Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Šlesers Saeimā grib strādājošus uzņēmējus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
monitors
m
Šlesers būtu bijis ideāls LPSR laikā, piemēram, Vosa līdzgaitnieks!/// Kā biznesmenis Šlesers varētu būt Vosa līdzgaitnieks, kurš uz paša iniciatīvu nespēja nevienu soli paspert, dzīvoja pēc instrukcijām no Maskavas? Es to nespēju iedomāties!
Šampēteris
Š
Sabiedrībai šķiet ka Latvija jau izsaimniekota, tomēr Šlesers vēl saradz veidus un iespējas turpināt - viņam labāk redzams.
ieva
i
Tālāk vairs nav kur ... Gultā savā ,lai ņem arī uzņēmējus.... Starp citu par uzņēmējiem ,cik zinu ,sauc tos ,kuri ar šaufeli aiz ziloņa staigā....
Buba
B
šodien "Krustpunktos" kāds uzņēmējs no svaigi izceptas partijas ( Šlesera jaungvards?) izgvelza apm. tā;" Es esmu uzņēmējs, tāpēc par nodokļu politiku nerunāšu ..." Kā saka: хоть стой, хоть падай!
kāds
k
Šlesers būtu bijis ideāls LPSR laikā, piemēram, Vosa līdzgaitnieks!
!
!
Tā jau ir, kad politiķus nevar nopirkt, pašiem jātiek to vietā.
XXXL
X
Laiki mēdz būt visādi. Šobrīd tiešām Latvijai vairāk par tukšiem muldētājiem ir vajadzīgi ekonomiski aktīvi cilvēki. JL vadītā stagnācija pārlieku ieilgst.
deputats
d
Noskatieties filmu " Pie bagatas kundzes" un taja jus redziet sodienas Latviju, tiesam tragiski un nozelojami, jo tur var redzet sodienas degradatus sleserus, kastenus, riekstinus, skeles, zalanus, demakovas, kalnietes, stokenbergus, pabrikus.....
Usniks
U
Sis degradetais elements sleseris grib pats noklut Saeima un lai tur ieklutu vinam ir vajadziga palidziba ar naudu, tapec vinam ir vajadzigi zagligie, korumpetie uznemeji, lai vinu tur iestumtu.
Par uzņēmējiem
P
Uzņēmēju kustības Par labu Latviju viena no dalībniecēm - Plaudes kundze - šodien jau izpauda šīs kustības patiesos - pretvalstiskos mērķus - pavalstniecības nulles variants un latviešu valodas noniecināšana.
Par uzņēmējiem
P
Uzņēmēju kustības Par labu Latviju viena no dalībniecēm jau izpauda šīs kustības patiesos - pretvalstiskos mērķus - pavalstniecības nulles variants un latviešu valodas noniecināšana.
pakausis
p
Sleseram jauna kampanja - ne paardienu bez nejeedziigaam idejaam :))))
p
p
Atceraties - Par Labu Lattviju ir tikai Slesera organizets marketinga triks, lai rudeni velesanas tiktu vins pats pie varas! Aizmirstiet beidzot saja partijas jebkadu labdaribu un labumu Latvijas iedzivotajiem!
Auseklītis
A
Pirmais uzņēmējs. Bija arī Saeimā.
Terorists
T
Ainārī -daudz gribēt ir kaitīgi veselībai.Uzņēmēji -Deputāti-SEKAS NEVAR PĀRDALĪT TO KAS GUĻ SILĒ.STIPRĀKAIS APĒD VĀJĀKO TUR PAT SAEIMAS ZĀLĒ.SKATS DRŪMS UN VISIEM PAMĀCOŠS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas