Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Šnore: taustīties gar mītiskiem Kremļa labumiem ir kļūdaina TP politika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Secinājums
S
Un patiesībā notiek tas ,kam bija jānotiekās. Šķele baidās no taisnīgās tiesas, kas pienkas agri vai vēlu (digitalizācijas uc. jaukumi) , jo esam ES valsts, var skart viņu un co. Krievija viņiem varētu dot atlaidi. Būsim modri! Mēs visi varam zaudēt kaut ko vairāk kā tikai pašcieņu tuvākā nākotnē.
Secinājums
S
Atcerēsimies vien to, kas izņēma lielos daudzumos naudu no Parex īsā laikā un uz kurieni tā aizplūda.
Left
L
Turies Edvīn, ne visi brīvību mīlošo latviešu gēni 800 gados ir nomākti. Drīz tie nāks gaismā, 800 gadi ir pietiekoši ilgs laiks spēcīgas nācijas kultivēšanai. Galvenais, nesasteigt.
Fink
F
Все бы так...все бы ничего..но что латышы жрать будут (если что)...ведь в плане зарабатывать деньги они показали себя так как показали
k>>>celovek
k
tu esi galīgais mudaks,ja nu gribi gudri runāt par vēsturi,tad papēti savas valodas vārdus,tie satur pārsvarā baltu tautu vārdu saknes,kā leišu cilšu,tā letu,prūšu,galindu,jatvingu un vel ir liels jautājums par ciltīm,kuras ir dzīvijušas tavā SVETAJā Russijā,ja lielākoties upju nosaukumi nes baltiskus vārdus līdz šai dienai un par taviem labajiem padomju laikiem varu teikt,mans tēs dzīvoja tipiskā zvejnieka ciemā,veči aizbrauc noķer zivi un uz tirgu pārdot vai uzpircējiem,vecamtēvam bīja zeme,mežš,sava saimniecība Latvijas laikā,bet atnāca labie "atbrīvotāji" atņēma visu,kas bīja,pat no mājas izdzina,aizsutīja uz Sibīrīju par to,ka vācu armijā bīja iesaukts,izdzīvoja un atgriezās,izveidoja savu ģimeni no jauna,jo sieva pirmā bija mirusi ar visām slimībām un kaitēm ,ko sapelnījās Sibīrījā zeltu ragdams uzcēla savu dzīvi,bet neko no dižās pPadomijas labumiem viņs nebīja baudījis,jo dzīvoklīti iedeva 12kv.m sarkanā vara,tas ir savas zemes un saimniecības vietā,darbs visparastakais un netīrākais bīja iespējams ,jo taču viņs bīja dienējis vācu armījā,bet šīs nē,šīs tirgojās ar visādām lietiņam,kas tika tajos laikos uzskatīts par negodu,apkounojošu lietu,bet pie savas nāves gulktas viņam vel bīja ko novēlēt savam dēlam,tas viss,tikai pateicoties LATVIEšA SīKSTUMAM,NEATLAIDīBAI UN SPīTAM,tiesības nebīja čīkstēt un vaidēt,bīja jāstrādā,lai cik grūti laiki bījuši,bet pateicība ir tikai Dievam,nevis tavai smirdīgajai Padomju varai,kura ir Latvietim nolaupījusi savas tiesības uz laimi,tā vietā savedot šeit tādus kretīnus,gnīdas,kā tu,tavs ceļs www.Latvia.mid.ru 76331965
Человек
Ч
"kā tas var būt, ka krievu sešinieks (sētnieks, santehniķis, kabanovs:)) spēj nokaut letiņu kungu? Atbilde - tāpēc, ka latvietis domā, ka krievs ir trumpa." - Проблема бывает еще и в том, что мы, латыши, не думаем, что русский - козырь (трумпис), и - всё равно он нас побеждает:-(
Memory
M
p.s. You Tube var tos 'melnbaltās' vēstures veidotāju propagandas darbus der paskatīties - un salīdzināt ar šodienas ''šnoristu'' paveikto, iesaku salīdzinājam, noderēs - Обыкновенный фашизм. Глава 1.
Memory
M
Neba Šnores kungs pirmais šādu 'svētīgu' propagandas darbu dara. Kad padomju laikos Hruščova valdīšanas periodā padomju ekonomika gāja uz grunti, tad propagandas aparāts sāka izskaidrošanas darbu - sak, vainīgs staļinisms un fašisti. Viens kinorežisors vārdā M.Romms pat dok. filmu uzņēma 'Parastais fašisms' - arī reālas līķu kaudzes iz Buhenvaldes un Osvencimas bija parādītas. Filma spēcīga - nevelti kinorežisoram deva ordeņus un prēmijas - tik to padomju tautas pašapziņu nevarēja pacelt, jo cilvēki jau redzēja sev apkārt reālo dzīvi un problēmu radītājus.Atrsināt reālās dzīves problēmas uz kādu citu rēķina vairs neizdosies...
lauķe
l
Paldies E.Šnorem par svētīgo darbu, kas tiek darīts latviešu tautas nacionālās pašapziņas celšanai. Un nav viņam jārisina Latvijas ekonomiskās problēmas,ja nu vienīgi pamudinot knašāk risināt krievu repatriācijas jautājumu.Pat tūļīgajiem dāņiem šobrīd beidzot pielecis, ka līdzigi jārisina atbrīvošanās no valsti apsēdušo musulmaņu pūļiem.
Memory
M
Pareizi - tāpēc jau pēta 1932.-1933.g. notikumus Ukrainā, nevis 1991.- 2009.g. Latvijā ! Kad Latvijā 21.gs.pēc 20-it gadiem savā valstī n-tajiem tūkstošiem jādodas pēc maizītes uz bezmaksas virtuvēm, tad īstais laiks sāk ''taurēt'' par badu 20.gs. To varētu nodēvēt par kampēju piesegšanas akcija - cilvēku uzmanības novēršanai no aktuālām un reālām lietām ! Reālo situāciju/problēmas Šņores kungs nevēles redzēt un risināt? ''Pulkstenis ir trīs pēcpusdienā. Gulbenes dzelzceļa stacijā pie durvīm, aiz kurām atrodas zupas virtuve, nepacietīgi drūzmējas cilvēki, kam siltā viruma šķīvis ir vienīgā ēdienreize dienā. Dažiem līdzi burka vai neliela kanniņa, lai zupu aiznestu arī mājās palicējiem. '' Galvenais, lai cilvēki paēduši - sk. diena.lv
AD
A
Šnores kunga raksts ir kā gaismas stars tumsības valstī.
TIKAI NE ŠOS IZZADZĒJUS
T
ZAGŠANAS SFĒRAS ATKAL IR SADALĪTAS : GALVENAIS , KAUT AR PLIKU PAKAĻU BET TUVĀK SILEI -BAROTAVAI , KAUT VIENS OTRU UZSKATA PAR IDIOTU UN ZAGLI ,TAGAD VISS OKEY..... KAMPĒJRUKŠI - ĒZEĻAUSIS ATKAL GRIB TIKT PIE SILES - BAROTAVAS , NESEN VIENS SIVĒNS MASKAVĀ TĀ GAUDOJA UN SMILKSTĒJA PIE KREMĻA SIENAS MISKATĒM , KA PAT KREMĻA SAIMNIEKS NEIZTURĒJA UN ATMETA TRAKAJAI KAMPĒJCŪKAI AMATU LATVIJAS BALZĀMĀ ...... !!!
Dr.xy
D
Visi Krievijas ligumi ir politiski,lai velak varetu santazet valstis ar kuram ligumi ir noslegti. Piemeram gazes vads caur Ukrainu un "Nord Stream".Un tagad pedejais jaunums par kremla miermiligo politiku:kartejo reizi Krievija spiegosanas lidmasina ir parkapusi Baltijas valstu gaisa telpas robezu,ielidojot Igaunijas teritorija.Divas Vacijas lidmasinas"Euro-Fighter",kuras apsarga Baltijas Vastu robezas,meginaja nodibinat sakarus ar robezu parkapejiem.Krievi neatbildeja,un uznema kursu uz Somiju,ielidojot Somijas teritorija.Somija nekavejotie reageja, nosutot iznicinataju F-18.Krievijas spiegu lidmasina manija kursu Krievijas virziena.
Izlasiet, letiņi
I
Taču visbūtiskākais, ka Latvijas bankas bija atvērtas naudas plūsmai no Krievijas. Mēs jau pirmajos gados to aizvērām. Es ļoti labi atceros tos strīdus, kas man bija ar Latvijas kolēģiem – premjerministriem, kuri Latvijā ļoti bieži un ātri mainījās, un es par vienu un to pašu tematu paguvu izstrīdēties ar vairākiem. Mēs uzskatījām, ka tas ir bīstami, un brīdinājām Latviju, ka no Krievijas nāk ne tikai netīrā nauda, bet arī cilvēki ar ļoti sliktām idejām, kas novedīs pie korupcijas un korumpētu politiķu un biznesmeņu ietekmes pieauguma ekonomikā. Kad jūs ļaujat šādai korupcijai ienākt bankās, tad tās sāks kontrolēt arī ekonomiku. Nu lūk! Te nu ir tas treknais krievu pīrāgs? Mums to vajag? Man ne.
Miļa
M
Tieši tā! Vairāk pašlepnuma. Mums ir par ko būt lepniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL

 

E.Šnores vēstuli N.Ušakovam "Ušakova kungs, tā ir necieņas izrādīšana latviešu tautai" lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas