Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Silenieks: Latvijas politikā ir vairāk rezervistu nekā politiķu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viņaprāt, cilvēkiem, kuri ir emigrējuši no valsts vienkārši gribējies zināt, kurā virzienā jāiet, bet Latvijas valdība šo atbildi nespēja piedāvāt. ------------------------------------------------ ---------------------------- Manuprāt, atkal, cilvēki skaidri valdībai parādīja virzienu uz kurieni iet. Un jo vairāk ZZS čuposies kopā ar SC, jo vairāk cilvēki būs neapmierināti ar tuvināšanos austrumiem. Kas nav skaidrs, Sileniek?
arī
a
afēristi, shēmotāji, nekauņas- normāls cilvēks tajā barā kāju nespers
Jūlis
J
Silenieks tā gudri papļāpāja. Latvijas politika ir dilemas priekšā. Lai izietu no krīzes ir jākonfliktē ar ES. To atklāti darīt nedrīkst. Laikam ir jāgaida, kad ES pati sapratīs, ka iebraukusi auzās. Līdz tam Latvijā ies kā pa celmiem.
xx
x
Vieniigaa probleema LV politikaa ir politikju un rezervistu paaraak lielais stulbums , maziskums un mazduushiiba
Akmens
A
Lūzeris, kas ir zemāks par zāli , bet ,izrādās, tālo zaļo līdzpriekšsēdētāju
dabas draugs
d
Jā man arī patika bilde, kur šitais puika ar lielajām ausīm sniedza zemeņu trauku venspils aināriņam, tādi diemžēl ir politiķi un portfeļu nesēji, naudas maisa priekšā kā saldējums kūst
domāju
d
ka politikā ir par daudz hūtveidīgo un to rokaspuišu.
viedoklis
v
Šis te Emša portfeļa nēsētājs gan labāk būtu paklusējis. Ja tādi ir politiķi, tad patiešām nav pārsteigums, ka sabiedrība politiķus necieš.
Oskars
O
Baigi SŪDĪGI ,kad Latvijas DEPUTĀTI - VALDĪBA sastāv no rezervistiem - MUĻĶIEM un politiķiem - STULBEŅIEM .......
jans
j
Pašķidri.
ha-ha
h
Arī R.Pauls izteicās, ka nevar saprast ar ko tā Zemkopības ministrija nodarbojās-pilna augstceltne ar ierēdņiem, bet lauksaimniecības izpostīta. Kauns ka šai ministrijai ir tāds nosaukums-zemkopības. Ko viņa kopj? Palīdz kopā ar savām iestādēm, aģentūrām tērēt nodokļu maksātāju un zemnieku naudu! Suņus, zvirbuļus, kaķus skaita!
patiesība
p
Silenieks ir klasisks politikas surogāts un kamēr tādi ar hūtes ietekmi spēs ietekmēt kādu politisku grupu uz labiem rezultātiem lai tauta necer nevienā virzienā.
KLM
K
necelties augstāk par pērno zāli ...................................................... ........................ tikai ne to ne pērno zāli - ja hūte no pērnās zāles augšamcēlies būs zombējot tautu LKP CK locekļa krēslā atkal vēlies
hm
h
Sileniek, kāpēc nav neviena vārda par tavu krusttēvu? Izskatās, arī šis tekstiņš ar patukšiem un viegli sagremojamiem "izsvarotiem" uzbraucieniem ir saskaņots ar ventspilnieku.
pilnmēness
p
Tenu redzams, ka ir iestajies pilnmēness un atkal visi sākuši muldēt, kuriem labaķ būtu necelties augstāk pār pērno zāli!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas