Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Šķēli Oligarhu kapusvētki neaizskar

Tautas partijas (TP) dibinātāju un līderi Andri Šķēli, kuru Valsts prezidents Valdis Zatlers nesen nosauca kā vienu no Latvijas oligarhiem, neaizskar trešdienas vakarā Rīgā notiekošā akcija Oligarhu kapusvētki, un viņš sevi ar to nesaista.

"Nē. Mani tas neaizskar nekādā veidā, arī vārds "oligarhs". Lielākā daļa, kas to lieto, pat nezina, ko tas nozīmē,"  trešdienas vakarā sacīja Šķēle.

Viņš akciju nosauca par politisku kampaņu un aicināja Zatleru doties uz pasākumu un būt savu atbalstītāju vidū. Pēc Šķēles teiktā, tas ir normāls "politiskais hepenings".

"Tas ir normāls politisks hepenings, politiski aktīva cilvēku rīcība. Domāju, ka tā ir Zatlera kunga komanda. Es aicinātu Zatlera kungu tur piedalīties, jo viņam vajadzētu būt pie saviem atbalstītājiem. Ja tur kaut ko kurinās, dedzinās, viņš ar lāpu varētu tajā piedalīties," ironizēja Šķēle.

Jau vēstīts, ka interneta vidē izplatīts videoklips, kurā vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, tostarp pianists Vestards Šimkus, diriģents Māris Sirmais, televīzijas un radio balss Baiba Sipeniece-Gavare, aicina iedzīvotājus 8.jūnija vakarā pulcēties starp Rīgas tiltiem uz akciju Oligarhu kapusvētki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas