Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Slimnīcas satrauktas par plāniem samazināt to skaitu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotības triumfs
V
Apraudājos par tāvām žēlabām. Bet vai Vienotība strādā vai tikai raud par grūto bērnību. Ņaudētāji un slinķi, bet ko tik tautai nesolīja pirms taukpurnu gāšanas, bet rezultātā čiks un raudāšana. Tagad laupa pensionārus , māmiņas un bērnus, bet banķieri dzīvo cepuri kuldami! Te tev demokrātija Vienotības mērcē. Pamperīšus nabadziņi apmainiet. Jo smirdat pa gabalu! meļīši.
....
.
Izdosies ietaupīt 1,16 milijoni Ls, smieklīga summa, Mersedes lietā kukuļi bija lielāki.
Fašists
F
Dzeri, TU ESI PRETTAUTISKS DZIMTENES NODEVĒJS. TĀDUS VAJAG NOLIETĀT!
skalpelis
s
Slimnīcas varētu slēgt, ja būtu normāla mājas aprūpe, bet Latvijā tādas nav. Nevar rēķināt, kā Eiropā, jo tur slimniekam nav mājās vienam pašam jāmirst nost.
zilga
z
Slimnīcas nav jāaizver, patiesībā Pasaules Banka, kuras ziņojumu visi piemin, nemaz nav to prasījusi - tā prasa gultasvietu samazināšanu, bet tas nav tas pats, kas slimnīcu aizvēršana!!! Vienkārši slimnīcas jāpārprofilē, tām jākļūst par aprūpes slimnīcām. Nesaprotu, vai tiešām Veselības ministrijā visi izliekas par beigtiem vai ir muļķi?
Pikselis
P
Vai kāds no tiem gaudotājiem un Vienotības nīdējiem ir izrēķinājis cik slimnīcu gultu vajadzīgs 2 milj. iedzīvotājiem pie eksistējošā dzīves līmeņa? Boļševiku laikos bija uzstādījums - jo vairāk gultu, resp., vairāk slimnieku, jo labāk.
Andris
A
Ko tās raud par slimnīcu skaita samazināšanu? Agrāk raudāja, ka trūkst ārstu, jo visi brauc projām uz ārzemēm. Nu lūk, daļa ir aizbraukusi, tagad droši var slēgt pusi slimnīcu. Iedzīvotāju skaits ar katru gadu samazinās, automatiski ir jāsamazinās gan ārstu, gan skolotāju, gan policistu, gan ierēdņu skaitam.
dzeris - Vienotības triumfs
d
Tu te vāries par to Vienotību tik muļķīgā veidā, ka jāsāk domāt, vai vispār esi adekvāts, vai vienkārši ĀŠ vai SC aģitators. Neko nezini, kādā situācijā Vienotība saņēma valsti? Nezini, ka valsts bija novesta līdz bankrotam? Nezini, kas izsaimniekoja trekno gadu naudu un vēl pat treknajos gados iemanijās sataisīt milzu parādus? Nezini, kas izsaimniekoja veselības naudu būvēm, iepirkumiem, un otkatiem? Nezini, ka tāpēc tūkst naudas reāli ārstēšanai? Tev atmiņa ilgāk par gadu atpakaļ nesniedzas?
Lelle
L
Latvija ir maza, nabadzīga valsts. IR jalikvidē visas mazās un lokālās slimnīcās.
Vienotības triumfs
V
Ko ? Kaut kādiem letiņu bauriem vēl slimnīcas vajag? Lai sildās Vienotības laimībā! un basta!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas