Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Sociologs Freimanis: Zatlera partija ir uzspridzinājusi sabiedrisko domu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
milics
m
Neticu Freimaņa prognozēm. Nekad tās nav piepildījušās.Tieši otrādi. Visvairāk iegūs Visu Latvijai.Kas attiecas uz Saskaņas centra izredzēm. Jā, to jau varēja paredzēt tai laikā, kad Aldermane ar saviem cilvēkiem uzmācās ar pilsonības piedāvājumiem sveštautiešiem, nešķirojot tos, vai tie ir lojāli valstij , vai nav. Te ir šīs briesmīgās darbības rezultāts.
Freimanim
F
Ar ZZS viss būs kārtībā. Te viss ir smalki saplānots. Tuvākā laikā rungaiņi un strautiņi uzčalos paniku par pensijām nākotnē, savukārt, ZZS uzmetīsies par glābējiem un visa lielā pensionāru armija ienesīs ZZS saeimā.
NIRDZIGI
N
izmisums ar kadu 4. maija rezhima banditi reklame savu no zoo izvilkto locekli ddd
zrp
z
# ZRP pirms 37 minutēm, 2011.07.23 18:03 * Atbildēt +1 -0 Dievs dod, ka latvieši laicīgi saprastu, kas ZRP par zvēru. Skat. Dienas rakstu: "Kā ZRP mērķi plāno noteikt iedzīvotāju etniskās dalīšanas nepieļaušanu"
PIGA
P
UN KĀ DZĪVOJĀS JAUNAJĀ DZĪVOKLĪTĪ PIE MILJONĀRES PULKINENES? Kauns Zatleram par tautas muļķošanu!!! PRET! Zatlers nekad nav un nebūs politiķis, bet tauta ir aunu bars kā izrādās. Ļoti nožēlojami!!!!Gaidiet savus SC, TAD lATVUJAI KAPUT!
Jūlis
J
Zatlers apgalvo, ka Jaunais laiks viņam ir pārrunās uzreiz piedāvājis amatus. Tā tas tiešām varētu būt bijis, tas ir Jauna laika stilā. Šie nesaprot, ka tā nevar turpināties. Tā nu Jaunais laiks noveco. Izdevība sakārtot valdīšanu ir palaista vējā. Patreiz arī Zatlera gājieni izskatās diletantiski. Tās viņa tēzes izskatās Jaunā laika sarakstītas, ar tām viņš sev ļoti kaitē.
nedibens
n
Tādad Zatlers nav pat dibens?
padibenes
p
uzjauktas, kā pirms 20 gadiem
musejie
m
Zatlers ir dzeks ar olam. Beidzot viens ir atradies. Tagad klausisimies luzeru Freimana, Liepnieks, Titava un Vairs Vikes Freibergas 'kritiku'
bimbam
b
Fuehrer befiel, wir folgen dir! Slikti, ja 20 gadus jagaida uz fireru, kas visu savedis kartiba!
  • 1
  • 0
tantiņām
t
Zatlers ir lēts populists un mazizglītots politikā, līdz ar to kārtīgs ierāvējs un melis. Plus pie visa aplipis ar Olšteinveidīgiem karjeristiem un Šķēles aģentiem.
bimbam
b
Fiksajam: Tātad tomēr polītprostitūta?
  • 1
  • 0
Fiksais
F
Atšķirībā no citām politprostitutām Zatlers ir bijis ārsts ar lielo burtu, glābis cilvēkiem veselību, strādājis Černobiļā. Čekistiem un svensonu pakaļlaižam protams viņs bus kā asaka rīklē! Tāpēc nevietā viņu salīdzināt ar Jauno laiku, kurš jau no sākuma esot veidots kā pāris oligarhu projekts par vadoņiem izvirzot tukšmuldētājus!!!
  • 6
  • 4
KLM
K
un kā norāda bijušais LKP CK loceklis, īstens ļeņinietis biedrs Lembergs, Zatlers vēl ir aplipis ar Sorosu ! Bet komunistiem, pat bijušajiem, ir jātic - viņi nekad nemelo, jo sevišķi biedrs Lembergs, KPSS augstākās partijas skolas absolvents !
  • 4
  • 1
Malači
M
Es par Olšteinu!
anna
a
es tikai nesaprotu kāpēc diena tiražē Zatleru. Zatlers to un Zatlers to. itkā avīze piederētu viņam. nevis ļaunajiem. nepateicīgais atkal ieraugu ko zatlers, par ko, ap ko, uz ko, no kā un tml
kolchoznieks
k
UN NESAPRATĪSI...
  • 2
  • 0
````````
`
Aiz cieņas pret norvēģiem varbūt šodien iztiksim bez šādiem epitetiem! Es jau saprotu , ka socipologa maize ir skarba, žurnālistu arī, bet tomēr.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas