Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Silenieks par Dienas eksperimentu: Zināju, ka tādas kompānijas nav. Gaidīju, ko piedāvās

Gāju uz interviju ar skaidru redzējumu – zināju, ka tāda kompānija nav. "Gaidīju, ko piedāvās," pēc publikācijas laikrakstā Diena, kurā piekritis sadarboties ar kādu IT kompāniju un tādejādi piekritis tās ziedojumam partijai 30 000 latu apmērā, skaidro Viesturs Silenieks (Zaļo un zemnieku savienība).

Viņš stāsta, ka jau pirms intervijas centies atrast papildus informāciju par kompāniju internetā, bet tas nav izdevies. Tas raisījis aizdomas, jo nevarot būt iespējams, ka par starptautisku kompāniju nekas nav atrodams. 

Tas gan neliedzis neesošās kompānijas pārstāvei izteikt apņemšanos sadarboties, jo ministrijās "kontakti jau paliek…un cilvēki zināmi". "Partija var sadarboties ar jebkuru uzņēmumu, kurš nāk, jo katrs uzņēmums galu galā ir potenciāls politiskais atbalstītājs, vēlētājs, taču par naudu te runa neiet," pēc eksperimenta Dienai skaidroja V.Silenieks. Viņš atgādina, ka tikšanās laikā ieteicis uzņēmumam atrast brīvu nišu, kas vien jau norādot uz interesi sadarboties likumīgā veidā.

Viņš norāda, ka no "uzņēmuma pārstāves" skaidru piedāvājumu ziedot minēto summu pret saņemtiem pakalpojumiem nemaz neesot saņēmis. "Ja viņi grib kādu atbalstīt, lai ziedo – jau pēc uzstādījuma sapratu, ka līdzīgi piedāvājumi izteikti arī citām partijām," stāsta ZZS pārstāvis.


Tikai divas no pašlaik esošā Saeimas piecnieka, proti, Zatlera Reformu partija un Nacionālā apvienība, deva nepārprotamu atbildi, ka šāds ceļš pie tām ir slēgts. Savukārt ZZS pārstāvis V.Silenieks bijis gatavs visdažādākajai sadarbībai, pat neesot valdībā, jo kontakti ministrijās jau paliekot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas