Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

SCP aicina Dombrovski iesaistīt SC nākamā gada budžeta sagatavošanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Tā neesmu es! Viens te visu laiku manu niku piesavinās! Domāju, ka tas tiek speciāli darīts.
Lelle
L
Ei, ei, ei!!! Tu, jefiņ, nepiesavinies manu niku! Izdomā pats savu!!! Tu jau mēgini gan mani nokopēt, bet lāgā nesanāk vis. Tav āža kāja spraucas ārā...
Smieklīgi
S
ka jēlie tūlīt līdis pie PCTVL lūgties atbalstu!!!!!!!!!!!!!!!!
ciniķis
c
Faktiski valdība jau ir kritusi, viss pārējais ir formalitātes un bezjēdzīgas pļāpas. Tā saucamās tagadējās "vienotības" problēmas ir acīmredzamas. No vienas puses viņi deklarē, ka "politikai jābūt tautas nevis oligarhu rokās", tomēr reālajā dzīvē sadarbojas ar oligarha Lemberga ZZS partiju, bet tagdējā situācijā arī cer iesaistīt koalīcijā oligarha Šlesera partiju. Tas ir diezgan traģikomiski, bet tagad vēl štokijs, kurš ir vienotības sastāvdaļa zinot Kristovska attieksmi pret "kremļa aģentiem" no SC "aicina" SC sadarboties. Nez, ja tā ir vienotība, Štokijam vajadzētu uzjautāt - vai šis viņa aicinājums ir saskaņots ar visiem jaunizceptās vienotības partneriem? Diezin vai, nu, vismaz oficiāli diez vai. Protams, Kristovskis un viņa klomanda, lai noturētos valdībā var pievērt acis uz tādu sadarbību ar principiālo ienaidnieku, tikai ko par tādu nodevību teiks Kristovska elektorāts, kas balso par viņu tikai tamdēļ, ka viņš lamā "kremļa aģentus". Izskatās, ka JL kārtējo reizi ir uzmesti kā mazi bērni, ar viena oligarha ( ZZS premjera kandidāta) partiju diemžēl nepietiek, lai būtu vairākums saeimā.
morgenstern
m
Smird. Smird pēc sprāgušiem kurmjiem!
Heino
H
Ak šausmas, ko tik t.s. Vienotības līderi nedarīs, lai paliktu pie situācijas kontroles mūžīgi mūžos. Pārdos jebko, pārdosies jebkam. Nu kur tad ir Āboltiņas bravūra? Ko tik neatļāvās. Stāv kā sunīši pie sētas un raud... ko tik vēl tur nesateica. Ja glupa - tad saprotams, ja kaut cik ko filtrē, tad jājautā ar kādu mērķi. Nu ir auzās. Un ko nu? Atkal visi citi vainīgi, tikai ne pati. Palīgu nav. Visi iznīcināti, palikuši tikai lohi Ģirtiņa personā. Būs nu vien pašai jātiek galā ar tām ziepēm ko savārījusi. Domāju, ka laba samaksa būtu netikt Āboltiņai personīgi nākošajā saeimā.
:):):)
:
pareizi un vēl bites,lai kaut ko par šiem gadiem arī izdara ne tikai kritizē...
J
Pilnīgi atbalstu Štokenberga pozīciju. Jāaicina Saskaņas centrs palīdzēt sastādīt budžetu 2011. gadam. Ļoti progresīva ideja, apsveicama! Vienotība sāk pilnvērtīgu darbu!
dzeris - Ance
d
Beigu sākums ir nevis sadarbība ar SC, bet gan ļaut TP sabotēt valdības darbu, strādājot mazākumvaldībā, bet, varu tevi nomierināt, visdrīzāk nekāda sadarbība ar SC nebūs, un, ja būs, tad to sevišķi neafišēs, jo, ja PS atklāti sadarbotos ar SC, ar ko tad tā baidītu vēlētāju?
dzeris
d
SC nav jādemonstrē sava ekonomiska kompetence, pietiks, ja viņš atbalstīs valdību, vietā palūdzot kādu sīkumu arī sev.
Kaspars Gasūns
K
Piekrītu, ka SC pagaidām nav demonstrējis it nekādu ekonomisko kompetenci. Viņu pašu labā pie budžeta sastādīšanas kā koalīcijas vadītājus viņus nedrīkstētu laist (šāda iespēja pēc nākamajām vēlēšanām pastāv, vairāk gan teorētiski.) Viņu "plāns" ir tāds pats populistisks savārstījums kā Šķēles "plāns". Un, kad Urbanovičs ierunājas par ekonomiskām tēmām, tad reāli jātaisa ausis ciet. :D Viņam pat nevar pārmest kļūdas - viņš viekārši planē citā realitātē. :D
Ance to dzeris
A
Negribu jaukties jūsu pikantajā strīdiņā...bet, vispār jauki, ka arī šeit ir izveidojušies pāŗīši:))) Lellei gan nevajadzētu tik klaji reklamēt jūsu sex dzīvi, bet ir ok, nu nedusmo uz lelli, viņa ir sieviete, kas tik visiem neizsprūk mīlnieku strīdā:) Bet, ja nopietni, sadarbība ar sc...tas ir beigu sākums!
riņķī apkārt
r
taisni gribētu, lai SC parāda, kas viņiem reāli ir iekšās :) Domāju, ka tur ir tukšpatsmit, bet patiesībā jau neviens to nezin, ja runājam par budžetu un līdzīgām lietām
atbilde
a
tad jau vareji labak uzrakstit visu dokumentu, nevis censties pieradit ka SC ir TP puse :)
KoGaiditNoSC
K
SC savulaik izstrādāja Alternatīvo budžetu 2010.gadam. Daži izvilkumi no dokumenta, t.i., ko SC varētu piedāvāt: (par lata devalvāciju) "Ir jāpieņem un jāstājas spēkā likumam, kas aizliedz izsniegt aizdevumus ārvalstu valūtā, kā arī praksi, ka Latvijas lats ir piesaistīts eiro fiksētā kursā." (nodokļi - TPartijai draudzīgs viedoklis) "Secinājums ir viennozīmīgs – PVN likmes paaugstināšana izraisa tiešus budžeta ieņēmumu zaudējumus. PVN likmes samazināšana 2010.gada budžetā var dot plānoto nodokļu ieņēmumus 800 milj. latu apmērā. Tajā pašā laikā valdī-ba 2010.gadā ieplānojusi iekasēt PVN tikai 690,5 milj.latu apjomā vai par 16,9 % mazāk salīdzinājumā ar nodokļa ieņēmumu prognozi 2009.gadā. Šis pasākums turklāt veicinās arī pieprasījuma pieaugumu uz Latvijā ražotām precēm un pakalpojumiem." (par sadarbību ar SVF) "Ierosinām valstij pārtraukt turpmāku līdzekļu aizņemšanos no starptautiskajām finanšu organizācijām un tādējādi atslābināt ekonomisko un politisko atkarību no tām. Valsts parāds 2010.gadā nepalielināsies un paliks un 2009.gada 01.oktobra līmenī, tas ir 4.129,5 milj. latu."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas