Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Šlesers apgalvo, ka Zatlers viņam tomēr zvanījis

Ekspolitiķis Ainārs Šlesers, reaģējot uz bijušā prezidenta Valda Zatlera pausto tā dēvētās "oligarhu lietas" parlamentārās izmeklēšanas komisijas deputātiem par to, ka nav telefonsarunā lūdzis Šlesera atbalstu pārvēlēšanai prezidenta amatā, nācis klajā ar publisku paziņojumu, apgalvojot pretējo.

Ar Šlesera pārstāvja - advokāta Viktora Tihonova - biroja izplatīta paziņojuma starpniecību ekspolitiķis aicina "komisiju izprasīt pierādījumus no tiesībsargājošām iestādēm par zvanīšanas (sazvanīšanās) faktu, ar kuriem neapstrīdami būs pierādīts, ka tieši V.Zatlers zvanīja A.Šleseram".

Šlesers uzskata, ka Zatlers "apzināti maldina komisiju, nepatiesi apgalvojot, ka vispār neesot zvanījis Šleseram. Patiesībā V.Zatlers bija zvanījis A.Šleseram".

Zatlers, sniedzot paskaidrojumus komisijas priekšā, apgalvojis: "Zem mana goda ir lūgties. Tie ir meli, ka es būtu zvanījis Aināram Šleseram." Vēl pirms uzaicinājuma uz komisijas sēdi eksprezidents norādīja, ka prezidentūras laikā ar politiķiem runājis tikai Rīgas pilī un Jūrmalas rezidencē.

Top komentāri

Klaudijs
K
Ja jau šim mūdzim varētu kaut vārdam ticēt, tad varbūt. Bet citādi Šlešers melus kā ūdeni dzer, un MULD kruglosutočno.
Mičurins
M
Šlesers kļuvis tik kaprīzs kā greizsirdīgs mīlētājs, un sācis dzīvot iedomu pasaules romantiskajā plīvurā.
Vara
V
Neticiet, nemuzam neticiet nevienam si izdzimtena, kropla, zaal, bandita Ainarar Lesinska- slesere vardam, jo sis banditi, noladetais zaglis ir izlaupijis Latvijas valsti un iznicinajis desmitiem tukstosu cilveku, si alkatiga kropla Lesinska del simtiem tukstosi ir pametusi Latvijas valsti, simtiem tukstosi latviesu dzivo nabadziba, pusbada, jo sis kroplis, noladetais Lesinskis ar saviem sabiedrotajiem Skeli, Lembergu veic genocidu pret latvieus tautu. Lai muzu muzos lidz 7- paudzei ir noladeta Lesinska un Sleseres dzimta, lai ir noladeti vinu pecnaceji par to ko sie divi zagli, banditi Ainars un Inese ir nodarijusi Latvijas valstij un latviesu tautai.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas