Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Šlesers gandarīts par Šķēles atgriešanos politikā; sola aizraujošu priekšvēlēšanu cīņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sss
s
sis sovs bus interesants ari preks skatitajiem, es jau izdomaju rezultatu, redzes kas bus isteniba........
skuķis
s
pustrakajam šleseram vajadzētu uzvilkt trako kreklu, nevis ļaut vizināties ar ''žirafi''. Mums te tiešām vesels komplekts valstī ar ko lepoties, tā teikt - trīs lietas, labas lietas - kampējs, trakais un nasing spešals...par mazākām zivīm nerunāsim.. Ja neiekniebtu ausī, tad domātu, ka sapņoju..
ab
a
Mūkam nu! Agrāk bija SS, tagad mūs nobeigs ŠŠ!
Terorists
T
Ja Ainārīts domā kad nu kāds brauks ar Šķēli auzās un izgāzīs kuņģi tad Šlesītis smagi maldās. Neizgāzīs un nervus nemaitās.Ar svešu d.....u ezi vairāk nespiedīsi.Nav jāatbalsta šie popi un SC kas ir tādi paši Šķēles pakaļlaižas un grib ar citu rokām iebraukt baltā zirgā Saeimā. Lai nu paši tiek ar šo veco ,,tautsaimnieku'' galā un grauž viens otram rīkli,jo šis skats būs iespaidīgāks nekā jaukties no malas. Šamējiem intereses vienādas un naudas kāre vienāda,bet galvenais kad valsts sile tikai viena un arī tā ilgi būs pustukša.
loģiskais
l
Buldozers sasapņojies...kāda cīņa? Lai cīnās par savu populistisko solījumu izpildi.. Jācer, tautai pietiks saprāta izsviest abus alkatīgos subjektus mēslainē..
zigis
z
Abi "labi"-nerupejas par tautas interesem,bet par savam un draugu,kas atbalsta vinus,iteresem.Riebigi!
dace
d
Jā - piekrītu ! 49999 darba vietas jau aizsolītas. To nedrīkst solīt. Šlesers otru kretīnu iesūdzēs vēl par plaģiātismu. Tas tik būs šovs! Kaut tik nu rīdzinieki šo solījumu atcerētos arī pēc gada. Bet nekas - mēs to viņiem atgādināsim, lai viņi atgādina viņiem par darba solītajām vietām. Vai ne?
krampis
k
šovs būs labs. Ko Andrītis liks pretī šleseram? Šovu Mežaparka estrādē?
skuķis
s
Vai tad kāds vēl nav pamanījis, ka šeit eksistē divas dimensijas - tautas un ''politiķu, kuras dzīvo katra savā.. atšķirīgā pasaulē un nekad ''nesatiekas''?? Manuprāt, katram Latvijas bērnudārzniekam ir skaidrs, ka ne tādam Šleseram, ne Šķēlem neinteresē tautas domas. Viņiem ir savas lielās puiku spēles. Jā, vēmiens nāk, kā te dažs labs izsakās, bet kamēr kāds viņiem nesados ar pātagu, nekas nemainīsies...bet tādu, kas to izdarītu jau nav, vai ne?? Eksistējam tālāk!!
dace
d
vai tie 49999 rīdzinieku, kuri netika pie solītām darba vietām (Fliks dabūja darbu) arī vēlēs par Šķēli? bet rīdziniekus jau var muļķot, tad jau nebūtu ŠLESERU IEVĒLĒJUŠI. NEZ - uz ko viņi uzķersies, kad solīs Šķēle?
dace
d
tĀDS PAR TĀDU PRIECĀJĀS. Abi zagļi, abi solītāji, abi lielākie kretīni(pēc Šķēles definīcijas - ne jau es to izdomāju).
Ak
A
Tavs niks ir sevišķi dārga izrādīšanās.
SS
S
Šlesers kā vienmēr ir savā elementā! Jo lētāka izrādīšanās, jo lielaks blīkšķis!
art
a
pareizi! lai cīnās līdz pirmajām asinīm... lai tērē savus un cita milionus vēlēšanu kampaņās. tikai lidz 5% ne viens ne otrs netiks. vai ne? nebūs tač idioti, kas par tiem balsos?
dace
d
Nē nu bet tiešām - absurda teātris!!!!!!!!!! mute paliek valjaa... Ciinjas, lūk, viņiem, kad Latvijas valstij jācīnās par pastāvēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas