Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +25 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Smiltēns: Jāveido lielas politiskās partijas, kas spēj noteikt dienas kārtību ne tikai vienās vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antiņš
A
Tiešam pēc tagadējiem valdniekiem zāle neaugs.Un kas būs tie kārtējie vadoņi? Un šitais puišelis,kurš piedāvā kārtējās partiju rašanos,nav pieskaitāms.Jo ir ne pirmais, ne pēgējais vējagrābējs!
Dainis Grabovskis
D
Visas sis partijas ir mesls....
nu žēl gan
n
ka mums ir tik daudz mēslu un tikai viens grabovskis tāds kārtīgs sūc...
  • 1
  • 2
sol
s
es saredzu Smiltena lielu potencialu,nakamo valstiski domajosho personibu ar lielu potencialu. nav ietekmajams un ar patikamu sejas izteiksmi.
Vispatīkamākā
V
sejas izteiksme ir biedram Lembergam, bet ja vēl ar hūti galvā, tad vispār patīkamības kalngals. Tādēļ viņš tik patīkams arī angļu tiesai...
  • 2
  • 1
Latvietis arzemes..
L
Es dzivoju labi, es atbalstu tuvakos radiniekus Riga vini dzivo labi. Domaju ka lidzigi man daudzi dzivo labi, kas atradusi iespeju Latvija vai ari arzemes. Vienmer bus visadi luzeri kas gaudos ka ir slikti bet es atbalstu Vienotibu un Nacionalo apvienibu. Protams ka musu valdibai ir kalni neatrisinatu problemu bet domaju ka tiks risinats.
Igors
I
Klausies , ja Tu tik labi ārzemēs dzīvo , tad kāpēc Tev nesavākt plašo radu saimi un nedalīties ar viņiem savā lieliskajā dzīvē ? Vai Tev nešķiet , ka lūzeris esi Tu pats ! Ja jau Tu tik ļoti jūsmo par Nacionālo Apvienību , tad kā to saprast , ka viens otrs no mūsu bāleliņiem tīri labi iedzīvojies Latvijā , kamēr daži skraida pa ārzemēm ( nedod Dievs Jūs pieskaitīt pie tā pulka , no kura baidās visa Eiropa ).
  • 0
  • 0
Igors
I
Skaisti skan , bet tas ir neiespējams valstī , kurā visi karo pret visiem - latvieši karo ar krieviem , nabagie karo ar bagātajiem , un pa to starpu spekulanti slauc gan vienus , gan otrus. Katrs domā tikai par sevi un savu šauro draugu pulciņu - ka tik varētu kaut kā izgrozīties. Kuram šajos apstākļos ir patikšana domāt par kaut ko tik abstraktu , kā valsts , tās pilsoņu saskaņu un vienotību - droši vien tas fantazētājs tiks izsvilpts un izsmiets , tiklīdz iedomāsies kaut ko publiski par to ieminēties - galvenais taču ir karogi un cīņa līdz galīgai uzvarai.
Dainis Grabovskis
D
Visas sis partijas ir mesls....
  • 2
  • 1
Lotgols
L
Reģionālās partijas vismaz spēj kaut ko atrisināt.
MK
M
Ko?
  • 2
  • 0
K-K
K
... Un ta vel vardu teiks NA ...
K-K
K
... ' ... Lielas partijas dzimst ka senes ...' ... ja, jo vecas izmirst un nespej vai neuzdrosias 'kontrolet' lokalos ... ... Ja, regionalam partijam pasam nu ir janodrosina savas nomenaklaturas biedru 'talaka 'hegemoniala eksistence' ! ... Un, parejas 'lielas partijas' vel nav pieradijusas ar saviem politiskiem merkiem , ka ieklausas pamattautas velmes but neatkarigiem pasiem sava zemite !!!!
b2
b
Nakotne ir Vienotibai un Nacionalai Apvienibai jo pec tam jukam kas bija veletaji turpmak balsos par stabilitati nevis nezinamam reformam. Zemnieki vegetes jo vinu lideri nav ne sis ne tas, SC saksies pakapeniska virzisanas uz skuju takas pusi. Zatlerljugas nemaz nepieminu tapat viss skaidrs.
Imants
I
Nevar uzcelt mūra māju ja tavā rīcībā ir tikai mēslu-salmu briketes nevar būt lielas partijas, ja...
  • 0
  • 0
hi-b2
h
Jucis esi vai? Pēc Dombrovska un Vilka darbošanās te drīz pat zāle neaugs, tauta mukšus mūk projām, Gribas gan redzēt no kā tās lielās partijas Eduardiņš grib uzcept, ja nu vienīgi no ķīniešiem, kurus drīz būs jāieved, lai apkalpotu Rīgas parazītu slaku. Cilvēki gan vairs netic nevienai partijai.
  • 0
  • 0
hi-b2
h
Jucis esi vai? Pēc Dombrovska un Vilka darbošanās te drīz pat zāle neaugs, tauta mukšus mūk projām, Gribas gan redzēt no kā tās lielās partijas Eduardiņš grib uzcept, ja nu vienīgi no ķīniešiem, kurus drīz būs jāieved, lai apkalpotu Rīgas parazītu slaku. Cilvēki gan vairs netic nevienai partijai,
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas