Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Šķēle starptautiskajiem aizdevējiem apgalvo, ka nodrošinās politisko stabilitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Tieši sāda vēstule liecina par to,ka valstī nav politiskas stabilitātes. Tieši tā to uztvers SVF un EK.Ja SVF būtu gatavs runāt ar Šķēli, jau sen būtu valdība nogāzta. Bet Šķēles atstādināšana no sarunām bija SVF prasība, tur lieliski zin, kas tas ir par stabilitātes garantu. TP taču balsoja pret memoranda parakstīšanu ar SVF,tagad kvēli apliecina garantēt to izpildīšanu. Viss tas pāris mēbešu laikā> SVF strādā labi analītiķi.
karro
k
Neticu nevienam, šitā zagļa, vārdam! Viņš iedzina tautu, nabadzībā, postā! Pats ar savu dzimtu uzpampa. To nevaram aizmirst!
ka
k
Nelietis Šķēle!Viens garants jau bija ,Kalvītis!Kur ,Šķēle,tur nelikumības!Kas tas par noziegumu bija,ko aizliedza izmeklēt Kalvītis aizbildinoties ar valsts drošību?
kaka
k
kas tas skjeele taads ir? ko shamais iedomaajies? vinja kugji visi leenaam pamet, paliek tikai lielaakie kretiini... kas vinsh taads ir, lai runaatu ar svf? lai iet savas tulpes audzee un pulkjee kikii.
ha
h
incanti, kā viņš parakstījās ? piemēram: rgds Latvijas lielākais kretīns, kas ar mahinācijām prihvatizējis pārtikas ražotnes, kuras ātri izpārdevis un savā kabatā iebāzis 29 mio. Manas izcilās zaglības rezultātā Latvijā vairs nav pārtikai rūpniecības, bet es esmu bagāts. Tagad apsūdzu valdību, ura nerada eksportspējīgu produkciju.
lasItāja
l
Man liekas, ka šinī lietā Ārlietu ministrijai būtu kas sakāms. Partija nav valsts.
TV
T
Kādēļ gan kādam šis jefiņš būtu jāuzklausa. Laikam jau aiz pieklājības, jo neko jaunu no viņa jau uzzināt nevar. Domu gājiens pa šauru.
Jāsmejas...
J
Lielais garantētājs... Jālūdz dievs, lai viņam neizdotos visu sagraut!
Jezuīts
J
Žēlums sāk palikt pret Šķēli, bet ja tā padomā, cik daudz ģimeņu iedzinis nabadzībā, alkatīgais pravietis.
Jācer,
J
ka O'Bama, Merkele u.c. sapratīs Šķēles soļa nepārvērtējamo lomu pasaules vēsturē.
cony
c
Vecie meesli jaaved agri pavasarii un rudenii uz papuveem
KLM
K
Jums taisnība par Repina gleznu, tomēr, manuprāt, šajā gleznā jāievieš mazas izmaiņas - viens no aizkrāciešiem (oranžajiem) rāda Legzdiņa žestu....
Bet
B
Nu riktīgs cirks! izskatās, kā Repina gleznā, kur aizkrācieši raksta vēstuli Turku sultānam! Vai tik nav paņemta ideja no tās gleznas!
Bezdarbnieks
B
Ko viņš var nodrošināt?!Pats pameta jau ne pirmo reizi valdību un vēl kaut ko sola?!Teikšana tev Šķēle maza....ceru,ka vēlēšanās tauta labi padomās pirms balsos par šiem un citiem esošajiem seimā kungiem?!Es domāju visus kungus:poziciju un opozīciju.....
resnītis
r
Kā tad tas izpaužas, lūdzu pastāsti , Šķēle! Vai ar to, ka samaziniet PVN restorāniem un viesnīcām un taisāties to arī turpmāk darīt! Melo, bet ausis pat nekust! Varbūt kika tic viņa meliem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas