Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Šlesers pēc Nila Melngaiļa lūguma vasarā ticies ar Roulendu ģimenes pārstāvjiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daunitis
d
Mafijas krusttēvs nosūtīja caporegime Sleserino ,,aprunāties''...
KURŠ
K
VISPĀR TO BANDĪTU MELNGAILI TE ATVILKA???????????????????KĀDS VIŅA ĪTAIS UZVĀRDS???
klusais
k
Tev Lembergs pats to teica? Tagad skatos arī šizofrēniķi parādās uz skatuves. Labi kandidāts Nr.1 laikam ir Repše cik saprotu - kas vēl? Par pēdējo teikumu piekrītu , tikai nelaime ir tā ,ka mums diemžēl nav citas izejas kā izmantot šo situāciju pēc iespējas labvēlīgāk sev.
zvirbulēns
z
Tika virzīts, informējot Lembergu. Lemberga loma lielajā politikā ir pārspīlēta. Ļaunuma sakne ir šizofrēniķu un sorristu esamība pie varas Latvijā. Ļaunuma sakne ir faktā, ka Latvijas valsts visus šos 18 gadus tā arī nav spējusi realizēt neatkarīgu politiku. ASV, Krievi, ES,- visi te bradā kā ienāk prātā.
klusais
k
Vai gadījumā Emsis netika virzīts uz MP amatu arī ar Lemberga ziņu ? Klau varbūt Tev vajadzētu pārmaiņai vēl kādu ļaunuma sakni atrast , skatos Tu sāc te putroties savādāk - tā būtu grūtāk pieķert.
zvirbulēns
z
Par komentāru rakstīšanu Latvijā neviens vēl nemaksā, ABC grābstās!
zvirbulēns
z
TP, protams, ir pie vainas, bet lielos vilcienus, JL nav mazvainīgāki.
zvirbulēns
z
Ietekmēja, par nožēlu arī sorristu virzienā (žurnālisti mums pusbadā, pēc definīcijas kreisie). Emsis - nulle, tāds pats kā Dombrovskis.
klusais
k
Es vienkārši nespētu nolaisties līdz tādam līmenim , lai par piķi rakstītu visādas muļķības.
Co >> Zvirbulēns
C
Kad tu pēdējo reizi lasīji, ka Diena spiež Bērziņu atbalstīt dārgas aparatūru pirkšanu kredītā teju katrā slimnīcā. Diena arī mudināja taisīt aģentūras un tajās sabāst savus cilvēkus. Gaismas pili un koncertzāles arī pieprasīja Diena. Un Kalvītim bija jāpiekāpjās un jāatdod Abrene arī pie reizes.
klusais
k
Un kā tad ir ar tādiem plašsaziņas līdzekļiem kā NRA, LA - tie neko neietekmēja? Starp citu vai ZZS slavenais ministru prezidents pēc Tavas terminoloģijas nebija arī sorrists? Atceros viņš tā bija aizņemts visādos darbos ,ka pazaudēja čemodāniņu ar 10000 USD.
ABC
A
Ja Tu vai es saņemtu stipendiju par komentēšanu, mēs arī turētos skaidri un strikti definētā virzienā. Taisni tāpēc man diezko negaumē šie piecpadsmitās zortes PR "spečuki", ja nu vienīgi pasūtītāja kārtējā kursa precizēšanai, bet zvirbulēna gadījumā saimnieks ir smagi aizņemts cīņā ar tiesu, prokuratūru un smago invaliditāti, tāpēc neko jaunu pašlaik izbīdīt tīri fiziski nespēj..
zvirbulēns
z
Notiekošo Latvijā vairāk vai mazāk ietekmē visi Saeimas deputāti un, protams, plašsaziņas līdzekļi. Laikraksts Diena bija JL un citu sorristu rupors, un tieši šī iemesla dēļ, Kalvītim bija visu laiku jāpiekāpjās, jāpiekāpjās, jāpiekāpjās. JL plus arodbiedrības, pluss Diena bija tie lielākie spiedēji, lai grūž pedāli grīdā! Nu tad mīļā miera labad arī grūda!
klusais
k
Tagad jautājums - kurā brīdī JL varēja ietekmēt Kalvīša valdības politiku par algu apmēriem ,ja no 2004g. līdz 2009. g . martam TP bija nemaionīgi finanšu ministra portfelis un premjeri bija ZZS, TP, LC ? Kad ta bija treknie gadi? P.S. Vai Tu zvirbulēn kādreiz vari iziet no savas taisnvirziena lomas?
mjā
m
dažu jembergu un citu žurnālistu izlēcieni sakaitinājuši kādu vārdā nenosauktu personu līdz bezsamaņai... bet raksts par astoņkāji bija labs! ka tik ne šā gada labākais :) nuuuu ... žurnālisti darbu gan zaudēja, bet KĀDS gandarījums! ka kādam - vārdā nenosauktam - tik ļoti sāpīgi - trāpīgi he, paga, paga .. to ļi ešche budjet šlesers jāizvac no latvijas ekonomikas, politikas un vispār no latvijas .. lai nemaitā gaisu! tā tam BŪS BŪT. visas astoņas kājas - baltās chībās! skaisti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas