Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Šlesers ar domubiedriem atgriežas cerībā pievārēt Vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
ja velesanas vairakumu gus vecie korumpanti tad man personigi tas bus kartejais apliecinajums tam kada demokratijaa mes dzivojam
...
.
par tiem kas sevi pieradijusi takaa viss ir skaidrs, paldies lieliski nostradajat darbonju kompanija, logiski butu nakt pie varas tiem kas vel nav bijusi. Lidzsinejie ir stradajusi kaa lieliski valsts izsaimniekotaji super un turpinat vien ceret piedalities velesanas tapec ljoti izskiross moments ir nevis balsosana bet gan balsu saskaitisana kam vajadzetu pieverst vislielako uzmanibu
aamen
a
ir maldigs prieksstats ka viss ir atlauts kas nav aizliegts un nerakstitielikumi var atsaukties uz pasu aadas
aleluja
a
kamer politiku varza nejutis atbalstu no valsts par katru nobalsoto balsi tikmer nebus nekada respekta pret valsti
drosibasgarants
d
kaa tas ir iespejams ... paldies par darbu uz redzesanos
Lauris
L
Lai nu ko, bet Good man redzēt atkal politikā, būtu vairāk kā neiespējami. Kas gan par viņu balsotu???
x
x
Ceresim ka misters 54 likji bus goda viesis jaunveidojama partija.. vismaz Straume izradas ir kvels Usakova apjusmotajs.. ari Slesers ir mistera 54 likji fans..
bet kapec politika nenak godigi cil
b
kapec pa politisko virtuvi vislaik siro sarlatanu izzadzeju un kremla sabotieru bandas? si Slesera banda nav iznemums..
Maskavas strategiska kluda.
M
Ja butu tikai Sudrabas un Repses un teiksim Bondara partijas kuras slepus nevienam nezinot sponsoretu Maskava tas darbotos, kadus 5 procentus kopa latviesiem atnemtu, bet tagad Maskava sabruvejusi tik daudz sikpartijas ka veletajs apjuks un nenobalsos par sikpartijam vispar..
ir sasniegts jauns rekords Latvija!
i
Pat Pucistam Maskavas tankistam Zatleram nebija 153 negativas atzimes viena komentara, bet Sleseram ir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ar ko ari apsvecam Maskavas sabotierus un izzadzejus jums ir ists lideris jo viens suds nav suds.
PI
P
Jo ma jo, visi seftmani sabotieri un izzadzeji viena brandza, Sabotieris Kalvitis nolaidis visu valsti pa burbuli, Putins jadoma soreiz ne tikai tejinu bet pat snabja pudeli uzliks, Slesers soreiz neknapinasies piesolis vismaz 150 tukstosi darbavietas.. bet vel labak kadas 250 vai pat 350 tukstosi darbavietas, jacer ari Gosmanis neknapinasies un nolaidis pa burbuli vismaz kadus 3 Parexus.. nu Straume.. sitik trekna kompanija gimis parplisis..
Sen nebija dzirdēts:
S
Es kā satiksmes ministrs..
jaa
j
Kad politiskie liikji saak vaakties chupaa, tad smaka ir briesmiiga!!!! Ko shie mironji grib....??? Vinju laikaa viss tika izzagts, izniicinaats, nolaists ,,pa burbuli''... Vai, tieshaam, cer, ka tauta ir aizmirsusi kaa Godmanis visu likvideeja, kaa Kalviitis ,,treknajos gados'' kljuva arvien treknaaks, bet tautu apzinati dzina izniiciibaa, jeb kriizee...??? Lai tur ar Vienotiibu ir kaa ir, bet Dombrovskis izvilka muus no bedres, kuraa Kalviitis iemeta!!! Izskataas, ka shiem politiskjiem mironjiem beigusies sazagtaa nauda, jo jaalauzhas pie siles visiem speekiem...Kaa nekaa Valstij atkal ir nauda, Eiropa daliis miljardus......Pretiigie meesli, ar Buldozeri priekshgalaa un kursh par taadiem ir speejiigs balsot....Vieniigaa partija ir Nacionaalaa Apvieniiba, kuraa kaads domaa par tautu, par latvieshu, latvijas tautu!!!! Arii Vienotiibaa ir pieredzeejushi politikji, vaarda tieshajaa noziimee, nevis TIKAI zaglji!!!
rembo
r
Kā šiem vīriem kauna nav, laikam cieņas pret cilvēkiem vispār nav, ar tādu attieksmi viņi apdraud savu drošību.
kkkkkk
k
bet vinu runa noteikti ir 50 % patiesibas.,tas partijas sez lai pirmkart piebaztu savas kabatas,tada politika ir latvija.,
bet tie otri 50%
b
tie ir prokremlisku un savtīgu avantūristu meli!
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas