Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Sedlenieks: atstāt SC opozīcijā būtu muļķīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alma palma
a
tomēr kaut kā isstās, ka SC nemaz tā neraujas pie varas grožiem - bikli stāv ar cepuri rokās un gaida, kas būs. aiz ko tad tā? laikam jau pašiem skaidrs, ka realitāte ir tālu no vēlētājiem sasolītā. pie tam biedē nākamā krīzes viļņa draudi. vai tikai nav vēlmes, lai ar grūtībām labāk tiek galā citi? kad briesmas būs pāri, tad atkal varēs sākt klaigāt.
letiņš
l
muļķīgi ir šitis debīli dirst, ka okupantu atliekas ir jālaiž pie varas. No kuras padibenes šis sedlenieks ir izlīdis???
budzis
b
1) antropologam nepielec, ka vel lielaks daudzums SC atbalstu nav devis? 2) koalicijas veido ne pec ta, ka tik vairak sanak, bert gan pec skata un pieejas lietam. SC nav nekadas ekonomiskas programmas, tikai pliki saukli un populistiski solijumi, no kuriem vieglu roku jau sak atteikties, lai tik tiktu pie siles.
TanteSidra
T
_...daļā sabiedrības varētu būt zināma neapmierinātība ar SC rezultātiem. "Tomēr šādu radikāli noskaņotu cilvēku skaits nav tik liels, lai varētu kaut ko izmanīt kopumā," sacīja Sedlenieks...._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tatad tie 69% kas nebalso par SC ir radikalji, bet ja vel tieshak, tad ekstremisti, naciki un fashisti? man ir javaica tapat ka "Sviests 13:32": Kuros kāpostos tādi gudri politologi [antropologi] atrasti?!
lasitaja
l
Saskanjas centram ir etniski ierobezhots veeleetaaju pulks. Vinji katraa zinjaa nepaarstaav Latviju, jo latvieshi ir sadaliijushies triis partijaas un vairaakaas siikpartijaas. Mainiit Satversmi vienas minoritaates deelj buutu tiisha Latvijas valsts izniicinaashana.
Protams, Sedleniek!
P
Un neatzīt krievu valodu par valsts valodu, vēl muļķīgāk!
Ilmārs
I
Lai būtu vairākums, SC pietiek ar vienu pašu ZRP. Nedrošs, bet vairākums, kuru ar stingru disciplīnu varētu vajadzīgā brīdī vienmēr nodrošināt. Un tad jau Vienotība vairs nav vajadzīga, īpaši, ja ņem vērā tās kaut minimālo, bet tomēr latviskumu. Toties Zatlers ir uzsvēris, ka viņa partija ir un būs internacionāla.
budzis
b
Man jau liekas, ka Zatlers nav isti parliecinats, cik tad vietu vinam paliks, ja apvienosies ar Smirdigo Centru. Pielauju, ka tur varetu vairak par 2 aiziet prom...
  • 0
  • 0
he he
h
Nabaga biškekas centriņš, kā vinu apbižo. Pupsikiņu un Urbīti, un alfrēdiņu petrovičiņu
lux
l
Sedleniekam būt visām pudelēm par korķi arī muļķīgi, Pozicionē sevi kā nezkāds antropologs. Pajautājiet labāk viņa lekciju klausītājiem RSU kas un kā.
Arta
A
Negodīgi????? Un kā tad Rīgas domē? Tur Vienotība atstāta opozīcijā. Un līdzbraucējs ir Šlesera partija.
Siguldietis
S
Mani patiesi pārsteidz visi tie pseidoeksperti, kas mudina aicināt valdībā partiju, kas noliedz pašas valsts pastāvēšanas legalitāti. :( Demokrātija ir vairākuma vara, kurā mazākums sēž pie ratiem. Nevienam nekas automātiski nepienākas!!!!!
Nebūt nē!
N
Partijas programma tik ļoti atšķiras no pašreizējā valsts kursa, ka lielā krievu kopiena, kas balso nedomājot, nelasot neko, nepārzinot situāciju, NEVAR sākt visu postīt, izpildot savus populistiskos un "muļķu ķeršanas" solījumus...Tie ir īsti valsts grāvēji!
@
@
Iedomājies, ka 30% no tiem varētu būt kā Kravcovs. Nu ne jau kā Dolgopolovs. Un 20% no latviešiem, kas tiem simpatizē, kā ģeržimorda Urbanovičs.
  • 1
  • 0
he
h
Varbūt tad jau PCTLV< SC< un pUtina partijai?
viss kārtībā
v
Zatlers ir tas pats Sedlenieks, tikai vāciski
Zatlers gan SĀTĪGAIS
Z
drīzāk iznāk, ja precīzi
  • 0
  • 0
edgarsasv
e
Visus šos gadus latvieši bija valdibā. Ko viņi panākuši? Fabrikas slēgtas (Cukurs, VEF, etc.), imports pret iekšzemes produkts lētāks, visi jaunieši brauc projām uz ārzemem strādāt. Pfē, mulķu tauta ...
budzis
b
90% veco uznemumu aizklapeja krievu, kas bija so uznemumu direktori un 80desmito beigas-90sakuma fiksi bija noprivatizejusi sev tos uznemumus. Atgadinat, ka hvz no kurienes iebraukusais Boserts RAFu luuznos notirgoja? Ta ka valstij tur bija maz teiksanas. Turklat, ko tadu vertigu ta "rupnieciba" razoja? Iznemot dumjos krievus un citus mongoloidus, nevienam tie RRR un VEF utt. razojumi nebija iesmerejami. Bet tad uzlika muitas + pat krieviem kluva pieejama letaka un smukaka kiniesu tehnika...
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas