Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +25 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Segliņš kategoriski pret nodokļu celšanu un jauniem nodokļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zigis
z
Visa pasaule ir progresivais nodoklis,bet tikai latvija rupejas par bagatajiem nevis vienkarso tautu.Seglins un Zalans -TP biedru interesu aizstavji-dzivo it ka cita valsti ar savam murgainam idejam un ierosinajumiem.Bail,ka mazinasies treknajos gados sagrabtais.Riebjas!!!
tjotja Motja
t
Viss skaidrs: Mēs, tie nabagie, kas, lai arī studējuši, strādājuši diezgan labās vietās, bet tomēr neesam tikuši pie tūkstošiem kontā, vienkārši īstajā brīdī neesat atradušies īstajās vietās. Tāpēc tagad jūs, biezie un gudrie, pabīdieties, lai arī mēs varam kaut ko no tās silītes pastrēbt. Nē, muļķības, mēs gribam saņemt to, ko būtu saņēmuši, ja jūs, atrodoties īstajā brīdī īstajās vietās, nebūtu sarausuši savos maciņos.
sausmas
s
Seglina mulkibas par augstam izglitibam un diziem darbiem, kas nu bus nonivileti, ja ieviesis progresivo ir galigs sviests. Daudziem Latvijas iedzivotajiem ir gan augtaka izglitiba, gan ilgs darba muzs, bet kaa nav to tukstosu algaas taa nav! Sie treknajos gados uztaisitie amati ar tukstosiem algaas ir maksligs un neproduktivs veidojums. Ja tie kadri butu bijusi tik labi kaa saka Seglins, tad valstii nebutu krize! Melis un maita!
Vuarzazi
V
Segliņš teica (Diena 28.07.09) : « progresīvais nodoklis ir sociālisms ar komunisma iezīmem » : viņš uzskata, ka Francija, Šveice, Vācija… ir komunistiskas valstis.
aste
a
nu no 300 maxāt prograsīvo - sorry
:D
:
Izejot no Segliņa pieejas - apliksim ar progresīvo tikai tos miljonārus, kas nav mācījušies augstskolās ;) A vislabāk aplikt ar progresīvo profenes audzēkļus - politiķus un miljonārus :)))
tjotja Motjatja
t
Jāpieņem tādi nodokļi, kurus nevar nožulīt arī lielās haizivis. Es pieminēju savu dižo darba mūžu tikai tāpēc, ka Segliņš tik ļoti aizstāv tos, kas mācījušies, profesionāli augušu un visādi citādi šodien ir tik diži vīri, ka viņus nedrīkst likt nekādos īpašos nodokļu spaidos. Gaidīt uz kaut kādu ekonomikas augšupeju daudziem nav laika. Viņi ir veci, bet grib ēst, dzīvot savos mājokļos un dažreiz aiziet pie daktera jau šodien. Ko darīt šodien. Mēs neviens neesam vainīgi, ka esam piedzimuši par agru. Kur ir šīsdienas risinājums? Vai tie nav nodokļi?
sausmas
s
Seglina tautas partija arii iesniegusi variantu, kas aizstav pilu ipasniekus (25m2 un 100m2!!) ! Un tads mums ir tieslietu ministrs, kauns!
sausmas
s
Seglins ir tads kretins!! Jo pret taisniguma jeb progresivajam nodoklim, kads ir visaa Eiropaa! Tad nevajadzeja staties ES ja ir preti Eiropas nodokliem! Bet tur jau taa lieta, ka Seglins un lidziegie aizstav tikai biezos zaglus! Mesls!
Sašutums
S
Nu bet vai tad tiešām Dienas komentētājiem nav skaidrs, ka ceļot esošos un ieviešot jaunus nodokļus, tiek bremzēta ekonomika? Un ka nodokļu pacelšana krīzes laikā neradīs tjotjai Motjai tik kāroto pensiju, bet gluži pretēji, iedzīs algas ēnu zonā (lai tās paceltu palielināto nodokķlu dēļ) un tjotjai Motjai pensijas nebūs vispār! Neapgalvoju, ka nebūtu taisnīgs progresīvais nodoklis TIEŠĀM lieliem ienākumiem vai NĪN TIEŠĀM lielām platībām, bet mums atkal viss caur di..su, progresīvo paģēr nabagiem (no 300ls) vai NĪN hruščovku iedzīvotājiem.
tjotja Motja
t
Ne jau visi ir tālredzīgi. Saklausījušies jaukos apgalvojumus, ka treknie gadi tūlīt birs no debesīm, sapriecājušies par nereāli uzskrūvētajām algām un saņēmušies kredītus, tagad ir spiesti tos atmaksāt. Vai viņus var nosodīt? Nē! Viņi ticēja Kalvītim un Šleseram, spieda pedāli grīdā un neklausījās tajos muļļās, kas biedēja ar inflācijas pārkaršanu. Ja tad minētie un citi vīri būtu domājuši par progresīvajiem, mājokļu un dividenžu nodokļiem, viss būtu normāli.
tjotja Motja
t
Es arī esmu mācījusies vairākās skolās, arī Pētera Stučkas universitātē, nepārtraucot darbu. Man ir gandrīz 45 gadu darba stāžs, vēl esmu dzīva un gribu ēst, tas ir cilvēka cienīgu pensiju. Tādu kā es ir tūksošiem. Ko Jūs, Segliņa kungs mums iesakāt? No kādas naudas maksāsiet mums pensijas? Starp citu, arī bērni man ir un mazbērni. Tātad visnotaļ pozitīvs cilvēks (Ha ha!) Ja jūs negribat "atpogāt" no savām dividendēm, rebēm un privātīpašumiem, tad mums ir tā pašvakāk.
Dzinchis
D
Kļuda-adresāts bija''visbaltākais '.
Dzinchis
D
Segliņš un TP ir malači, vismaz aizstāv tautu.Tautas sarakstu skatīt pielikumā-tā taču būs pareizi,vai ne?
visbaltākais
v
Segliņš un TP ir malači, vismaz aizstāv tautu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas