes, bez neviena šāviena, jau tā esam līdz ausīm Krievijā. Un ja to rīko Kabanovs, tad viss ir skaidrs. Viņa puņķi uz Latvijas karoga vēl pat nav lāgā nožuvuši...
Opa
O
Vai tas pionieris bildē nav tas pats, kas savulaik šņaukājās Latvijas karogā?
sibīrietis.
s
Visus Kabanus, atskaitot meža dzīvniekus, no Latvijas jāpadzen ar sūdainu koku !
Džon
D
23. augustā visos ķinīšos jārāda filmu SOVJETSTORIJ. VISOS!!! Uz Kabanova un kabanoviešu diskusiju vajadzētu ierasties VISIEM represētajiem, kuri vēl Latvijā palikuši un tādu ir daudz.
KLM
K
no otras puses - jo biežāk šādas ''konferences''', jo mazāk paliks to naivo, kuri pēdejās vēlēšanās balsoja par okupantu Ušakovu un pajoliņu Šleseru.Diemžēl,mūsu bāleliņu,kuri balsoja.
Toms
T
Idiotisks mēģinājums attaisnot deģenerātu pastrādātos noziegumus pret civilizētajām Eiropas tautām un attaisnot padomju okupantu samazgu atrašanos Baltijas valstīs!
Человек
Ч
Molotovs un Ribbentrops pārstāvēja divus fašistiskus režīmus -- vienu sarkanu, otru melnu. Eiropas Savienība ir atzinusi, ka abas diktatūras ir vainīgas noziegumos pret cilvēci un ka abas ir vienādi nosodāmas. Te vairs nav ko diskutēt. Bet Meģkins Maskavā cenšās krievu sarkano fašismu rehabilitēt, un Maskavas neofašistu organizācijas (kā Putlerjugend) viņa vēlmes īsteno. Okupantu salašņas Rīgā, protams, kvekšķ līdz. Paldies Dievam, ka civilizētās Eiropas valstis netaisās šim revizionismam pievienoties un vēl atšķir ļaunu no laba.
Karma
K
Labums tāds, ka Latvijas okupācijas faktu un Staļina represiju noliegšana, viltošana un grozīšana rada naidu pret šiem viltotājiem. Vismaz nākamajās vēlēšanās atbirs okupācijas rezultātā cietušie latviešu vēlētāji, kam šī grozīšana varētu nepatikt.
traku māja
t
Atkal nu šita pizdēsanās ni o čem!
narkologs
n
Diskusijā tālu netiksi ar agresīvu bļaušanu, ka pretēji domājošie ir fašisti. Ar muļķīgu tukšvārdību un bļaustīšanos par ''totalitārismu" arī ne. Sevišķi tāpec, ka esi liekulis un totalitārisms tev ir tikai ja kāds apztrīd tavus uzskatus, bet pārējā laikā tu mierīgi apsaukā citādi domājošos par fašistiem un par viņu vārda brīvību neesi neko dzirdējis. Sāksi lamāties? Otra puse to tikai gaida, ar to pašu tava dalība diskusijā beigsies. Bet citu argumentu tev nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas