Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Šlesers tomēr balsos par Zatleru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Muļķu zemes pilsonis
M
Hmm, kristīgās vērtības. Piedot tas ir kristīgi. tik jautājums - kāpēc citiem korumpētajiem netika dota iespēja samaksāt ienākuma nodokli, apmērā pēc viņu pašu ieskata, par saņemtajām pateicībām?
skuķis
s
Man ''šitais ģimenes vērtību cienītājs'' ir tā piegriezies,ka drīz ''Dienu'' vairs nelasīšu...
tūkstoši cilvēku
t
Tā kā bez Ryanairs un Air Baltic ir arī citas aviokompānijas (labrīt tiem, kas nezināja) tad nekāda cenu skrūvēšana nebūtu iespējama, jo biļetes par uzskrūvētām cenām neviens nepirktu. Bez lidmašīnām pastāv arī citi satiksmes veidi, piemēram, kuģi, vilcieni un autobusi. Privātos autiņus arī neviens nav atcēlis. Tā ka būtu vēlams zināt kaut kādu mēru melojot.
...
.
"Mans draugs" - Šlesers - nenopietns cilvēks! Mētājas ar vārdiem par atbalsta izteikšanu prezidenta amata kandidātam uz priekšu un atpakaļ.
MĪKSTI!
M
Varbūt notiek mēģinājums atbrīvoties no I.Sudrabas skarbā tvēriena Valsts Kontrolieres amatā, viņu vienkārši...- paaugstinot par prezidenti?
jā.
j
Paldies Aināram Sleseram par viņa kategorisko nostāju šajā jautājumā.Esi svētīts, Ainār,un visa tava ģimene!
pietiek!
p
S-U-D-R-A-B-U!!!!!!!
Juhans
J
Malacis Ainār, nogāzi Zatleru!
Gunars
G
politiki citreiz taisa sliktas lietas par ko sanem tautas nelabvelibu velesanas bet citreiz dara labas lietas. Slesera nozimi ka vinam izdevas atvilinat uz Rigu aviokompaniju Ryanair nevar pat novertet. Cilvekiem tika atverts logs uz Eiropu, daudz un daudz cilveku ir celusi savu materialo labklajibu stradajot arzemes pateicotis TIKAI Ryanair letajam biletem, ja nebutu Ryanair tad Airbaltic uzskruvetu tadas cenas ka sie tukstosi cilveku paliktu majas un butu bezdarbnieki. Slesera atbalsts Zatleram ir nakosais labais darbs.
Aivars
A
Vissvarīgākās “tradicionālās ģimenes vērtības” ieskaita: nemelot, nezagt un uzvesties godīgi un laipni pret citiem. Vai Šlesers tās ievēro? Laikam čeka viņam šīs vērtības neiemācija.
Lapsa
L
Ej elle Sleser, un pec iespejas atraak! Apnicis jau par Tevi lasit! PAZUDI ! Vemt gribas izdzirdot vien, ka uzdrosinies mute nemt vardus "kristigas vertibas"!!!!
Mūsu Vadonis, tēls
M
Zatlers ir ļoti vēlams un izdevīgs prezidents mūsu "Demokrātijā"
mars
m
Ainārs+Valdis=LOVE
standzinieks
s
Vispirms Zatlers uzmet Mozaīku, pēc tam Saeima- viņu pašu.
pizģ*c
p
vara atbalstiit tradicionaalaas ģimenes veertiibas un vienkaarši neiebilst viendzimma padariišanai , kaadeeļ prezidents nevar domaat taapat kaa citi??? lai viņi griež pa putraimgaņģiem uz nebeedu , nez ko tas Šlesers uzeedies , es jau mineeju , liekas kaads jauniibaa pa kluso iegruudis pirtii , vai kaadaa citaa pjankaa...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdienas rītā Latvijā ir saulains laiks, vietām sauli brīžiem aizsedz mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinopti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas