Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Specdienesti nekomentē Šlesera izteikumus par sarunu noklausīšanos

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) un Satversmes aizsardzības birojs (SAB) nekomentē  Aināra Šlesera (LPP/LC) apgalvojumus, ka viesnīcas Rīdzene numuriņos specdienesti noklausījušies sarunas.KNAB preses pārstāve Ieva Karlsberga atzina, ka pagaidām birojs nekomentēs šo informāciju.SAB skaidroja, ka tas operatīvās darbības pasākumus veic tikai saskaņā ar likumā noteikto kārtību un procedūrām un gadījumā, ja Šleseram ir pierādījumi par pretlikumīgi veiktām darbībām, viņa pienākums ir vērsties Ģenerālprokuratūrā, lai veiktu konkrētās lietas pārbaudi, raksta LETA.

SAB preses sekretāre Baiba Rāta-Saliņa aģentūrai BNS teica, ka SAB operatīvās darbības pasākumus veic tikai saskaņā ar likumā noteikto kārtību un procedūrām. Ja A. Šleseram ir pierādījumi par pretlikumīgi veiktām darbībām, viņa pienākums ir vērsties Ģenerālprokuratūrā, lai veiktu konkrētās lietas pārbaudi.

Jau ziņots, ka A.Šlesers ceturtdien LNT raidījumā 900 sekundes sacīja, ka vairāku gadu garumā Latvijas viesnīcās tiek noklausītas ārvalstu amatpersonu sarunas. Viņa rīcībā esošās ziņas liecina, ka viena no viesnīcām, kurās notiek noklausīšanās, ir Rīdzene. Noklausīšanos veicot KNAB un SAB, paziņoja politiķis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas