Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Šlesers: Mani plāni nav saistīti ar politiku, nodarbošos ar investīciju piesaistīšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
poļaks
p
Ne jau pirmais no ''izsvilptajiem'' nāk, ''lai strādātu''. Bija Šķēle, tagad Aināriņš. Kas viņiem to liedza darīt tad, kad to Latvijai visvairāk vajadzēja. Laikam viņu budžets saplacis, ka jāmeklē kārtējais ''robs''.
ZAGŠU
Z
JO NEKO CITU JAU NEPROTU. PARDOŠUŪ SVEŠU TĒVZEMI. NU ČEKAS MEIŠKĀNU IZDZIMTENIS GAN.
nekas nav pazudis
n
ādolfa vietĀ republikāņii, čekistu vietā PĻŪTINIEŠI, VISI ZAGĻI=VERGTURI , VISI TĒLO KATOĻUS kās to darīja templieši...., VISI VERGTURI, narkomani pedofili, jākli, amorāli lopi.. STĀLINS VIENSKĀRŠI IZVEDA VERGUS TĀPA'T KĀ REPUBLIKĀŅI KENEDIJA SLAPKAVAS NO ĀFRIKAS. ideja jau viena-LAUPĪT!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIK ILGI?????????????
IZZAGS PENSIJU FONDUS??????????????
I
KOPĀ AR CITIEM ČEKISTIEM???????????????????
palīdzēs čekistiem izpirkt Latviju
p
antonoviem aviniem berzovskiem karginiem.............u.c. musļimiem
čiepa
č
Šleseram novēlu veiksmi! Trīs dēlu tēvs, enerģisks biznesa vecis, kaut Latvijai vairāk tādu! Tikai politiskajā darbībā ir lietas, kas vairāk vajadzīgas kā Šleseram piemītošais pragmatisms- principi un ideāli. Bet vienalga- Lai veicas!
to ko pīpojat?
t
un pīpojot skan fonā častuškas Maskavas gramafonā
  • 2
  • 0
ko pīpojat?
k
Ko pīpojat tik agri no rīta? izskatās pēc spēcīgas krievu tabakas!
  • 4
  • 0
Bezdievis
B
Bezdarbnieku pabalstu "bezdarbnieki" nevar saņemt, ja atrodas kādos amatos - valdes locekļi u.t.t. Ja AŠ nesaņem pabalstu, tātad tam ir iemesls.
bon
b
Tā arī dari, cieti
Šleseram
Š
CIETI cieta man tā mēle, bet nav taisnīgi ja zelta mākoņos viens pats šķēle...
fakts
f
Buldozera bagātība liecina, ka viņš prot piesaistīt investīcijas, lielu daļu valsts jau ir piesaistījis.
infa
i
apdisās likumsakarīgi-brīnums ka tik ilgi izvilka...par to cepuri nost!
Hm
H
Diena smird. Pašiem neliekas smieklīgi rakstīt, kā Šlesers vēro sava bērna zobus?
Viņš
V
vēro un priecājas - raug, vēl viens šlesers ar zobiem aug....
  • 6
  • 0
slesers un zināšanas??????
s
Atkal izlīdis...
Sūklis Bobs Kvadarātbiksis
S
Tādi vārdi... Šlesers un zināšanas. Vai tos var lietot vienā teikumā?
  • 8
  • 0
@
@
Investīcijas jau Latvijai, ar nerezidentu noguldījumiem, ir piesaistītas tā, ka kārtējā banku krīzē tie atkal būs Latvijas iedzīvotāji, kas izstrēbs blēžu, investoru un pacanu problēmas.
Ir investīcijas, ir... pārtejā...
I
Arī citi "Vienotībā" atvērti Jaunupa "sponsoriem" A. Margēviča 07.03.2012. Komentāri (1) Nodibinot biedrību Latvijas attīstībai, kopā ar Vienotības lielajiem sponsoriem no partijas distancējušies Edgars Jaunups un Einars Repše, formāli paliekot partijā, tomēr Vienotībā ir arī citi politiķi, kas bijuši atvērti neafišētām sarunām ar atklātībā negaidīti iznākušajiem "naudas maisiem", starp kuriem ir ekonomikas ministra Arta Kampara laikā gan ar valsts obligāta iepirkuma kvotām, gan subsīdijām un ES fondu naudu lutinātie Donāts Vaitaitis, Uldis Mierkalns, Olafs Berķis. Pastāv versija, ka jauna politiskā spēka dibināšana, ko pieļāvusi biedrība, ir tikai plāns "B" un pagaidām cilvēki, kuri, tēlaini runājot, no Vienotības aizgājuši ar tās kasi, vēlas nodemonstrēt partijai, kurš ir tās saimnieks. Šādā variantā dažu "saimnieciski domājošu" politiķu viedoklis Vienotības iekšienē var partiju virzīt uz kompromisiem ar tās neapmierinātajiem sponsoriem. Vienotības ģenerālsekretārs Artis Kampars, partijas Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Dzintars Zaķis, arī partijas līderei pietuvinātais, ietekmīgās Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas vadītājs Jānis Reirs - tie ir tikai daži no partijas cilvēkiem, kuri ir bijuši atvērti gan sarunām ar politiskos lēmumos ieinteresētiem uzņēmējiem, gan no partijas lēmumu pieņemšanas atbīdīto Jaunupu. Kad pēc Vladimira Vaškeviča krimināllietā atrodamajos sarunu ierakstos kompromitētā Jaunupa atstumšanas no lēmumu ietekmēšanas partijā izskanēja jautājums, kurš būs jaunais Vienotības "kasieris", Kampars un partijas Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis bija pirmie uzņēmēju un politikas kuluāros piesauktie. Abi arī partijas iekšienē un kontaktos ar uzņēmējiem bija demonstrējuši šādas ambīcijas. Apspriežoties ar Jaunupu jau pēc viņa atstumšanas dažādās Rīgas kafejnicās bija manāms arī Reirs.
  • 0
  • 3
bijušais Dienas lasītājs
b
burvīgs reklāmraksts TIEŠI pirmajā dienā pēc kārtējās īpašnieku maiņas. man patīk brīvā un neatkarīgā prese, man patīk Buldozers un Co :)
Labāk
L
izdot 5 Dienas. 5 būs saistībā ar tiem 50 000, bet metiens - līdzība ar bērniem. Un visi būs apmierināti - bērni, tie, kam kupoli prātā, Dienas, un arī tēli politikā, jo varēs eksponēties 5 izdevumos. Nav jau tā ostas SIA tik švaka, lai nevarētu atļauties 5 avīzes.
  • 2
  • 1
Ar patikšanu
A
ir par maz, vajag dievināt - zem stikla kupola virs Doma laukuma Šlesera personā vēl labāku Latviju uzrunāt. Bet pirms uzrunāt, vajag Jums naudu krāt - 50 000 jaunu darba vietu tīkotājiem siltas zupas šķīvi sagādāt...
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas