Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Siliņa: Brīvos demokrātus ar Repšes biedrību vieno tikai labējās idejas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pinkal
P
G'e Balandis 27 d, 2010Visada pasamonej jsaioneu tokias mintis bet straipsnis vistiek padare suoli. Man ES dideliu dedziu namai ir zaidimu aikstele, be kurios jie patys taptu tais paciais valstieciais. O tikrasias zaidimu taisykles zino tik tas nedidukas ratas prie apvalaino stalo. Tokia sistema ir yra vadinama politika .
Auth
A
The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web rbwoser. Not a game machine. Maybe in the future it'll do even better in those areas, but for now it's a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod's strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.
Metropole -> lauķe
M
Par kādu Eirāzijas savienību atkal te tiek murgots? Nevajag miljono reizi spēlēt nodrāzto plati biedre lauķe, uz austrumiem no Zilupes valda ne mazāk ultralabēja, postsovjetiska sistēma kā Latvijā. Kas mums ir vajadzīgs, tā ir Skandināvijas demokrātija un skandināvu kreisums, taču pietiek valdošajai postkomunistu kliķei par to ieminēties, kā sākas bļāvieni par Maskavas rokām un Eirāzijas savienībām.
Antons
A
Atkal tikai labējas idejas! Kad beidzot no latvju partiju puses parādīsies arī kreisas idejas? Kopš Bojārs Juris nevada LSDSP, neviens vairs par tām neiestājas, kaut tas ir aktuāli, kā vēl nekad.
lauķe
l
Paldies par kūkām....Vai bērnišķīgā kreisuma slimība vēl nav pietiekoši izslimota?Kreisās idejas latviskā mērcē var novest pie Eirāzijas savienības laipni pavērtajiem vārtim..... Nedzīvojam tak Norvēģijā.....
  • 0
  • 1
sēdi mājās!
s
Kauns provokatoriem un nodevējiem! Tādus tuvumā nedrīkst laist kaut cik nozīmīgam darbam, visu pārdos par 30 grašiem. Tikai vispirms atkal grib pielaizīties un iepatikties.
Juhans
J
Trōja.
Jukums
J
Vélos tikai norādīt Siliņai, ka tieši šī bērnišķīgā labējuma sociāli-ekonomiskā politika ir tiešs mūsu nelaimju cēlonis. Visa Eiropa, un ne tikai Eiropa, tiešām ir sociāldemokrātiski orientēta. Un tieši tāpēc tajā ir attiecīgi augstaks dzīves līmenis!
arī viedoklis
a
"Atstāto atslēgu" princips ir vislabākais priekšlikums priekš tiem, kas iekrituši banku parādu verdzībā.Nezinu cik reāli Saeimas jaunuļiem ir šo principu realizēt, bet Amerikā tas darbojas un visi ir apmierināti.
Secinājums
S
Neviens nestrīdas par šī principa nepieciešamību Latvijā, bet tikai nevajag demagoģiski melst, ka Olšteina "kārtējie demokrāti" nu būs tautas glābēji. Līdz šim viņi Saeimā neko tādu nav pat iepīkstējušies turklāt juridiski ar atpakaļejošu datumu ieviest šādu principu nav iespējams. Tas, ka viņi populistiskos nolūkos atļaujas spēlēties ar šo tik jutīgo tēmu liecina, ka viņi ir bezprincipu nelieši.
  • 3
  • 0
jaa
j
olšteina klauni saeimā veel viens iemesls atlaist šo saeimu
poļaks
p
Nav skaidrs tas bagāto un pusbagāto ķīselis. Jo vairāk saņem algā, jo vairāk kaut kam parādā. Šī Olšteina grupa atgādina puišeļu baru, kuri nobastojuši no stundām.Trokšņa daudz, bet galviņa patukša un idejas kā nerodas, tā nerodas.
juris
j
anarhisti
sofi
s
šim cilvēkam būtu jāsāk ar to, ka viņa uzraksta - kur viņa ņēma naudu. Un tad varam runāt un domāt tālāk. Vai tā ir zagta nauda , vai tā ir atmazgāšanas nauda - man kā vēlētājam ir tiesības to zināt. Saiema mums pilna parādnieku un legāli nesodītu , bet aizdomās turētu zagļu. Sistēma ir jāmaina pašos pamatos , kamēr tas tā nav - tādiem kā siliņa - vērtīgāk būtu paklusēt.
Ivars Graudums
I
Manupraat Latviskaas partijas ir paaraak "labeejas". Truukst censhanaas peec sociaalaa taisniiguma. Un uz Repshi es lieku lielas ceriibas, jo kur tad Latvijaa ir redzams taads speeks, kas veerieniigi uzsaaktu lielus projektus, kas dotu cilveekiem, kuri grib atgriezties Latvijaa, darba vietas?
Inga
I
Bet tas nav Repše!!! Ne viņš uzsāks lielus projektus ne uztrauksies par demogrāfiju, ne atjaunos ekonomiku un ražošanu. Viņš ir spējīgs lepni atmest galvu tantiņām par prieku, bet tas arī viss.
  • 1
  • 0
Astrīda
A
Labāk būtu vairāk laika veltījuši darbam Saeimā, nevis dibinājuši jaunas biedrības
zinu
z
sponsori-oligarki ta vieni un tie paši,ko dosiet sponsīšiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas