Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Šlesers: LPP/LC negrasās akli atbalstīt valdību

Partijas pozitīvais balsojums par mandāta piešķiršanu valdībai sarunām ar starptautiskajiem aizdevējiem nav tai avanss, sestdien LPP/LC Domes sēdē norādīja partijas līderis Ainārs Šlesers. Viņš uzskata, ka valdība savu avansu jau ir iztērējusi, bet iepriekšminētais balsojums bijis pozitīvs tikai tādēļ, lai glābtu valsti, jo citādāk tā būtu nonākusi strupceļā.

Viņaprāt, finanšu ministram Einaram Repšem (JL) jau tuvākajā laikā Saeimā jāpiedāvā konkrēts plāns, kā tiks palielināti valsts ienākumi. Tas nepieciešams tādēļ, ka A. Šlesera ieskatā valdībai vēl joprojām trūkst skaidra plāna, kā valsti izvest no krīzes.

Viņš norādīja, ka tiek uzdots jautājums, vai valdība nostrādās līdz Saeimas vēlēšanām rudenī. Uz to viņš atbildēja "mēs jau gribētu, lai tā nostrādā". Tomēr, ja nebūšot konkrētas rīcības, "situācija valstī būs dramatiska".

Viņš kritizēja arī Vienotības veidošanu, uzskatot, ka šī konsolidācija notiek vien aprēķina pēc, lai iekļūtu nākamajā Saeimā, taču arī šai apvienībai nav konkrēta plāna. Savukārt LPP/LC jābūt plānam, kā pēc Saeimas vēlēšanām pārņemt varu valstī, uzskata LPP/LC līderis.

LPP/LC Domes sēde veltīta pašvaldību darba izveidei. A. Šlesers uzskata, ka šobrīd spēkā esošais novadu modelis sevi nav attaisnojis, jo notiek šķelšanās kā tas redzams Mērsragā. Šajā novadā ievēlēti arī LPP/LC pārstāvji. A. Šlesers uzskata, ka visefektīvākā reģionālā pārvalde būtu 26 rajonu centri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas