Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Segliņš neizslēdz iespēju kandidēt Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Turpinām Šķēles iesākto un Dombrovs
T
Kā teica Šlesers par Ozoliņu politikā:"Ko vēl viņam darīt? Nodarboties ar baletu"? Uz priekšu!
Seglins neizsledz iespeju..
S
vins vienkarsi neizsledz iespeju ka par tutindreiju atkal nobalsos.. jo tada iespeja pastav..
To rakstu es pat nelasiju..
T
jau no virsraksta sapratu ja Seglins piedaisies Saeimas velesanas tad Latvija bus liels uzplaukums.. Latvijas bananu birzes nogatavosies ipasie lieli un trekni banani..
Dombrava
D
Šitas muhābers atkal grib tikt pie bezrūpīgas dzīves valsts aparātā.Parazīts?
Putra
P
Tagad mēģina iestāstīt, ka Preambulai referendumu nevajag. Bet, pieņemsim, ka nākošajā Saeimā pozīcijā būs SC, kas nemaz nav nereāli, un balsis arī pietiks, lai Preambulu mainītu atpakaļ uz sākotnējo Satversmes ievadu, jo kā nekā esam 1918.gada 18.novembra Republikas turpinātāji šodien (vismaz vārdos). Ko tad, vai šajā gadījumā pieprasīs referendumu? Mēs te cītīgi klabinam klaviatūras, strīdamies par visu ko, par Preambulām, par pieminekli Uzvaras laukumā, par TV kanālu PBK, bet Balvu rajonā maza upīte ir piesārņota, ūdeņi plūst tālāk un tālāk un mēs nekādi nevaram noskaidrot piesārņojuma vietu, ar ko tad ūdens samaitāts un vispār nezinām ko darīt. Vai nav dīvaini
Kviks
K
Visa jau izpārdota. Pasaki kaut ko sliktu par SC vai Krieviju, un nepaspēsi pat ierieties, kā Tevi noraks zem pāris IP adresēm.
kurzeme
k
tas jau bij sen skaidrs, ka viņa vērtību kā tādu nav kā tikai NAUDA un bizness
Bānītis
B
Pastāvīga depresija saīsina cilvēka mūžu
bezprincipālis mareks
b
"Ja tiks pieņemts lēmums par to, ka viņš piedalās vēlēšanās, Segliņš prognozē, ka varētu iestāties Liepājas partijā un kandidēt no ZZS Kurzemes vēlēšanu apgabala saraksta, jo pats ir kurzemnieks." Ja ieslēgs listē, tad stāšos partijā, iespējams jebkurā. īsta kangara neviltota atbilde!
Atbild
A
Par vēlu tautu atcerējušies. Graudus jau savāca izzadzēji, tautai atstāja pelavas
Sesks neparastais
S
"Segliņš prognozē, ka varētu iestāties Liepājas partijā un kandidēt no ZZS Kurzemes vēlēšanu apgabala saraksta, jo pats ir kurzemnieks". Ja vnš ir kurzemnieks, tad Atis Slakteris ir latvju finnanšu ģēnijs ar meha diplomu.
cilvekam
c
Patiesi dziļa doma. :( - Aizkavēt Preambulas pieņemšanu, iztērēt naudu referendumam, šķelt tautu aiz visādiem mazsvarīgiem ieganstiem. Tas patiesi atklāj zatleristu nodomus?
Zina
Z
Segliņš (pamatoti?) cer, ka vislielāko kretīnu vilnis LV politikā vēl priekšā
Visvalde
V
Agešin, sen zināju, ka esi cirvis, bet, ka tik liels, ka nevar pat šīs attūrēšanās izcelsmi un nozīmi apskatīt, nezināju gan! Tas tik liecina, ka nevajadzētu būt tai uzticībai, un ka ar to iekārtu un sabiedrisko struktūru īsti nav kārtībā, ja jau tiek dota uzticība nekompitentam un nelemtspējīgam parlamentārietim, jo neredzu te interešu konfliktus, ja saki, ka tev cits viedoklis, neesi īsti izlēmis, tad tiešā veidā norādi, ka nespēj veikt savus tiešos pienākumus un aizstāvēt sava elektorāta intereses! Bet mums jau etniskie sektanti, tāpēc arī var spriedelēt par savu "politisko elektorāta stabilitāti", padara savu v'\elētāju par aitu, un tad ganāmpulku citiem izrāda, skaties, ka no lielās dršanas aitas nepamūk pa malu malām
Agra
A
Vienotībā ir vieta katram patiesam Latvijas patriotam. Zagļiem un laupītājiem nekas cits neatliek, kā kalpot moskovītu asinssunim Putinam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas